Dün mesaj attım özür diledim affet dedim. Ben kimseyi üzmek istememiştim. karabükteyken 3 ay beraber olduk izmire dönerken benimle gelmek istedi kabul etmedim. Sonra üzülmesin diye ayrıldık. Ayrıldım demiyorum kimseyi küçültmek istemem. bakalım bundan sonra hayatım 2 sene öncesine dönecek mi. Dünkü konuşmalar...
Birinin ahını almışım gerçekten ve dün mesaj attım, ayrıntıda herşey?
ayni sey benimde basima geldi bu durumun aynisini ben ve erkek arkadasim da yasadik milyon kere benden ozur diledi af diledi ama nafile. anladigim kadariyla cok kotu ayrilmamissiniz ama biz coktu ayrildik o da benden cok helallik istedi mecburi pesimi biraksin diye hakkimi helal ettim yoksa hayatimi zehir eden birine nasil helallik verilebilir
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet kötü ayrılmadık incitmek istemedim çünkü bişeyler hissedemiyodum. Hissetmediğim birinin nasıl elini tutabilirdim ki. Bizim için en iyisi buydu. Ben helallik istedim gerisi takdiri ilahi
belli zaten kardesim keske yazmasaydin hic sen farkinda olmadan umut vermissin bence ona ondan boyle olmus tahminimce seni tanimamalr falan aklinca seni umursamadigini gostermis
Bundan sonra yazarsa ne yapçam bilmiyorum. Hayatımda biri var dedi sonra konuşmaya çalıştı yazma dedi yazdı. Zaten öğretmen oldu bende izmirdeyim. Çok zor herşey bunu inşallah biliyodur. Ben hiç bişey hissetmiyorum
Aslında hiç bişey yapmadım biliyomusun kendisi geldi benle tanıştı ilk başta sadece arkadaş olarak baktım sonra kendisi sevgilimmiş gibi davranmaya başladı sonrada olan oldu. Arkamdan izmire gelecekti beraber aynı evde yaşayalım dedi kabul etmedim. Ayrılmak istedim. Hepsi bu
Bemde bu düşünceyi anlamıyorum bir erkek nasıl arkadas bakabiliyo benim hiç erkek arkadsm olmadı erkeklerle hiç bir şeyim yolunda gitmedi gelecekte gider umarım
Cesaretlik bir durum yok çünkü herşey çok kötü gitmeye başladı ve kimin ahınj almış olabilirim diye düşündüğümde aklıma o geldi mesaj attım ben samimi olarak helallik istedim gerisi rabbime kalmış. Onu ben üzmedim aslında o kızmış bana. Umutta vermedim
Birisi karşımda gözleri falan dolmuştu ama gercekten benim suçum yoktu bide arkadas olduklarım bana yazdıklarında reddettim zaten yazılıyosa arjadas bile olmuyorum cok ince düşünceli değil miyim
En İyi Cevaplar