+1 yıldalgin ve mutsuz gözükür yani bende öyle olurdu diye düsünüyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum bazrn de belki de eskiden de böyle suratsız olabilir diyorum 😂
En İyi Cevaplar
Uzun uzun uzaklara dalar bazen. Ordan anlarsın
1183 Yorumla
Soran+1 yılSenin iş olmadı dimi hala 😂
Soran+1 yılHahhahaha ne bileyim senin karalara bürünmüş profil resmini görünce aklıma geliyor 😂😂😂
Soran+1 yılBulut yap deniz yap 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 karalara büünmüş kişilk 😂😂
Soran+1 yılMüslüm babayı d dinle ben dinliyorum süper oluyor 😂
Soran+1 yılÖyle yer etmiştin ki kalp otağımdan sıla mı gurbet mi adını sen koy diyor ilk ve son aşkımdın gençlik çağımda adını sen koy diyor babamız
Soran+1 yılAynen beee şu an da kötüyseem düşkünsem kimene bundan diyor babamız tavsiye ederim depresyona birebir. İyice insanı üzüyor 😂😂
Soran+1 yılTabii ayakların yere iyi bassın kuvvetle zıplarsın 😂😂
Soran+1 yılÇıkamassan ölürsün aman beee 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 bir ihtimal yaşama imkanın da vat ama 😅😂
Soran+1 yılYahu yazıktır etme eyleme polisleri meşgul etme kendin çöz bu işi 🔪🔪💊💊 seç birini 😂😂
Soran+1 yılBence 💊💊 daha iyi daha garanti olsun diye doğalgazı da aç mutfakta yat ohh mis gibi 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 doğru 😂😂 ya konu niye intihara geldi ki ben senin daha güçlenerek bu sürecei aglatacağını düşündüm 😂 Benim sana vadettiğim acıdan zevk alma umursamama seni öldürmüyen şeyin seni güçlendirmesi 😂😂
Soran+1 yılBence olur korkma öZlediysen bak resimlerine bir gün sıkılacaksın zaten 😂
Soran+1 yılMesela dedim ben özleyince bakıyorum ne var bunda 😂😂😂😂 instg feyk hesapla takip bile ediyorum
Soran+1 yılİnstgaram da feyk hesap açmıştım 3 ay önce rus bir kız bulmuşrum resimlerini koymuştun Allah affetsin artık 😂😂 normal resimler sonra abaza erkekleri eklemiştim onlar hemen takip ediyolar zaten 😂😂 hesap gerçek gibi takipçi sayısı takip sayısı hemen hemen aynı neyse kızı geçen ekledim önceden başkasında ekliydi ordan çıkardım hep takip etmeylm belli olmasın diye 😂😂😂😂 kızı izliyorum hep moralsiz suratı beş karış hoşuma gidiyor 😂😂😂 bu arada abazlar habire dm den mesah atıyolar bıktırtılar mk 😂😂😂
Soran+1 yılAynen yaaa acaba kızlar cvp yazıyolar mı içime iyice kurt düştü 😂😂😂 biri yazmış şekerci mş baban senin 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂 yazıcam 😂
İnstgaramdan mesaj atanlara cvp yazıyolar mı merak ettim
Soran+1 yılSoru sordm kesin vardır yaa ben bile takipçi kaçmasın diye yalandan yazdım 😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılHahahhahahha yok artık 😂😂😂 çok asılıyolar ipnelere küfür edicem zor tutyrm kendimi teşekkür iyi günler diyorum nezaketimi kaybetmedim 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılyahahhahahahahahhahahahahha kahkaha attım :)
Soran+1 yılhahahahhahahhahahha :) :) :) :) ben de küfür etsem çakarlar diye şeyapamıyorum :) :) çok kibar olayım kızlar da öyledir sanıorum :) :)
Soran+1 yılhahahahha ya ne bileyim hahahahahhaha :) :) :) :) :) bide elemanlara acıyorum sürekli mesaj atıyolar aslında çok güzel bir durum talibim çok oluyor hahahahah :) :): ) :) biri yazmış bişeu sorabilirmiyim sor dedim tanışabilirmiyiz yazdı hayır dedim eleman neden niye falan baktım habire yazıyor hahahahhahahahha la bir git mk diyecektim de iyi aşkamlar demeklte yetindim :) :) :)
Soran+1 yılhahahhahahahhahahahha ya salak çok :) :) istesem engellerim ya da cvp vermem ipneler takipten çıkıyolar :) :) :) :) birdaha başkalarını eklemyim diye kahırlarını çekiyoruz :) :) :)
Soran+1 yılben de aslında çok merak etmiyorum ama arada ne yapıyo acaba diyorum :) :) :) kız saçını falan boyamış :) :) bazen diyorum lan buna mı aşık olmuşum ben eskiden eşsiz geliyodu sence ben onu artık unuttum mu :) :) :)
Soran+1 yılkatılıyorum :) :) :) ben de şu an her an başka birine aşık olma potansiyelim var gibi geliyor :) :) iyi çok şükür atlattık o zaman oleyyy :) :) :) :) :) darısı senin başına hehehehhe :) :) :)
Soran+1 yılben aşıktım :) :) kız bana yüz vermiyodu :) :) :) :) :) ya hayırlısı vallahii de billahi de olmuyosa vardır bir hayır
Soran+1 yıldiyene bahhk :) :) :):)
Soran+1 yılbende de :) 2 sene olucak zor unutma aşamasındaym gerçi ara ara hiç aklıma gelmediği zamanlar oldu onda da başka kızlarla konuşuyodm görüşydm :) :) :) :)
Soran+1 yıltabii yaa onlarla konuştuğum zaman aklıma dahi gelmiyodu şimdi kimse yok ondan aklıma o geliyo :) :)
Soran+1 yılİstiyorum ama aramıyorum 😂😂 gerçi aramakla bulunmaz ki 😂😂
Soran+1 yılÇıkmıyo bee sanki 😂😂😂
Soran+1 yılYaş 29 oldu 😅😀😂😀 kaç senem daha var 😂😂
Soran+1 yılDaha var dedin ya ondan 😂😂😂
Soran+1 yılYa çıksın da evlenek bari yoksa rasgele biriyle evlenecez 😂😂 erkrk olsaydın nasıl bir kız arardın evlenmek için
Soran+1 yılDediklerne katılıyorum dış görünüş olarak sormadm zaten 😂😂 o herkes için farklı kişi için bile zaman zaman farklı ben mesela eskiden sarışın manyağıydım esmerlerle işim olmazdı sonra tam tersi oldu 😂😂 tabii sarışınlara da bakıyorum ama kara kaş kara göz daha iyi bence esmer kızlar da iyi karakter ılarak merak ediyorum ben güler yüzlü şakacı tartışınca falan hırçın biri değilde küsen ağlayan bir tip olsun isterim 😂😂 yaşam enerjimi yükseltmeli tabi namuslu olmalı çocuklarım ulan babam çok şanslı adammış demeliyim 😂
Soran+1 yılTabii o kenara çekilip ağlasa falan ben haklı olsam da özür dilerim zaten barışırım hemen ama ben bişey dedim o on şey derse olay büyür iyice 😀😀 ayrıca ben kızda nezakete çok önem veriyorum bazı kızlar var ağzında en kötü söz aptal falan kimide var ana avrat sövüyor lanlı falan konuşuyr ben nazik hanımefendi isterim tabii numara yapan da çoktur heralde 😂😂😂
Soran+1 yılYemek çok önemli değil yaaa
- +1 yıl
Erkeklerin en zayıf noktası bu galiba ya cidden ağlayınca dayanamıyorlar ama ben mesela çok sulugöz olmama rağmen kimsenin karşısında ağlamam hemde bu zayıf noktanızı bilmeme rağmen. Nezaket olayına gelince aslında çok ama çok nazik bir insanımdır ama gerektiğinde herkese de haddini bildiririm çirkeflik falan gani bende 😂😂
Soran+1 yılYa ben de kavgacı biri değilim ayda yılda bir kavga ederim ama büyük olur genelde 5 dk da sakinleşirim pişman olurum ondan sakin olmalı ağlaması beni üzer onu kırdığım için gönlünü almak isterim ya tabii öyle olmalı bazen çirkef olmalı ama sevdiği insanlara karşı değil 😂😂😂
Soran+1 yıl:) :) :) :) :) aslında bir kişiye çirkef olabilyosan hekese de olabilirisn :) :) :) :) çirkeflikte en fazla ne yaparsın mesela :) :) :)
Soran+1 yılya zaten gidip vurmaaa hahahahhaha helall valla takdir ettim seniii
Soran+1 yılyok ya dalga geçmiyorum :) :) helal olsun bazıları büyük kaybetmiş olabilir :) :)
Soran+1 yılöyle düşünse zaten peşini bırakmazdı :) :) :) belki de rezervlisindir :) :) :)
Soran+1 yılİyi birinin kaderindr sen varsındır ona ayrılmışsındır
Soran+1 yılİnşallah 😂😂😂 tam tersi de olabilir benim için de geçerki en köti çirkef dünya beteri biri de denk gelebilir 😂😂😂
Soran+1 yılHadi yaa rahmetli bilge adammış 😂😂 kötü çıkaraa çekemem ben yaa boşarım tek yaşarım 😂😂
Soran+1 yılYohh yaa baba olmam lazım benim 😂😂😂 vermem ki 😂😂 hepsini annemin üzerine veririm 😂😂 ayrıca bışanırsan tek yaşamam şansımı denerim yine 😂😂
Soran+1 yılYaa tek yaşama cazip gelmedi başkasıyla deneriz inşallah olmaz öyle tabiş ben iyi biley bulunca bırakmayan biriyim 15 yıldır aynı berbere gidiyorum 10 yıldr aynı parfümü kullanıyrö 😂😂
Soran+1 yılAaa o kötü 😂😂 ben çok sıkıcıyım bazen düşünüyorum da çok sıkıcı biriyim 😂😂😂😂
Soran+1 yılNe mutlu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ya ben iyi bir şey bulunca yenisini aramıyorum 😂
Soran+1 yılhahahahha :) :) :) aşık olursan bence bu dediklerin olmayabilir de
Soran+1 yılbana da öyle oluyor ama aşık oluyosun merak etme :) :) :) ya bu arada dün gece 7 sene önce ilk gerçekten aşık olduğum kız rüyama girdi :) :) özlemişim onu bee çok iyi arkadaşımdı ama olmadı evlendi o :) :) neyse yani olur arada daha bir kaç sefer de aşık olabiliriz önemli olan evlendikten sonra başkasına aşık olmamak :)
Soran+1 yılbelli olmaz hayat buu atıyorum evde huzursuzsundur dışarı da sana daha iyi yaklaşan biri olur ve kaptırabilirsin kendini
Soran+1 yılbence de öyle ama ben hayattan bahsediyorum :):) :)
Soran+1 yılumarım :) :) ben de yapmam inşallah :)
Soran+1 yıl:) :) :) ya bekarken aşık olunacak bulamıyoruz evlenincei bulucaz :)
Soran+1 yıldimi :) :):) gerçi biz de dururuz dururuz sonradan bollaşır her şey çünkü bizde şans yok :)
Soran+1 yılSevgilin oldu mu daha önce 😂😂 ayrıca 23 yaşındasın daha öyle demeleri için 27 falan olman lazm 😂
Soran+1 yılHahhah benim de 😂😂😂 hep derslerime bakayım ileride olur diye ertelee ertele artık işler kesat 😂😂
Soran+1 yılHahaha eyvallah teşekkür ettim yorumların için 😂
Soran+1 yılhahahahahha :) :) :) ne dmek yaaa güzel ve upuzun bir sohbet olmuş :)
Soran+1 yılşahsen ne sorduğumu unutmuşum hahahahahahha bu arada fake hesaptn demiştim ya çocuğun biri mesaj atmıştı yazmıştım samsunluyum falan eleman yazmış ne zamandan beri samsun izmire rakip olmuş hahahahahhhahahahhhahahahah :) :) biraz takdik de öğreneyim bari :) :)
Soran+1 yılhahahahh aynen yaa ben de hiçbirine yüz vermiyormum hahahahhah bazen selam yazıyorum hahahahah elemanlar 15 satır bişeyler yazıyolar bir daha okumuyorum kahroluyolar hahahahahha çok makara oluyor :) :) :)
Soran+1 yılben ayrıca elemanlara bakınca solda sıfırmışım diyorm bu konuda çok beceriksşzim :)
Soran+1 yılhhahahahahah hele bir eleman var 120 kilo falan obez eleman çok kilolu o bile yürüyor olm o kız sana bakar mı laa diyecem de demiyorum :) :) hatta eleman spor yapıyor bir tek onun spor yaparkenki resmini beğeniyorum :) :) :) elemanı ne mutlu ediyorumdur cennetliğim lan ben :) :) :)
Soran+1 yılyanlışlıla güncellemeye yazdım :) :) :)
yok yaa ben o elemanın yerinde olsam daha da asılırdım spora hatta yorum da yapıcam bravo tebrikler falan yazıcam eleman 150 kilo dan 80 e falan 2 ayda düşer artık :) :) :) :) :)
Soran+1 yılhahahahahhahahahahhahahahahhaha :) :) eleman ölür eder yaa o kadar vebale giremem :) :) benim o çocuğu takip etmem bile lüks :) :) :) çok zalımım haa :) :) :) bir gün biri çakıcak diye korkmuyo değilim :) :) gerçi biri naber fake yazmıştı direkt engelledm :) :) :) :)
Soran+1 yılYa ilk zamanlar yoksa anlamaları mümkün değil resimleri önce google aratıylrum çıkmıyolar sınra atıyorum 😂😂😂 ben onlardan daha zekiyim kız da rus sarışın mavi gözlü millet ölüyolar kıza 😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılValla ben küçükken sarışın ma gözlü bir kıza aşıktım adı sevgi annesi almandı hep sarışın mavi gözlüler dikkatimi çekmezdi sonra bir sarısın arkadaşm oldu normal sarışın arkadaşlarım oldu hiç hoşuma gitmedi çok beyazlar çilleniyolar falan esmerler daha iyi velmeye başladı 24 yaşından sonra sarışınlarla işim olmadı hep esmerlere bakıyorum 😂😂😂 umarım tekrardan değişmez artık 😅
Soran+1 yılSarışın erkekler aynı kız gibiler ben de kumral oluyorum galiba buğday tenliyim ama en iyisi kara erkeklet bence keşke öyle olaydım beyaz gömlek giysem yıkulırdı ortalık 😂😂 elemana baktıö 2016 da 160 kiloymuş 120 düşmüş 😂 Spor slınun dan resim atmış 5 kişi beğenmiş garibi ben de beğendim mutlu olsun 😂😂
Soran+1 yılHahhahahahahahajha 😂😂😂😂 ya o mutlu oluyodur ben tobiği mutlu ediyorum cennetiğim valla haa 😂😂😂
Soran+1 yılYa ne umudu az önce baktım elemanın br yaşlı da sayılırm bütğn resimleri beğenmiş mesaj atmış çok güzelsiniz falan başkası yazmış çok girmiyosunuz heralde evt yazdm neden diyo sanane lan diyecektim de meşgulum dedim 😂😂😂
Soran+1 yılHahahha 😂😂 kızın sevgilisi hatta nişanlısı var onunla olan resmini koyacaktım da eleman sapsarı bildiğin rus 😂😂😂 yok ya zaten girmiyodum uzun zamndır geçen kızı ekledm ona baktım habire bildirim oluyor 😂😂 acıyorum yufka yürekliyim mutlu olaunlat gerçekte öyle kızla olamazlar bari rüyada gibi sansınlar kendileri 😂😂😂
Soran+1 yılHahahah vallaha o kızın feykile bile konuşam güzel olurdu 😂😂😂😂 ya yazmasam acıyorum elemanlar habire yazıyor bir erkek olarak ne düşündüklerini tahmin ediyrm ondan 😂😂
Soran+1 yılHahhahhahahaha ya ben bu hesabı kullanıyorum ya bir tane daha açmayı planlıyorum yedek olaun gün gelir lazım olursa lazım olduğu an açarsak feyk olduğu anlaşılır 😂 Sen de yap lazım olunca kala kalma 😂
Soran+1 yılİleriye yönelik yatırım yap 😂😂😅 gün gelir lazım olur 😂
Soran+1 yılHee ben kullanmıyorum hiçbirini ayrıca sosyal medyadan hayır mı gelir yaa 😏😏😏
Soran+1 yılYeni gördüm mesajı 😂😂 ya kızların resimlerini instg paylaşması bana sanki kendini birilerine beğendirme cabası içinde olduğunu düşündürtüyor belki öyle değildir ama bana öyle geliyor 😂
Soran+1 yılYahu bide hikaye kısmında videolar falan anlamıyorum ayrıca sevgilisi hiç olmamış olan da olmayan da herkes bir resim paylaşma beğenilme telaşı anlam veremyrm
Soran+1 yıl😳😳 😂😂😂😂 ilginç yaa ben mesela gittiğimi bile demem ki kafam rahat olsun resim çekilmem genelde 😂😂 wp bile profilde kendi resmim yok :) yıllardır hem de bana çok anlamsız geliyo galiba ben yaşlandm 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 biraz mı 😂😂 başkalarına kendimi göstermeye çalışmıyorum wp bile bir sürü mesaj birikince giriyorum yoksa merak ettiğim kişi yok merak ettiğim zamanlar da merak edeceğim kişinin numarası yoktu 😂😂😂 buda demektir ki wp ya da başka yere girmeye gerek yok 😂😂 ya spora diyrm herkeste resim çekilme telaşı kendini göstermeye çalışmalar 😂 Kaslı falan değilim ama kaslı olsam heralde bol şeyler giyerdim 😂😂
Soran+1 yıl😂😂 ben anı yaşayanlardanım 😂😂 eskiden sezen aksunun konserine gitmiştim resim çekilmekten vşdeo çekmekten konser hiç olmuştu çekildiğim çektiğim resim videoya da bir kere bakmadm o gündrn sonra anı yaşamaya karar verdim resim çekilmediğim için beni çek diyenleri de dinlemiytm 😂😂😂
Soran+1 yılMantıklı ama nebileyim yaa 😂😂 yalnız ben şu an ruhen yaşlandığımı hissettim 😂😂
Soran+1 yıl😳😳😳 ben gizliktrn yanayım 😂😂 mitçiler gibi her işim gizli benim ondandır belki 😂😂
Soran+1 yılBiri beni araştırmak istese bişey bulamaz ben bile googla kendi adımı falan yazıyorum tek satır çıkmıyor 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 Allahtan merak eden yok diye düşünpyrm 😂
Soran+1 yıl😂😂😂 merak etme ihtimali bir kişi olabilir kıza aşık olmuştum 5-6 ay uğraşmıştım peşinide hep reddediyodu facebook kullanıyodum kızla konuşabilmek için ona da demiştim kız hep reddediyodu 😂😂😂 en son ona upuxun bir mesaj attım ne hisswdiyosam içimde kalmasın bilsin istedim aşık olduğumu onu görünce elimn ayağımn birbine dolaştığını heyecan ne yapacağımı bilemiyorum sana aşık oldum falan demiştim cvp yazmadı zalım 😂😂😂 ben de sildim hesabımı komşu kızı olmasına rağmen bir daha karşısına çıkmadm karşılaşmamak için yolumu değiştirdim hep numaramı yazmıştım silmemişse belki o merak ederse bakar 😂😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 kızın yerinde olsam nerde lan bu derdim 😂
Soran+1 yılben bile merak ederim diyosan seni heydi haydi demen lazım :) :) :) bir süre sonra bişey bulamayınca bırakmıştır o da :) :) :) :) takip ederim ama takip ettirmem diyomşm :) :) :)
Soran+1 yılhahahhahahha aynenn yaa :) :) :):) ya ben eskiden anneme üniye hazrılandığım zaman netlerim söylemiyodum kadın merak ediyodu karıştırdığından şüpheleniyodum silginin tozlarıyla çiziyodum masada bir bakıyodum ben olmayınca çizgiyi geçmiş kitaplar oynanmış flan :) :) :) ama kadın bilmiyodu ki ben netlerimi kodluyodum bir tek ben anlayacağım şekilde hahahahah kadın hep merak ederdi :) :) :) :) :) çok cins adammışm o zamandan bellimiş :)
Soran+1 yıl:) :) :) aslında eskiden diyodum ama düşük net yapmıştım annem de millete demiş kulağıma geldi gülmüşlerdi ondan demedm bir daha :) :) :) :)
Soran+1 yılhahah :) :) ne bileyim eski olay yanii :) :) :) o günden sonra acan gibi oldum :) :) :) :)
Soran+1 yıl:) :) :):) :):) yaaa :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Gozlerindeki yorgunkuktan anlarsin net
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa eski gülümsemesi olmaz dimi uzaklara mutsuzca bakmalar falan
Soran+1 yılAnladım sağol
+1 yılEskiden bahseder anlarsn
15 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma fırsatımız yok diyelim
- +1 yıl
KonuşmaDan anlayamazsn 😉
Soran+1 yılBakışlar surat falan anlaşılmaz mı
- +1 yıl
Yok profesyonellik konusur orda
Soran+1 yılAaa
+1 yılAnlatır hemen zaten
00 Yorumla