Eşim benimle evli kızın gözü hala kocamda

Eşimin akrabasının kızı eşimle evlenmek istemiz eşimin annsinede arayı yap demişler biz evlenmeden önce oluyor tabi .eşimde kuzen kardeştir ben ona ogözle hiç bakmadm bakamamda demiş konu kapanmış . Kızın anneside çok istemiş bu iş olsun diye ...

Neyse bizim evlendigimiz gün kız bana bir sıcak davranıyo fotograf çektiriyor falan baya iyiler bende dedim geçmiş gitmiş bende kafama takmiim bişey olmamış gibi davranıyorlar neyse uzakta oturuyorlar zaten . Eşimin akrabasının dügünü vardı geldiler kayın validemde kaldılar çok degişik davrandılar kıza selem veriyorum öpim yanagından diye egiliyorum beni görmemezlikden geliyor kaldım öyle eşimi görünce hemen tokalaşıp yanagından öpüyor .

Eşimin yanı boşsa hemen oturuyor eşim yan koltuga geçti kız yanımda oturuyor gözleri eşimde aşırı dikkat çekiyor zor tuttum kendimi ayîp aradabi insan farkedilmesin diye göz kaçırır anasıda diger koltukda eşimi gözleriyle yediler . Kız bana sert yapıyor kuaförde saçımı yapıyolar ayy kıskandm bende aynısından istiyorum demezmi . Yuh dedim kuaför kız arkadaşımdı olmaz ikinize aynı saçı yapamam dedi kızı bonus kafa yaptı bıraktı oh iyi oldu dedim . Makyaj yaptırıyorum çok güzel oldu kıskandm bende istiyorum demezmi kuaför kızda hemen kıskandıgını kabul ediyosun yani dedi sesi bile çıkmadı aradan 6 ay geçmiş utanmadan ailece eşimi faceden ekliyorlar beni eklemiyorlar eşime dedim okızı onaylamiycakn tamam dedi . Ben bukızla nasıl başa çıkcam yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Kız eşimin halasının kızı ve görümcemle cektigimiz fotoyu alıp yatakodasına eski cerceveye koymuşlar kızın fotosu kayınbabam görümcem kız beraber çekinmişler oturma odasında gözüme s.çıyor . Her gittigimizde rahatsz oluyorum gördükce eşime dedim fotoyu ordan kaldır demiyceklermi niye kaldırdın diyor nediycem ozaman diyor :-\
Eşim benimle evli kızın gözü hala kocamda