Herşeyden önce niye evlendiniz.Madem eşinizle bir takım sorunlarınız var.Ya insan aşıksa gider başkasıyla mı.Yapmayın bunu.Son zamanlarda çok normal olaymış gibi heryerde görülüyor.İnsan ancak kendisini aldatır.O eşlerinizi değil.Sonra aşığım diyorsun.Aşk sadece cinsellik dürtülerinden oluşuyorsa size göre.Siz bu yaşınızda hayatın başında bile yoksunuz.Daha doğmamışsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılbunlrın cvblarını yazdım diğer kullanıcılara,okursanız anlarsınız.kötü bişey yaptığımın farkındayım zaten.bunun içinde acı çekiyorum ben.cinsellik için birlikte olmadım ben onla.aşık olduğum için birlikte oldum.kendime duygularıma engel olmadım işte.normal bir durum asla değil.çok kötü bişey :((( kendimi çok suçlu kötü hissetim defalarca ama insanın başına gelmeden anlayamaz ki ne desem boş.şuan noktalamak için bir adım attım tekrar allahım inşallah bu sefer başarırım :(
En İyi Cevaplar
Yazıklar olsun size de yapacağınız evliliğe de. Ulan benim sevgilim sevdiğim kız gidip evlenecek beraberken ya katliam çıkarırım lan nasıl yapar bunu? Sizin hiç mi vicdanınız yok hiç mi gururunuz yok? Yazıklar olsun lan size insanlık ölmüş!
024 Yorumla
Soran+1 yılbenden sakladı nişanlısı olduğunu bilmiyordum.onunla ilk tanıştığımızda ben çok boşluktaydım eşimle sorunlarımız vardı.nasıl aşık olduğumu anlamadım bile.sonra onu çok sevmeye başladım.kaç kere ayrıldım çok gelgitler yaşadım neler çektiğimi ben biliyorum.insanın kalbiyle beyni arasında kalması çok zor bişi.ben bu yaşadıklarımı rüyamda görsem inanmazdım.çok tabuları olan bir kadındım.ama aşk insanın hayatını mahvediyor.sen beni anlayamazsın
- +1 yıl
Ne olursa olsun ayrıca ben aşkın ne demek olduğunu sevmenin ne demek olduğunu iyi biliyorum ben seni anlamayı geçtim aşk doktoru oldum artık. Bırak masal anlatmayı. Sen evlenmişsin tamam mı bir eşin var bak hayat arkadaşın var. Ulan sen hangi akla hizmet gidip de evliyken başkasıyla yatıp kalkarsın? Ben o eşinin yerinde olsam seni de o adamı da doğrarım yeminle. Yazık günah bin kere yazıklar olsun. Umarım mutlu olamazsın sen de o sevgilin olacak herif de.
Soran+1 yılben ona olan aşkımdan cehenneme razı olmuşum sen neyi anlatıyon.asıl masal anlatan sensin.beni yerden yere vuracağına empati kurmayı dene.ilerde başına ne gelcek bilemezsin..allah yaşatmasın yinede.
Soran+1 yılben zaten evliyim anlamıyomusun.bana lanlu lunlu konuşma seviyeni muhafaza et lütfen..
Soran+1 yılben zaten onun evlenmesinden sonra çok köşeye sıkıştım.burda bunu paylaşmaya karar verdim.biliyodum başıma bu ağır eleştirelerin geleceğini :((
Soran+1 yılbunları yazarak tatmin mi oluyosun? ben o kelimeyi kullanmıcam sizin için.lütfen siz bana yorum yapmayın
Soran+1 yılbende sizi..
Soran+1 yılniye sdece olaya benim açımdan bakıyorsun erkek olduğun içinmi.ben 3 yıldır evliydim o ise 2 aydır.hem ben kimsenin yuvasını dağıtmadım.evlendiğini öğrendiğimde görüşmedim.ama ağzımdan girdi burnumdan çıktı ona olan zaafımı kullandı belkide.beni ikna etti.tek suçlu benmiyim..
Soran+1 yılbaştan sadece konuşuyorduk dertleşiyorduk.sonra birbirimize bağlandık işte oldu işte nasıl olduysa.niye anlamaya çalışmıyorsun ki..hkaret edince eline ne geçiyo
Soran+1 yılarkadaşım kabullenmiyor tabiki yemin ederimki.onla tanıştığımda 70 kiloyum şuan 55 kilo oldum.psikolojim çok berbat.devamlı ağlıyorum gizli gizli.allaha dua ediyorum.kopayım unutayım diye.ne kagalar ettik,çok şiddetli.birbirmizi çok yıprattık yinede ama olmuyo işte kaç kere denedim.bi şekilde biz yine birbirimize dönüyruz.beni ikna ediyo bir şekilde.biz zten sık görüşmüyoruz 2-3 ayda bir.telefonlada kısıtlı gündüz sadece 2-3 kere konuşuyoruz.oda çalışıyo bende çalışıyorum.
Soran+1 yılinanmamam gerekiyor dimi artık ona.çünkü sevmese eşini evlenmezdi.bana mecburdum evlenmeye dedi.telimi değiştirmem çok zor.numrsını engelliyodum ...yine bna düştü herşeyi kabullenip sineye çekip vazgeçmek..
Soran+1 yıl:((((((((((( teşekkür ederim yorumlarınıza.
Soran+1 yılpeki bana şunun içinde cevap verseniz.sizce o evlendikten sonra bile hala neden kopmadı benden.tek derdi cinsellik olduğunu varsaysak bile.yeni evliler sonuçta.ona aşık olsa cinsellik uğruna farklılık uğruna yinede yapabilirmi bunu bir erkek gözüyle cevaplayabilirmisiniz bana bunu..
Soran+1 yılkendime saygım ktalmadıki..tükendim artık.beni hep yıktı.bende onu hep affettim.ama bu sefer affetmicem.söküp atıcam onu hayatımdan.hayatımda varkende acı çekiyorum nasılsa.en azından gururumla acı çekerim onsuz daha iyi.ben bu hayatta kendimi üzdüğüm kadar kimseyi üzmedim zaten.
Sen kocanı bir güzel aldat gel burda sevgilinin seni sevip sevmediğini sor nasıl bir ahlaksızsınız ya? Çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın acaba.
01 Yorumla
Soran+1 yılçocuğum yok benim. akıl mantık işi olsa zten bu durumda olmazdım.
+1 yılÇocukları evlendiriyorlar, sonra ortaya böyle çirkin bir görüntü çıkıyor işte.
03 Yorumla
Soran+1 yılben eşimi seviyordumki.hiç aklımdan geçmezdi böyle bişi yaşayacağım ve bu hadde geleceğim..
- +1 yıl
Sevgilini de seviyormuşsun, o nasıl olacak?
Soran+1 yılona aşık olunca eşimden soğdum uzklaştım.eşimi ben hala seviyorum.ama aşık değilim.eşime duyduğum sevgi çok farklı.aşkla gelen bir sevgi değil.nasıl anlatabilirimki ben bunu size.vijdanen çok rahat değilim.işte ben böyle bir cehenemde yaşıyorum.ama yinede onsuz yapamıyorum.seks le hiç bir ilgisi yok.o sanki benim dünyam oldu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cok zor bişey yasamayan bilmez aynısını ben yaşıyorum su an! Ben sonuna kadar gitmeye karar verdim! Evlenmeden önce 4yıl görüştük evlendiği gun de bir sonra ki gun de balayindayken de iki hafta oldu hala daha gorusuruyoruz ama biz aynı anda boşanıp birbirimizle evlenmeye karar verdik
00 Yorumlaseni sevse eşi olmaz dmi? bence her gün pilav yemiyo. arada tas kebabı da yiyo
12 Yorumla
Soran+1 yıltabiki seviyodur eşini ama aşk başka bişi.
Soran+1 yılsonuçta evlenmek onunda hakkı ömür boyu bekar kalamazdı ki.
Tabuların ve kuralların canı cehenneme , mutluysanız problem yok
214 Yorumla
Soran+1 yılberaberken çok mutluyuz.ama benim içimde hep bişi var.nişanlıymış biz beraberken ama bana hiç belli etmedi bana deli gibi aşıktı.kaç kere ayrıldım peşimden geldi.nişanlısını seven insan benle olmak istermiydi yinede?.sonra evlediğini öğrendim.dünyam başıma yıkıldı.ama şuan birlikteyiz işte her fırsatta benle olmak isityor.mecbur kalıp evlendiğini söylüyor.
Soran+1 yılne sorduğunuzu tam olarak anlamadım ?
Soran+1 yılonlayken mutluyum,daha sonrası hep karanlık bana :(
Soran+1 yılamacını aşmayın söylediklerimle.
Soran+1 yılsadece görevimi yapıyorum o kadar.siz bunlara eğlencemi diyosunuz ? keşke yazmasaydım buraya böyle bişi.kimseye anlatamadığımiçin yıllardır böyle bir yola başvurdum.olmaz olsaydım :((((
Soran+1 yılsize cevap yazdım ama çıkmamış
Soran+1 yılpişman olup ya da olmamak artık söylenebilecek bişi değil.olsam ne olcak olmasam..tüm yazılanlar sorduğum sorunun haricinde ne kadar millet ahlak bekçisiymiş.sözüm size değil
Tadını aldıysan bırakamazsın
belki aradığını bulamadı ama yanlış00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşında kaçak göçek ilişki yaşamak fazla heyecanlı olsa gerek
00 Yorumla Aynı şekilde sende eşinı sevseydın görüşmezdın.
madem bırbınzıı sevıyrodunuz neden başkalarıyla evlendınız oda ayrı brı saçmalık.11 Yorumla
Soran+1 yılben zaten 7 yıllık evliydim onunla tanıştığımızda.o yeni evlendi.bizim onla evlenmemiz zaten söz konusu bile olamazdı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ne amk sen buna ask mi diyosun yatak arkadasi olmussunuz sadece. bu serefsizligi de o esler haketmiyo bosanin bari
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazıklar olsun size de yapacağınız evliliğe de. Ulan benim sevgilim sevdiğim kız gidip evlenecek beraberken ya katliam çıkarırım lan nasıl yapar bunu? Sizin hiç mi vicdanınız yok hiç mi gururunuz yok? Yazıklar olsun lan size insanlık ölmüş!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende ona benzer bir durumu hala daha yaşıyorum.buradakiler seni anlamaz başlarından geçmediği için.minareden düşmeyene düşmek kolay gelir.DÜŞMEYEN ANLAYAMAZ..
16 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılistersen ekle dertleşelim.
Cevap sahibi+1 yılbenim secdiğimde evli.ancak biz evlenmeden önce başladık ve ilişkimiz devam ederken evlendi.
Cevap sahibi+1 yılbirbirimize anlatacağımız çok şeyler olduğunu hissediyorum..
Soran+1 yılyok kardeş sağol.
Cevap sahibi+1 yılneden ki?benim kötü bir niyetim yoktu ama..
Herkes bir defa sevsin aşık olsun yeter arkadaşlar.B*kunu çıkarmanın anlamı yok.Bizleride düşünün ;(
00 Yorumla
+1 yılmidemi bulandırdın gittim bir posta kustum şimdi bir daha gidiyorum kusmaya !
02 Yorumla
Soran+1 yılbüyük konuşma..ben zmanında birini çok eleştirmiştim allahta bana yaşattı.başına gelmeden konuşma böyle..dilerimkide gelmez
Sabah sabah 2 tane geniş insan çiziyim dedim tabloya sığmadılar en iyisi Harran ovası çiziyim
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni senin durumunda olanlar anlayabilir ancak
sabırlar didlerim.
başka bir şey diyemiyorum04 Yorumla
Soran+1 yılpek anlayabilende çıkmadı zaten.sorduğum soruya bile cevap alamadım.millet burda ahkam kesiyor ama insanın başına ne geleceği belli olmaz.belki bende bunları yaşamasaydım.yaşayan birini anlamayabilirdim.ama yinede empati kurmayı denerdim.
Cevap sahibi+1 yılseni anlıyorum. çünkü bende evliyim. ve evli bir kadın bana aşı.. bende o na
o yürek yangının iyi bilirim. burada daha anne babasından harçlık alıpta playstation oynayanlara da kulak asmıyorum. dünyaya bir defa geldim. istediğim gibi yaşayamıyorsamda lanet olsun hayata
Soran+1 yılbenim isteğipte yaşadığım bir durum değil işte.siz bir erkeksinin daha rahat düşünebiliyosunuz.ben duygularıma engel olamıyorum.benim asıl sorum oda gerçekten ben gibimi düşünüyor.ben ondan eminim ama yinede kadınsal bir duygu işte şüphe.önceden yoktu içimde ama onun evlendiğini bildiğim için içimde yer etti.bana dediği seni sevmesem niye görüşeyim.ömür boyu beraberiz diyo kopmucaz diyo
Cevap sahibi+1 yılbu sorunun cevabı yine sende. ne yaşadın ne hissediyorsun bilemem
ama bildiğim bir gerçek varsa gönüle söz geçmiyor. ve ben gönlümün sesini dinlameye devam edeceğim. hakkında hayırlısı ne ise ona karar ver. ama süreci sen belirle.. ister uzaklaş isterseniz ikini ayrılıp evlenni isterseniz gizliden görüşün. bunun kararını siz vereceksiniz. ama bu ülke insanı taş kafalı oldugu için anlamaz bu durumu
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu nedir ya. birbirinizle evlenseydiniz ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılmümkün değildi ki bu.o bekar ben evliyim.zaten nişanlısı varmış ben bilmiyorum ki :(( şimdi evliler ama biz hala beraberiz.onu gerçekten sevse benle şuan beraber olmazdı dimi
Soran+1 yılvijdanım rahatmı sanıyorsunuz.o yanımdayken herşeyi unutuyorum,o çıkıp gittimi hayat duruyor.düşünceler ,şüpheler, çıkmazlar..her görüştüğümüzden sonra bitsin artık diyorum dayanamıyorum bu duruma.çok can yakıcı bişi :(( ama 2 gün sonra beni aradığında sesini duyunca yenik düşüyorum.beni çok ikna ediyo.belki üstüme bu kadar düşmeseydi ben çoktan vazgeçerdim.heleki evlendiğini duyduktan sonra..ama ağzımdan girdi burnumdan çıktı bana inadırdı kendini
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sen ona o sana alışkanlık olmuşsunuz..
04 Yorumla
Soran+1 yılalışkanlık yaşadığım çıkmaza çok hafif kalan bir kelime.
Soran+1 yılasla anlatmıyor sadece 10 dakkasını izledim.p*rno yaşamadım ben.bu kadar basit değil.herşey seksten ibaret değil.seks aşkla yapılan bişi.bu filmde o yok.zaten gerisnide bakmam.
+1 yılIkinizi de sağlam kaziklara oturtmak lazım.
33 Yorumla
Soran+1 yılsen beni anlaymazsın bu at gözlüklerinle
- +1 yıl
Ben edebimi bozmadan yazdım affet.
Soran+1 yılbenim seninle tartışcak halim yok ki..ağzına geleni yazabilirsin özgürsün..
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. eşine yazık boşansana o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılboşanmam söz konusu bile değil.ailem buna müsade etmez.çok mutasıp bir ailem var ve bu yaşadıklarımı bilseler offff :(((((((((((((((((((
Soran+1 yılkendimi öldürürüm ne olcak..
Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı. yazık değilmi kocana
neden boşanmıyorsun00 YorumlaBu iş hapishanede biter
011 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun !
- +1 yıl
tabiki zor işler, bende benzer birşey yaşadım. ama evlilik yoktu işin içinde. hiç doğru şeyler değil. öyle bir karışır ki işler kimse içinden çıkamaz. sevgilinden hamile kaldıgını düşünsene. kocan çocuk kendisinin sanacak, aldıramayacaksın. sonra çocuk doğunca sevgilin çocugunu görmek isteyecek. eninde sonunda gerçek ortaya çıkacak. aman tanrım. iyi korunun ha :)))
Soran+1 yılsenaryo iyimiş :))
Soran+1 yılallah korusun yaa düşünmesi bile kötü.yok bitirdim dönmicem artık kararlıyım.
Soran+1 yılsıkılcak kadar vakti olmadıki 2 aylık evliler.onlar nişanlıyken biz tanıştık.ben hayatında biri olduğunu bilmiyordum ama.beni kandırdı.bizim evlenmemiz söz konusu değildi.böyle bir beklentim olmadı zaten.evlenmeyi hiç düşünmedik.ben eşimden ayrılamazdım.oda nişanlısını bırakamadı muhtemelen.çünkü onla ne olursa olsun ister sevsin isterse sevmesin yinede mecbur evlenecekti.çünkü kızı ortada bırakamamış.ben bunu hala kendime yediremiyorum sindiremiyorum.
Soran+1 yılilk öğrendiğim gün..beraber geçirdiğimiz zamanları ve bana söylediği sözler hepsi film şeridi gibi geçti gözümün önünde.herşey yalan değil ben bundan eminim.o bu kadar karaktersiz değil.sadece onda bulamadığını bende buldu ve bu yüzden benden kopamadı.o gerçekten eşini sevse eğer asla ona laf ettirmezdi.onu denemek için bir kaç laf ettim bana bişi demedi.neyse yaa belkide kendimi teselli ediyorum ama ne olursa olsun o beni sevdi...eşini gördüm benden güzel ve daha çekici değil..
Soran+1 yılhaklısın öyle tabiki.ama engel olamadım işte kendime çok aşık oldum ona.anlayamazsın ki ne desem boş..
Soran+1 yılen çok korktuğum şey bu zaten trajik bir şekilde sonlanması..allahım yazmasın,o duruma getirmesi ya da başka durumlara.kurtulurum inşallah.
+1 yılya da sen gerçekten eşini sevsen görüşmezdin dimi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılvalla hayat size güzel kız
00 Yorumla sen kocanı aldat sonra burda bıdı bıdı et.
21 Yorumla- +1 yıl
+1
siz kaşarlığın dozunu baya aşmıssınız :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkaşarlığı genç kızlar yapar..sevda başka bişi sen anlamazsın
Aman kimse duymasın sakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyörüngeden çıkmışsınız.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne