Sevgilimle adam akıllı buluşamıyorum buluştuğumdada rahat değiliz?

gençler ailem acayip dsiplinli saçımın bağlı olup olmamasına bile karışıyor annem. Ama babam karışmaz bana hatta dışarı çıkmama bile musade eder özgür olayım falan diye annem asla izin vermez ben ölürsem çıkarsın der. annemde aslında güveniyor ama işin içine sevgili muhabbeti girdi karşı çıkmalarına rağmen hatta duysalar beni kapının önüne koyma ihtimali olmasına rağmen benim 1 senedir çıktığım birisi var sadece 6 defa buluştuk oda okuldan kaçtım bide arkadasa gidiyorum diye evden çıktım 2 saatlik ama geçen gün ilişkimizi saklayamadım uyuyakalmısım telde mesajlarımız açık kalmıs babamda anemde biliyor smdi Şu an çok yumusak davranıyolar ama guvenleri sıfır üstelik babamın bana iyi niyetını kaybettim artık oda dışarı çıkmama karşı konusunu dahi edemiyorum telefonumda yok internete bile girmem yasaktı ders bahanesiyle nadiren giriyorum öyle sevgilimle görüşüyorum benimle herseye göğüs geriyor her ne olursa olsun bırakmazda biliyorum ama buluşamamak ikimizede acı veriyor okuldan kaçamıyor onun devamsızlığı yuuznden buluşamıyoruz benıde galiba okuldan alcaklar nasıl buluşucaz birbirimizi 3 sene beklecekmiyiz oyle ben beklerimde oda bekler ama onu sanki kısıtlıyorum gbi hislere kapılıyorum
Sevgilimle adam akıllı buluşamıyorum buluştuğumdada rahat değiliz?