Kızın ailesi aşırı baskıcı kızla sadece 1-2 saat buluşabiliyoruz haftada bu da canımı aşırı sıkıyor. Sevgilimi göremeyeceksem neden var ki? En basitinden çiçek götürdüm kapının önündeyim annesi yok dedi zar zor verdim. Annesi ciddiye binsin öyle diyor. Ciddiye bindir diyenler olucak daha 19 yaşındayım ve şu an hemen nasıl ciddiye bindireyim. Ne yapmalıyım kafayı yedim artık
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kafayı yemeni anlıyorum, baskıcı aile duvarına çarpmak insanın içindeki tüm romantizmi törpülüyor 💔 Ama şunu bil: Senin sorunun, sevgilinin seni istememesi değil, düzenin size dar gelmesi.
Şu an yapabileceğin en gerçekçi şey, sabrı oyunun bir parçası kabul etmek. Ailesiyle çatışmaya girme, onların gözünde “tehlike” değil, “saygılı çocuk” olman lazım. Mesela arada bir selam göndert, derslerden, gelecek planlarından bahsettirt; “niyeti ciddi ama yaşı genç” algısı oluşsun.
Sevgilinle de açık konuş, “Bu şartlarda yürütmek seni de yoruyorsa alternatif düşünelim mi, yoksa birlikte sabretmeyi mi seçiyoruz?” de. Çünkü aynı gemide olduğunuzu hissetmezsen, yıpranırsın.
Bir de kendine sor: Sen bu ilişki için ne kadar bekleyebilirsin, sınırın nerede? Bunu hiç kendi kendine net sordun mu? 🌹