yani okuduktan sonra iş olanakları para durumu falan nasıl.. bir de kolay iş bulunulabilen bir bölümmü lütfen bilen yazsın?
Cevabın nedir?
+1 yıladalet bölümü benimde düşündüğüm bir bölüm kpssye girip memur olmak için secicektim bu sene ama daha snra vazgectm :)) cnku netten baktığımda bu bölümü acıktan okuyan cok kısı var
00 Yorumla
+1 yılAvukatlık falansa iş bulursun bence.en azından devlette
00 Yorumla
+1 yıladalette ya avukat buruolarına girersin. ya da devlette kpss ye girersin.
ama kafayı calıştır. adaletten hukuk bölümüne dgs ile geciş varsa onu araştır.16 Yorumla- +1 yıl
evet var ama o sınava giren sadece 5 kişi falan hukuğa gecebiliyormus
- +1 yıl
5 kişi nedir ya? belli olmaz. 5 kişi diye birşey yok. bir cok universite var. hatta özel üniversiteler var
- +1 yıl
hadi görim seni
+1 yılsahtekarlık yalancılık alayı adalet ve hukukdadır hiç kalkışma derim parası iyi olsun istiyorsan doktor ol psikiyatrist ol ne biliym :D
010 Yorumla- +1 yıl
şu yüzyılda bütün adaletçiler ve hukukçular benim gözümde kalpazandır hatta benim gözümde değil bütün türkiyenin gözünde öyle kulaklarının çınlamasını istemiyorsan uzak duır :D
- +1 yıl
evet katılıyorum sana :O onun için bu meslekten uzak dur insanın 10 numara yalan söylemesi lazım böyle bir mesleği icra etmesi için insan kendinden tiksinir :D
- +1 yıl
o zaman şeyi izlemişsindir Jim Carrey'in yalancı yalancı ? :D
- +1 yıl
karnın ağrıyarak 1.5 saat güleceksin buna emin ol :D konuyla alakalı cok süper bir film yani :P
- +1 yıl
peki xlx23 :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
bence turkiye de artik adalet kalmadigi icin o bolumu okuycagina AKP genclik kollarina katil ayni sey. nasilsa onlar karar veriyor elinde sonunda..
64 Yorumlapara durumu gayet iyi yalnız mesleğini icra etmek istiyosan bu ülkeyi değiştirmeni tavsiye ederim :)
14 Yorumla
+1 yılçok güzel bölüm bitirdikten sonra açıkta kalmazsın kpssden çok düşük puanla atanabilirsin
014 Yorumla- +1 yıl
:)) açıköğretimden bitireceğimi bilsem bende okuyacaktm ama açıktan zor oldugu için okumadım :)
- +1 yıl
puan yetmedi adalete ya sen okursun benm yerime kapalıdan artık :P
- +1 yıl
evet :P :P
- +1 yıl
papağan moduna geçtin dmi :P
- +1 yıl
tamam xlx23 hanfendi o dil niye dışarda :P
- +1 yıl
dışarda iştee :P
- +1 yıl
nolduu
Nerede okuyacaksın açıköğretimde mi yoksa örgün eğitimde mi?
02 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 508 cevap paylaştı. İş Bulma İmkanı Güzel Diye Bilmekteyim ..
04 Yorumlazabıt katibimi olcan :)
014 Yorumla
+1 yılBende yazmayı düşünüyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Yazalım :D
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yıllık ki adalet ?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2 yıllık okunur mu yaa biraz üniversite hayatını yaşamak lazımm :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne