Erkek arkadaşım giyimine , kendine özen göstermiyor?

Erkek arkadaşımla 4 aylık bir ilişkimiz var ilk iliskiye baslarken daha 2 hafta konusmusken bulusmustuk en son bide gecen hafta ikinci kez bulustuk..
ona hediye almistim o da bana hediye almis ve baska memleketten geldi isten izin alarak bunlar benim icin cok guzel seylerdi..
Ama kiyafetlerine özen göstermemisti , tirnaklari kirliydi , saclari cok daginikti hatta kafasina taktigi bere bile toz icindeydi bana getirdigi kutu da toz icindeydi.. hani ondan igrenmek degil ama sasirdim onu öyle görunce yinede bisey diyemedim orda.. elini de tuttum filan yakin davrandim sevdigim icin.
Ama onun böyle olmasini da istemiyomrum.. Hem benim icin de degil kendisi icin temiz olmali diye dusunuyorum. Ilk geldiginde de ayakkabilari cok kirliydi yine tirnaklari kirliydi o zaman da bisey dememistim calisiyo ondandir demistim ama simdi diyemiyorum öyle bide gelmeden önce konusurken demistim askim guzel giyin diye ben o gelcek diye bir gece öncesinden saclarim temiz olsun diye yikadim. Kiyafetlerimi utuledim ne bilim ayakkabimi sildim yuzume bakim yaptim sabah saclarimi duzlestirdim guzel parfum sıktım.. sizce ne yapmaliyim?
Bu nedenden ayrilmam ama onu da bu sekilde kabul edemiyorum benim en hassas oldugum konu temizlik zaten evde bile böyleyken ona yeterice tolerans gösterdigimi dusunuyorum..
Erkek arkadaşım giyimine , kendine özen göstermiyor?