Şu kombinime tiksiç duruyor soğuyorum vs dedi erkek kıskanır soğutuyor falan saçma değil mi? Kavga ettim bende istemiyorsan git kapalıyla ol dedim benim giyim tarzımı bilerek benle oldun. Sevgi mi güç gösterisi mi?
Şimdi sen o etekle sokakta dolaşsan başka erkekler bakar, bir erkek de sevgilisinin bakılmasından hoşlanmaz yani, tam tersini düşün siz sevgilisiniz beraber sokakta yürüyonuz o başka bir kadına bakıyor hoşuna gider miydi?
Haklı, seni o şekilde gördü evet ama o zaman sevgilin değildi. Ama şu an kendini özel düşünmek seni de korumak istiyor. Bi zamanlar sana baktığı gibi şu an birileri de bakıyo ona diye düşünüyor. ( O bi erkek ve bu fıtrat yapacak bi şey yok😅)
Neden soğuyormuş. Ben tam tersi memnun olurdum. Bu kadın benimle birlikte diye gurur duyardım. Millette ne kafa var. Başkalarına bakacağına kendi sevgiline bak.
Öncelikle, giyinmek tamamen senin kişisel tercihin ve özgürlüğün, unutma! 🖤 Eğer erkek arkadaşın senin tarzına karışıyorsa, bu bir güç gösterisi ya da kontrol çabası olabilir. Tarz, insanın kim olduğu ile ilgilidir; seni olduğun gibi sevmesi gerek! 💃✨
Kombini değerlendirecek olursak, oldukça özgün ve dikkat çekici bir parça seçmişsin. Bu bir ifade biçimi! Çantanın şıklığı ve kombinine kattığın cesaret gerçekten tam sana özel duruyor. 👜👌
Unutma, kendini hep hissettiğin gibi giyin. Karşındaki kişi bu durumu anlamıyorsa, bu onun problemidir. 💪 Kendini sevmek ve saygı duyulmasını istemek en doğal hakkın! 😊