+1 yılEğer seninle ciddi düşünüyorsa olduğun gibi kabul etmeli. Yaptığı sinir bozucu. Senin hayatın senin tarzın. Zamanla farklı stillere yönelebilirsin ya da daha senlik kıyafetler bulabilirsin. Kendini sorgulama ama biraz araştır. Alışverişe çıkın mesela. Kendimden örnek vereyim: Erkek arkadaşım seninki gibiydi. Olmaz dedim ayrıldık. 1 hafta sonra babamın dolabına dadandım. Zaten alışverişten nefret ederdim. Artık hiç yapmıyorum. Babam benim yerime alıyor :) Anlatmaya çalıştığım tarzının uzantılarını bul. Bir dene en azından.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılinsanların davranışlarında ufak tefek değişikler yapmaları için bir şeyler yapabilirsin ama yıllarca özümsedikleri anlayıştan uzaklaşmaları yine uzun yıllar ister. değiştiremezsin uğraşma.
16 Yorumla
Soran+1 yılAslinda cok muhafazakar bir aileden gelmiyor zaten bende cok acik giyinmiyorum bana biraz kiskanclik olsun diye yapiyor gibi geliyor
- +1 yıl
kıskançlık nedir sence?
Soran+1 yılBana gore kiskanclik sevdigini koruma icgudusudur gerekli oldugu durumlarda. Belkide yasi benden sadece bir yas buyuk oldugu icin kiskanclik olsun diye hosuma gittigini dusunerek oyle yaptigini dusunuyorum fazla olgun degil yani
- +1 yıl
kıskançlık koruma içgüdüsünden ziyade "bana ait" düşüncesinin yansımasıdır. hepimizde vardır genel olarak. fakat bunun dışavurumu herkeste farklıdır. insanların normalleştirerek benimsediği davranış biçimleri ise bazen normal (veya normal sayılabilecek seviyede) olabilir.
şahsen ben de kıskanç bir insanım, yan bakanın suratına tokatı patlatmak geliyor içimden. peki patlatıyor muyum, tabii ki hayır.
Soran+1 yılHmm olabilir , tesekkur ederiim :))
- +1 yıl
olabilir değil, olmayabilir yazacaktım oraya ama anlaşılmıştır sanırım.
rica ederim.
+1 yılseven insan kıskanır.. sevgilinle aynı durumdayım bende sevgilime göğüs dekoltesini gösterdim ve orası ufack bile olsa görünsün istemiyorum aşkım dedim.. bunu diye diye bıktırdım belki ama. o sahiplenme duygusu o aşk o kıskanmak.. bende deliriyorum bana uyuz uyuz konuşuyo mesela hı hı ondan felan diyo çıldırıyorum.. o seni kafaya koymş kıskanıyosa bırak abartsa bile karşma ya bitek ona ait ol istiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılAma bu resmen onun mali olmak degil mi?
- +1 yıl
niye öyle düşündünki o bitek ona ait olmak.. sen zaten ciddi isen bunu öyle düşünürsün. . bende geri kafalı değilim aşkım ama oralar helaline ait ve günahtır dedim biliyorm ama birazck olsun bidaha ne zaman giyicem dedi.. peki giy ama oraya buraya fotograf atma öyleyse dedim.. bana ne zaman sorsa ataymmı diye hayır diyorm koyuyorsada kaldırtıyorum.
Soran+1 yılCiddi dusunmuyorum demekkii
- +1 yıl
helal olsun bayan şıllık
Soran+1 yılEdepli ol ama ondan once bir bayana kufur edilmemesi gerektigini bilecek kadar adam ol
- +1 yıl
ben saygımı hak edene karşı kaybetmem. ama sen saygı hak edicek bişey yapmıyorsun.. bu dünyadan nefret ediyorm
Soran+1 yılCehennem seni bekliyor o zaman hadi
- +1 yıl
sende kal bu dünyadada erkek arkadaşına sahip çıkmak yerine onunla ciddi düşünmüyorm de.. hadi bunu geçtim ilerde eşinin yüzüne nasıl bakıcaksın bu kadar ucuzmu ya bu işler l*n ben erkek olarak kendime yediremiyorm siz nasıl bu kadar rahatsınız
acik giyinseniz de giinmeseniz de elbiseye karismasi hele ki sert cikmasi ne oluyo? masaya yumruk vurmak ne? savasa mi gidiyoruz?
evlenincekaisii 53 yeridnen bicaklayan baskasicikmasin bu da?
ki arkadasin tipi nasil? kizi kapali istyen apacilerden mi?26 Yorumla
Soran+1 yılBana siddet uygulayacak biri degil bence cesaret edemez bayana da el kaldirmaz. Hayir gayet modern bir aileden geliyor kapali acik ayrimi yok ama bol giyinmemi istiyor topuklu da giyinme diyor
- +1 yıl
ben onun sahsigiyimini sormustum.
ayrica nerden biliyorsunuz siz mi buyuttunuz adami?
kadinlara sevgilisinin karakterini sorma esinin karakterini sor demisler. cunku evlenene kadar evgilisindeki kotu taraflari gormez amaevlenince aman bu coraplari neden toplamiyorsun bu yemege neden yardim etmiyorsun baslar>)
Soran+1 yılHahahah haklisiniz valla 😄
- +1 yıl
Haklısın bu kadarı magandalık gerçekten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılO durum bendde var bende açık giyinmiyorum ama ona göre hersey açık bana dediki bigün tabiki açık giyinmiyorsun ama bizim erkek milletinin aklı başka çalıyor illa bakacak biyer buluyor tamm pantolon kazak normal bir giyim ama o kazak vücudunu Özür dilerim ama özellikle göğüslerini belli oluyor dedi bizim lanet cinsimiz bunu düşünür dedi ondan sonra ben sözünü dinliyorum sevgilimin bence sende bunu yap
01 Yorumla
Soran+1 yılBen cok guzel bir kiz degilim ne yuz ne fizik olarak sadece biraz boyum uzun o kadar. Hani erkekler bir kere baktiklarinda bir daha bakmazlar o yuzden icim rahat
+1 yılHer erkeğin kadın algısı farklı oluyor...
Arkadaşınız kadını "benlenmeyi, sahiplenmeyi" seçtiği için başka erkeklerin sizden gözlü olarak nemalanmasından rahatsızlık duyuyor...01 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir ama bu bana ters
Ikna'dan once giyiminde neyin rahatsiz ettigini ogrenmeye çalis madem açik giyinmiyorsan sorun nerdeymis konusarak halledebilirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyum azcik uzun oldugu icin topuklu giyinince cildiriyor , strec giyinince dikkat cekiyorsun diyor yani aslinda dikkat cekmemden rahatsiz oluyor
Soran+1 yılEtrafi tahrik etme gibi bir amacim yok zaten oyle bir amacim olsaydi oooo. Giyimim oldukca hanimefendi bence. O ciddi ama ben pek degilim boyle davranislarindan dolayi
öküzlügü sevgiyle ortmeyin lütfen.. ayrl gitsin ya da sozunu gecir daha sewgiliyken kendinizden taviz veriosunuz sonra ewleninle kocam baska kadna gitdi yok beni dinlemiyo falan agırliginiz olsun bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle dusunuyorum
+1 yılbekarken normal giyindiğin sürece karışılmasına karşıyım ama evli iken daha dikkatli olunmalı evli ile bekar kadın arasındaki fark anlaşılmalı en azından.
01 Yorumla
Soran+1 yılO simdiden boyleyse evlenince nasil giydirir bilmiyorum. Ama bence bekar evli farketmez ne onemi varki
Tamam işte ne güzel açık giyinme, benim içinde bu önemli zaten, açık giyenmesin öyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılAcik giyinmiyorum ki
+1 yılYa bu deveye binecen ya bu diyardan gidecen hahah :) dogru mu söyledim acaba :/
15 Yorumla- +1 yıl
Ne binmesi guducen guducen manali manali konusma :)
- +1 yıl
Ya vala ilk başta onu yazdım sonra dedim ki deveye hiç güdülür mü bence binilir o yüzden çevirdim @themarmarasea düzelttigin için sagol karşiiimm :))
- +1 yıl
Ne demek karsim hersey saclarin icin
- +1 yıl
Allah seni ne etmesin 😂😂 @themarmarasea
+1 yılSen doğru giyindiğini farkındasın sonuçta çok fazla izin verme zaten gereken yerlerde dikkat ettiğini ve kendinin böyle olduğunu kimse için değişemeyeceğini hatirlat...
00 Yorumlaçok basit herşey karşılıklı madem sende onunkine karışacaksın hemde herşine baktın olmuyor vuracaksın tekmeyi
03 Yorumla
Soran+1 yılBen onun kiyafenin neyine karisabilirim ki 😃
Soran+1 yılAy ben utanirim kinayamam onu. Hem oyle dersem alinir utanir. Ama bir kac yere gitme konusunda kisitlayabilirim. Sifre isteme konusuna da karsiyim cunku bende sifremi vermek istemem
Aynı dert benim de başımda var ama değiştiremiyorsun inan, açık giyinmediğim halde her şey sorun oluyor. Bu yüzden ayrılmayı düşünmedim ama uzun zamandır birlikteyiz ve seviyorum bazen fedakarlık yapmak gerekir. Her şeyi ona sorarak alıyorum mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılAy iste bu bana resmen onu maliymisim gibi hissettirir. Bence herkes kararlarini kendisi vermeli
Kusura bakmada sevgilinse karışır kıskanıyordur öünkü eğer karışmayıp kıskanmazsa sorun vardır o zaman ayrılırsın seninkisi bulupta bunmak
010 Yorumla
Soran+1 yılAma gereksiz yere kiskaniyor gayet normal giyiniyorum ve gittigim okula gore asiri kapali ve az dikkat cekici seyler giyiniyorum
Soran+1 yılAma bana yakismayan seyler giyersem beni guzel girmezki sonucta beni boyle begendi. Cevremde o kadar guzel giyinen kizlar varken. Ben kendimi iyi hissetmeliyimki onu da mutlu edebileyim
Soran+1 yılO kadar guzel bir kiz degilim gulusumde guzel degil tek gulus ise yaramaz yani bende :)
- +1 yıl
yanlşn güzel giymezsen seni beğenmez değil.. elbiselere aşık oluncaksa biz bütün modacı ve arrtist kadınlara aşık olurduk...
Soran+1 yılBana hic gulusun guzel vs demedi ama neyse hakli olabilirsiniz 😃
Soran+1 yılHahaha sagool 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemcinsini iyi biliyor sana bakarak yanlış bir şey dusunmelerini istemiyor. Erkek olsam öyle bir tip olurdum kesin.
Ha , dinler miydim asla02 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle olmazdim ya en fazla napiyorsan kendine yapiyorsun ona gore falan derdim
Cevap sahibi+1 yılSevdiginden bebekim
+1 yılbence konus dfdsf sonra illa birseyler diyorsa ayrıl cünkü hep noun dedigi olamaz fdgfd
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin yanındaykende dışardaykende istediğin gibi giyin ne fark edicek ki?
012 Yorumla
Soran+1 yılİste bunu anlamiyor benim sevgilim :(
- +1 yıl
Nerde oturuyordunuz? belki İzmir İstanbul kadar rahat biryer değildir
Soran+1 yılİzmir ya İzmir en rahat sehir
- +1 yıl
Ozaman kardeşim kafayı yemiş bende izmirdenim yazın biz erkekler kordonda üsütümüzü çıkarıp gezebiliyoruz size karışması saçma yahu :O
Soran+1 yılAy aynen ya etraftakileri gormuyor
- +1 yıl
ver numarasını gizliden arayıp konuşayım :D:D
Soran+1 yılAnlar ve basiniza bela alirsiniz soyliyim :D
- +1 yıl
Kuzum sorun olmaz bana merak etme :D
Soran+1 yılSevgilimin babasi savci ondan olabilir mi acaba 😃bide bana demedigi seyi birakmaz
- +1 yıl
tamam kuzum ozaman al karşına konuş bana ailem karışmıyor sende karışmamalısın de sonuçta sevgili aileden üstün değildir bknz olmadı boş yapıyor vur götüne tekmeyi çocuğun :D
Soran+1 yılSon dediginiz daha mantikli geldi 😃
- +1 yıl
lhasdghas :D
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. de ki, bana fazla karışmandan rahatsız oluyorum, mümkünse fazla karışma giyimime de
09 Yorumla
Soran+1 yılOoo kac kez soyledimm yumrugunu masaya falan vuruyor yuzume bakmiyor konusmuyor falan deliriyor kisacasi
Soran+1 yılHahahaha yok ya sesini bile cok yukseltemez kendine zarar verir sadece cesaret edemez yani. Ama bu gidisle ayrilcam zaten evlilik falan hayal
Soran+1 yılKapali degilim de ne alaka ya 😃
Soran+1 yılBaşkaa?
Soran+1 yılPardon yanlislikla yazdim
bende öleyim valla katlanacan ya da ayrılcan yapacak bişe yok seven insan kıskanır başkalarıyla paylaşamaz :))
05 Yorumla
Soran+1 yılEziyet resmen ya yapmayin
Soran+1 yılBrnde beni sevdigini biliyorum ama hoslanmiyorum bu durumdan cunku onun maliymisim gibi hissederim boyle olursa
Soran+1 yılYok ya ben karismam ne yaparsa kendine yapar kolay kolay kiskanmaz keske oda oyle olsa :)
Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Acik giyinmiyorum ki neden uatume geliyosun. Bu sekilde daha da daraliyorum urkutuyorsun beni felan iyi gidebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılDedim masaya yumruk atti sinirlendi sonra hic konusmadi yani anlamiyor
Soran+1 yılArkadaslarinin arasinda benden bahsetmez ve brnim hakkimda konusturmaz bu konuda cok tutucu
+1 yılAdamın sözünü dinle kadın seviyor kıskanıyor seni.
Hemen ayrılalım sevgiye bak. Gerekirse uğraşacaksın hemen vazgeç olmuyor böyle gözüm.02 Yorumla
Soran+1 yılHakediyor mu acaba bunu.
- +1 yıl
Sevmiyorsan hak etmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence konusma ayrıl. Bu kadar değer veriyosan buda sana bir öneri :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyle yapmaya devam ederse ayrilcam zaten
+1 yılkarışacak tabi. Erkek adam sonuçta katlanacan yoksa yol verecen burada gelip mızmızlanma sen
04 Yorumla
Soran+1 yılHic mi ikna olamaz ya hem mizmizlanmiyorum bir cozum ariyorum
- +1 yıl
sana kimsenin bakmasını istemiyo o yüzden sıkı yönetim yapıyo anlayışla karşıla burası türkiye gördün 15 yşındaki kızı tecavüz edip yaktılar şerefsizler
Soran+1 yılBu durumun kiyafetle ne alaksi var?
- +1 yıl
yok ben sadece türkiyede yaşıyosuna vurgu yapmak istedim
ıste bu konuda anlayamıyorum hemcınslerımı herkes ıstedıgını gıyer o bırazda vızyon meselesı
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa 👍
Tercihi sen yapacaksın o zaman erkek arkadaşın mı yoksa kıyafetlerin mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılİkna olmazsa kiyafetlerim tabiki
Soran+1 yılO zaman ayrilik yakin
bunu sen başarıcan dar yerine birazcık bol elbise giyersen bu sorun ortadan kalkabilir belki bunu demek istiyodur
00 Yorumla
+1 yılkıyafetime karışacağına, beni dışardakilere karşı koru de
03 Yorumla
Soran+1 yılAynisini soyledim diyorki ben yaninda olmadigimda bide diyoki insanlar kôr mü bakiyorlar illa.
- +1 yıl
ben gencim şimdi giymezsem ne zaman giyeceğim bunları de, ayrılmakla tehdit et :D
Soran+1 yılHhaahahah oyle yapicam 😄
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ayril ya seni düşünen birini napican acilacicak birini bul
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni sıkması beni dusundugu anlamina mi geliyor?
Bugün kiyafetine karışması na izin verirsen yarın başka seylerinede karışır ve hep onun emrinde olursun onun için dik dur karıştırma
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi aynen 👍
Soran+1 yılİzmirli degilim ama dogdugumdan beri İzmir de yasiyorum yani ornek almama gerek yok :)
+1 yılyapacak bişey yok , erkek değişmez ya ayrılacan ya da dediğini yapcan
00 Yorumlaİkna olunacak bir durum yok rahatsız oluyorsa karışır bunu engelleyemezsin.
00 YorumlaKızmasına rağmen giyin bence seviyorsa kendini değiştirir sevmiyorsa ayrılır
00 YorumlaAyrıl barış başka bul ayrıl aldat. Bu ney mk. Ne kadar kolay l*n .
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar hiç erkeğin gözünden bakmaz zaten olaya. sen erkek olsan, sevdiğin kadına başka gözlerle bakılsın ister misin? dinle onu. hemen ayrılmayı düşünüyosan o senin bahanen zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma acik giyinmedigim halde fazla abartiyorsa?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen böyleyim de kabul ediyorsan et etmiyorsan etme deee))))
02 Yorumla
Soran+1 yılDedim cildiriyor ya bende biraz sinirliyim boyle konularda kalbini kiriyorum bazen. Ama bu gidile ayrilicam ya
Cevap sahibi+1 yılEhh bence en mantiklisin ne kızlar var acik sacik giyiniyo sen bide acikta giyinmiyomusun bence sen bilirsin ama yürümez onla ben sana soyleyim
Ayrıl, ne işin var magandayla?
10 Yorumlasen elaleme göstermeye niyetliysen ayrıl.
26 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya sifir dekolte ya sifir
Soran+1 yılHayir bol giyin topuklu giyinme diyor
Soran+1 yılTopuklu giyinince ne oluyor sanki hem ince topukta degil kalin topuk
+1 yılSende onunkilere karış
01 Yorumla
Soran+1 yılAskim gomleginin bir dugmesini kapat kizlar bakiyor 😃😃
+1 yılGayet doğal bence bırak karışsın
00 YorumlaAdam kıskanıyo ıste, bundan haz alman gerekmıyomu?
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde oyle olmasi gerekiyor ama iste ben giyim konusunda cok hassasim bide ailemde kisitliyor oda kiskaninca dayanamiyorum
İkna edemezsin emin ol
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya bana guven tarzi anlamli bir konusma yapsam bile mi?
Soran+1 yılAyrilik kapida o zaman 😃
Soran+1 yılAynen yaa
abartmamasi lazim sikbogaz etmesin
00 Yorumla
+1 yılver yolu gitsin. çok ta kafa yormaya değmez.
00 YorumlaSevgilin nasıl istiyorsa öyle giyineceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılBaskaa?
Soran+1 yılHahahah bana pek hanimkoylu geldiniz ama neyse :D
tercihini sen yap o zaman
00 Yorumla
+1 yılİlişkilerde en sinir olduğum durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya poff
ne giyiyorsun mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılStrec pantolon ustune kisa seyler ama tayt gobegi acik falan hic giyinmiyorum dekolte falan da vermiyorum
Soran+1 yılHahahah sonunda delirttim cocugu 😄
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Seven insan Kıskanır Arkadaş normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşırı karışılmaması gerekir
00 YorumlaAyni benmis
016 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmayin ya eziyet resmen
Soran+1 yılO zaman cevreye karsi oyle bir durusunuz olsun ki yan yanayken bakmaya cesaret edemesinler?
Soran+1 yılBu kiz benim bakan olursa... Anladiniz umarim
Soran+1 yılStrec giyim arada topuklu sifir dekolte bu acik giyinmek mi?
Soran+1 yılTayt giyinmiyorum zaten. Ya sormam garip olucak ama nerelisiniz?
Soran+1 yılHmmm kiskanc olur karadenizliler
Soran+1 yılİste benim ailemde kisitliyor ama evin kucugu oldugum icin tamamen kisitlamiyorlar sadece soyluyorlar bide sevgilim soylediginde cildiriyorum
+1 yılTamamen kiskanclik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne