Size de karışan var mı?
Önceden beni böyle tanıyordu sonradan onu giyme bunu giyme demek ne derece doğru?
Önceden beni böyle tanıyordu sonradan onu giyme bunu giyme demek ne derece doğru?
Erkeklerin şu olayı beni deli ediyor.
Abi madem kıza müdahale edeceksiniz niye müdahale edemeyeceğiniz kızlarla olmuyorsunuz?
Aşk falan değil bence ben serseri giyinimli erkeklere kıl oluyorum meselâ hiç hayatıma alayım düşüncesi olmuyor. Kafa uyar meselesi de değil kafamın uyuşacağı kişi öyle giyinmez biliyorum ve ona göre hareket ediyorum.
Şimdi kızın daha uygun giyinmesini istersin onu anlarım kız anlayışlıysa ayak da uydurur bunu da anlarım.
Erkeğin bu konuda zaten kötü bir niyeti yok temellendirilmiş sebepleri kıskançlık olsun, sahiplenmek olsun böyle düşünmesi gayet normaldir.
Kız da istemediği bir şey olunca erkeğe mutlaka tatlı veya sert dille söylüyordur.
Anlam veremediğim tek konu kafada profil farklı, kız farklı ve kızı profildekine uydurmaya çalışıyor.
Kız uymuyorsa zorlayamayız çünkü öyle gördün ve o haliyle sevdin.
Bir diğer konu eğer hayatınıza alıyorsanız tabii ki de karşılıklı isteklere yer vereceksiniz.
Açıl derse sorun adamdadır çünkü geniştir. Bu konuda karşı çıkmak normaldir.
Daha uygun giyinmesi isteniyorsa bu normaldir ki hemcinslerinin çoğunun ne gözle baktığını biliyor.
Tam anlaşılmadıysam maddeliyorum:
👉Erkek, hayatına kızı ilk gördüğünde nasılsa o şekilde sevmelidir. Sevemiyorsa o özellikleri değiştirecekse sevmemelidir.
👉Eğer birbirinize hiçbir şekilde karışmayacaksanız hayatınıza almayın, ev arkadaşı tutun.
👉Bu ilerde değişir, ben hallederim diye düşünmeyin aha görüyoruz...
👉Erkeğin kıyafetinize müdahalesine değil de bunu söylerken nasıl bir üslup kullanıyor ona bakın. Siz belki dediğini yapabilirsiniz ama onun üslubu değişmez ilerde daha ciddi sorunlar olabilir.
👉Kafanızdaki belirleyip profili arayın, bir özelliğinden dolayı tutulduğunuz kafanızdakiyle alâkası olmayan birini profile uydurmaya çalışmaya hak yok. (Karşıdaki istemiyorsa)
👉Sorun varsa anlaşamıyorsanız o zaman ayrılın. Zamanla geçer, evlilik düzeltir, seviyoruz hallederiz demeyin ool-maaz. Daha kötü olacağının da garantisini verebilirim.
Gerçekten seven insan kıskanır ve bu durumda karışması çok normaldir. Sonuçta hiçbir erkek sevgilisine bakılmasını istemez Avrupa ülkelerinde yaşamıyoruz ama bunu baskılamak veya kısıtlamak anlamında değil de hatırlatmak rica etmek anlamında söylerse çok daha iyi olur. "Aşkım bu biraz kısa bunu giyme lütfen" der yine kararı sen verirsin. Fazla üstelemez seni kısıtlamaz. Nerede nasıl giyineceğini de bilirsin.
İşte o senin dediğin gibi olmuyor dediğini yapmadığımda kıskançlık krizine giriyor beni gerçekten sevdiğini biliyorum benim için yapmadığı bişey yok yapamacağı da bişey yok ama bu konuyu bı türlü aşamadık işte☹️
Kesinlikle yanlış.
Sen nerede ne giyeceğini bilmeyecek kadar düşük zekalı mısın sanki.
Plajda bikini giyersin mahallede bikini giymezsin.
Eğer dışarı bikiniyle çıkıyorsan erkek arkadaşın bunu giyme diyebilir ama bunu demesine de gerek yok dışarıya bikiniyle çıkan biriyle sevgili olunmaz zaten.
Sen nerede ne giyeceğini biliyorsan sana karışması haddine değil
Sevgili ise hiç karışamaz ama tabi bir üslup vardır ona göre giyinirsin yani ortamında. Örnek veriyorum spor salonunda şort ya da tayt giyme der ancak başka bişey giyemezsin orada. Seni kısıtlamasına izin verme o senin daha bişeyin değil. İpleri eline verirsen öyle gider kardeş.
Cevap
28Cevap
Ya arkadas başta da bu kızı görüp begendiginde de sonuçta böyleydi ki kimseyi degistirmeye çalışmamak gerekir. Muhtemel fazla açık giyiniyorsun eger boyle birini cok sevdiysem de agzini yoklarim ilerde degistirir mi tarzini diye baktim degismeyecek biri ayrilirim gereksiz yere can sıkmaya gerek yok..
.
Eğer aynı inançta iseniz evet, tabi bu arada erkek arkadaş kavramında sorun olur.
Değilseniz hayır.
Ama ben kesinlikle doğru dürüst kıyafet isterim.
Kimse açıkta bir şey görmüş gibi bakamaz.
.
Eğer Size Zamanında Bişey Demeyip Sonradan Onu Giyme Bunu Giyme Demesi Çok Saçma Bişey Ve Yapılmamasıda Gerekiyor Mademki Birisini Seveceksin Ya Sevmek İstediğin Gibi Birisine Gideceksin ya da Onu Olduğu Gibi Seveceksin
Kendini onun yerine koy. Düşün ki sen erkeksin ve bu ülke abazan dolu. Sokaktan geçerken sevgilin yanında kısa mini etek giymiş, göğüs hatları belli oluyor, insanlar bakıp içten içe giyiminden dolayı senin yanında yürüyen kız ile birlikte olma düşüncesini akıllarından geçiriyorlar. Ve sen erkekleri tanımıyorsun ama sevgilin tanıyor. Bi bunu düşün, kendi açından bakma sadece, he bana cevap vereceksen de ki benim böyle giyinme sebeplerim de şunlar şunlar böyle giyinmezsem yapamam yaşayamam vs.
Bak senin o dediğin kıyafetleri ben çok nadir ve yerinde giyen biriyim. Normal kot pantolon ve t-shirt giysem bile kıskançlık yaptığı oluyor. Ayrıca senin bu dediğin durumları da bana anlatıyor ama gerçekten bazen fazla abartıyor bana hep sınır gösteriyor ama ben bunu uygulayacak bı kız değil ben nerde ne giyeceğini bilirim.
Sen ona karışmaya çalış eğer sen ona karıştığında o sana laf ediyorsa ben sana karışamıyorsam sen ne hakla bana karışıyorsun de ben olsam öyle yapardım. sonuöta ilişkilerde her şey karşılıklıdır. o seni kıskanıyorsa sen de onu kıskanabilirsin. çok baskı kurarsa ayrılmayı düşün bence bugün kıyafetine karışır yarın öbür gün nereye gideceğine ne yapacağına.
Karışmam gereken bı durum yokki normal giyiniyor keşke benim de karışabileceğim bı şey olsaydı o zaman bişey diyemezdı
Erkek arkadaşına söyle. Git babanın kızına karış bana karışmaya hakkın yok. Ne sanıyor bunlar kendini
Ben ona her şeyi söyledim ama inatçı biri
Bak şimdi şöyle birşey doğru mu yanlışmidan çok sana şöyle aktarayim erkek arkadaşın kıskanç biri demek ki bu onun yapısıyla alakalı biz erkekler çeşit çeşitizdir bazimiz aşırı kiskaniriz karisiriz bazimizda çok kiskaniriz belli etmeyiz mesela benim eski hatunda etek giyerdi tayt giyerdi acayip kiskanirdim bunu giymesen olmaz mı derdim giysem olmaz mı derdi kiramazdim tamam giy derdim ama içim içimi yerdi :)
Hayır doğru değil başta senin giyim tarzını görmedimi giyim tarzın ona uymuyorsa ayrılır kendisine uygun birisini bulmalı Kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlama hakkına sahip değil
Çok absurt giyersen kız erkek farketmez bende karışırım. Şahsen yanimdakine
Absurtten kastın ne?
Değil tabiki. Seni böyle tanıyıp böyle sevdiyse şimdi niye karışıyor kıyafetlerine
Bana birde söz verdiyor. Onu giyme bunu giyme diye ama ben hep sözümü bozuyorum çünkü istemiyorum kıyafetime karışmasını
Ya daha çok bağlanmadan ayrıl bence. Sevgilin diye buna hakki yok. Kıyafetine karışıyorsa onun fikirleri bozuktur.
Ayrılmak için herşeyi denedim benden ayrılmadı bende ayrılamadım.
Uçan kuşla tanışıp ona uçma diyemezsin...
Eğer ki özel hayatını kısıtlıyorsa fazla uzatmaya gerek yok.
Aranızdaki ilişkiye bağlı. Benim bakış açıma göre doğru. Fakat burada karakter çok önemli. Sen bunu özgürlüğüne ambargo olarak görüyorsan yanlış.
Nelere karışıyor mesela hangi kiyafetleri giyime diyo ki
Etek giymeme, asklı kıyafetlere bazen dar kıyafetlere bile
Aslında ben çok açık giyinen biri değilim bu saydıklarımı da genelde okulda bir iki kez giyerim ya da bı cafe ye giderken
Bu sahiplenme olayları beni delirtiyor sanırsın nikahlı karısı
Seni o şekil kabullendiyse sonradan karışmaya hakkı yok.
Ay yok artık ya karışması doğru mu diye sorulur mu? ? Sen kendi sınırlarını belirleyemiyor musun , vücudun hakkında miye bi başkasının istediğini yapıyorsun. Git anam babam karışmıyo bana sen kimsin de.
Diyorum demez miyim çocuk kıskançlık krizlerine giriyor dayanamıyorum eskiden her şeyi söylerdim şimdi beni yalana sürüklüyor. Normalde hiç sevmem yalan söylemeyi ama mecbur bırakıyor
Bı kere bu yüzden ayrıldım karışmam daha dedi ne istersen giy dedi barıştıktan sonra kıskançlık krizine girdi yine
Saçmalıpın daniskası öyle tanıyıp öyle beğeniyorsun sonra değiştirme mücadelesi ikili ilişkilerin mk
Sonradan olması çok doğru değil sne kızı Böylr sevmişsin ama ben karışırım mesela
Çok mu açık giyiyorsun, yerinde giyilen kıyafete karışmam
Hayır.
Yerinde olsam direkt yol verirdim. Erkektir kıskanır veya seven insan kıskanır falan boş laflar bunlar eğer benim hayatıma müdahale ediliyorsa paşa torunu olsun farketmez. Yallah.
Sende onun külot veya boxer yerine tanga giymesini iste
Cok dogru seviyosan dedigini yapicaksin kendine ceki duzen vericeksin
Doğru yanlış sorgulamak zor. En doğrusu seni öyle kabul edenle birlikte olman
Karışamaz sadece şu olmamış başka bişey giy falan diye tavsiye verebilir. Zaten ben onun istemediği bişeyi giymek de istemem yani. Niye üzeyim ki onu
Yorum yapabilir ama müdahale etmemeli
ya var ya en nefret ettiğim şey ya
Sadece görüş belirtebilir senin üzerinde herhangi bir hakkı yok
Ben hic karışmiyorum. Direkt ayriliyorum
Ne demek bu?
Giyim insanin akıl yaşını gosterir ondan
Giyimin yaşı varsa söylesene 20 yaşında biri nasıl giyinmeli?
Akıl yaşi farkli birseydir. Her yerini gösteren vir kizla , daha duzgun normal giyinen kiz arasinda cok buyuk fark vardir
her yerini göstermeye çalışan kızlarla kendine yakışanı giyen kızları ayırt etmeyi bil. normal diye bişey de yok herkesin kendi giyim tarzı var.
Herkes diledigi gibi yaşar
Herkesin hayatına kimse karışamaz.
Cok fazla degil ama kararindaysa dogru bence
yani çok açıksa doğru
Açık giyinme sende laf dinle
Tahrik edici ise erkek bakış açısıyla diyordur
Öyle düşünürsen her şey tahrik edici mesela gözler , dudaklar, eller, ayaklar , saçlar , uzun tırnaklar ooooo daha neler neler
Yok öyle düşünme cidden izmirdeyim neler görüyorum kadın bedeni eğer fitse tayt giydiğinde birde parlak bu ara moda üstüne bir bluzde yoksa cidden cezbedici oluyor
Fit olan bir insana her şey yakışır zaten illa tayt giymesine gerek yok insanlar bu kıyafetlere olan bakış açısını değiştirse her şey daha güzel olacak
Öyle değil her kadına bakılmıyor göğüslerin yarısı dışarıda ince tayt gitmiş düz renk çamaşırı görünüyor ya da süper mini etek eğilince neredeyse çamaşırı görünecek ya da kısa yırtık kot şort kalçanın arasına giriyor bence bunlar insan aranıyor hissi veriyor
Hayır, ne haddine?
Seviyosa karışır yaşlarınız kaç
20 -22
Seni sevdiğinden yapıyor ama doğru değil
Depill
Erkektir sonuçta kıskanması gerekiyor 😊
Doğru değil.
Aranızda halledein
Halledebilsem sence sorar mıyım sence?
Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye kendimi sorguluyucam ya da benim gibi düşünenler var mı görmek istiyorum.
sana saygılı olmalı
Karışacak tabi
yanlış bir şey
kesinlikle evet :)
Ne dozda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?