Benim t-shirtlerim onunki kadar güzel ve bol durmuyor e ben de sürekli onun dolabına dadanıyorum. Bana sürekli ben bunları sen giy diye mi aldım diye laf yapıyor, haklı mı?

Benim t-shirtlerim onunki kadar güzel ve bol durmuyor e ben de sürekli onun dolabına dadanıyorum. Bana sürekli ben bunları sen giy diye mi aldım diye laf yapıyor, haklı mı?

Sevgililer arasında bu tür şeyler sorun olmaması lazım ama hoslanmıyorsa giyme sende. Bende sevmem aldığım şeylerin kullanılmasını pek. Ama arada kullanılmasını sorun etmem. Çok şık oluyorsa bu haklı kendisi giyemeyecek hiç bir zaman çünkü severek almış beğenmiş kendine. Sende iki üç tane al içinden beğendiğini. Hepsini tek tek giyme ona da kalsın hoş değil. Senin kıyafetlerinde var sonuçta inatla onunkini giymek anlamsız.
Erkek kıyafetleri çok rahat gerçekten, bende babamınkileri giyiyorum deliriyor ama haklı çünkü parfüm kokum siniyor kıyafetlerine. İş arkadaşları dalga geçiyormuş babacığımla. Erkek arkadaşın şimdiden laf ediyorsa onunla hayat geçmez belli ki kafası farklı işliyor.
Demek ki seni o kadar benimsememiş tam olarak gerçek anlamda sevgili olarak görmüyor. Bayan tişörtlerde de vol olan var ve onun tişörtlerinin marka modeline bak, alt tarafta içibdeki etikette detaylı yazar ona göre alırsın ama çok eski sezonsa bulunmayabilir aynısı.
Kendim için aldığım hiç bir şeyi kendim eskitmiş değilim desem yalan olmaz herhalde. Ya en yakın arkadaşım ya da kardeşim benden önce sahipleniyor. Giyme de diyemiyorum napim. Diyebilenlede de imreniyorum mesela sevgilin bu konuda başarılı anlaşılan. Çokta şeyapma..
Cevap
51Cevap
Tsörtleri bitir gömleklere geç bakalm ayrılmak isteyecek mi
Benim kız arkadaşım olsa kıyafetlerimi giymesi beni mutlu ederdi
Merhaba :) Aslında erkeklerin çok hoşuna giden bir durum fakat siz %1 lik kısmına denk gelmişsiniz. Bu sorunu çözemiyorsanız erkek arkadaşınıza kıyafetlerini nereden aldığını sorun ve aynısını alın. Böylece hem onun dilinden kurtulmuş olursunuz hem de siz istediğinizi giymiş olursunuz :)
Bir erkek kız arkadaşına bu şekilde tepki gösterebiliyorsa bu ilişkiyi yeniden bir gözden geçirmek lazım :) erkeği erkek yapan kalenderliğidir centilmenliğidir fedakarlığıdır şefkatidir. Sizin aranızda geçen bu durum sizi ne kadar etkilemiş ki buraya kadar yazmışsınız demek ki durum ciddi şaka değil. Demek ki durum gerçekten ciddi 🤗
Haklı senin üstün yokmu onu giy çok mu erkek kıyafeti istiyorsun git erkek reyonun giyin ama senden uzaklaşır çünkü onun gibi giyinir onun gibi olmak istersen bi fark kalmaz kız gibi giyineni ister artık hata yaparsın kendi kopyasını istemez
sanırım seni yeteri kadar benimsememiş birisi. normalde bu muhabbet iki kız kardeş arasında yapılır yani herkes gibi. sevgilimin kıyafetini giymiş olmam onu rahatsız edecekse bir daha o eve gitmem.
Sonuna kadar haklı, bende hiç sevmem böyle şeyleri.. kimse benim kıyafetlerime dokunmasın bende kimsenin kıyafetine karışmayaym...
😂 😂 😂 😂 Ya boyle popolar nasil. Hayatinizda tutuyosunuz biraz kendinize saygınız olsun bende sevgilim tsortlerimi giydiginde kokusu siniyo diye yıkamaya kiyamiyordum
Giyilebilir ne var ki, insanları anlamak zor. Bu kafa parfümü kullanma, havlumu kullanma, terliğimi kullanma diye devam eder. Bence seni kabul etmiyorsa, boş ver et.
Mağazadan aynı bedende kendine alıp giyinebilirsin. En azından sana ait olmuş olur. Milletin eşyasını kullanıp rahatsız etmemiş olursun
bana böyle bişey söylese al yemedik tshirtünü der ve otururum ağlarım beynim burnumdan akana kadar
Kadın kokusu sinsin istemiyordur senden sonra giyip nasıl dışarı çıkacağım düşüncesindedir. Kullanıyorsan sonra yıka, öylece dolabına geri koyma kadın kokusu gerçekten siniyor parfüm falan
Benim eski sevgilim tam tersi onun gömleklerini giymem için ısrar ediyordu hatta bundan tahrik olduğunu bile söylüyordu 😂
Soru trol gibi ama sevgiliyken böyle yapan evlenince neler yapmaz adam gibi insanları alın hayatınıza
Madem erkek arkadaşının t-shirtlerini beğeniyorsun git mağazaya aynısından al veya benzerini al. Ben de sevmem birinin dolabımı açıp kıyafetlerimi ellemesini
@Gonyalıı1 kıyafet ellemekten kastım birisinin dolabımı açıp eşyalarıma bakması. Eğer çok titiz olsaydım dışarı kıyafetimin üstüne beni korusun diye poşet geçirirdim. Ve aşşırı titiz olsaydım evime kimseyi almazdım. Ve bana itici diye yorumda bulunma sebebiniz nedir? Beni tanımıyorsunuz ve saçma sapan şekilde yorum yapıyorsunuz. Gereksiz boş konuşmadan ibaret yaptığınız. Eşşek ölüsü gibi kokmuyorum çünkü sık sık duş alıyorum, temizlik imandan gelir diye boşuna söylememişler. Haftada 1 banyo yapmam mı doğru olan? Özellikle bu sıcakta. Ve hayır görüşünüzde yeniden yanıldınız, beni tanımadığınızı dolayısı ile yargısız infaz yaptığınızı bir kere daha söyliyim parfüm kullanmıyorum çünkü astım hastasıyım. Ayrıca yanlış bildiğiniz bir şey daha var bahsettiğiniz 'eşşek ölüsü gibi' kokan birisi parfüm sıkarsa bu kokuyu hapsetmez. Kısa süreliğine maskeler, bir süre sonra çok daha iğrenç bir koku çıkar ortaya. Bence siz insanları tanımadan büyük konuşmayın böyle, çünkü doğru tespitler yapamıyorsunuz ne yazık ki ve gülünç oluyorsunuz @Gonyalıı1
Daha iki bez parçasını vermeye rahatsızlık duyan biriyle evlendiğini düşün sana zırnık koklatmaz, ilerde her aldığının lafını yapar her kavgada yüzüne vurur ayrıl düzgün birini bul bi kere geliyoruz dünyaya böyle insanlara zamanınızı harcamayın
Bazı insanlar sevmez kıyafet paylaşmayı. Sen onunkileri giyince kıyafete bir şey olacak diye korkuyor da olabilir salt kıyafet paylaşmayı sevmiyor da olabilir. Saygı duymak lazım. Sen de git kendine oversize şeyler al giyme onunkileri.
ben değilde eşime kendi kıyafetlerimi bildirmeyi fakrli mekanlarda vakit geçirmeyi çok seviyorum
bende eşyalarımın kullanılmasından hoşlanmam. yani 1 2 alabilirsin ama hep alıyorsan sıkıntı. çocuk ne giyecek
erkek tshirt veya gömleği giyen kadınlar çok çekici oluyor bence 😊 sen erkek arkadaşını değiş bence.. daha relax birisini bul 😁
Haklı her sevgili bu durumdan hoşlanmaz hoşlanmıyorsa bunu yapmaktan vazgeçin son çare olarak sizi sözlü uyarmış.
Sevgili sonuçta giyince noluyor da abartıyor bn olsam araya mesafe koyardm seni benimsemiş ve smdiden böyle yani evlenseniz düşünemiyorum
Neden cevap vermiyorsun
Erkek arkadaşın senin kıyafetlerini giyse ne hissedersin. Bana çok itici gelir. Kıtafetlerimin giyilmesini istemem.
Herkese bu olay tatlı gelmeyebilir. Sevgilin istemiyorsa ısrarla yapmaktan vazgeç. Onun kıyafetlerine benzer kıyafet alabilirsin kendine.
Manitayı yeni alınmış yumuşak kapşonlunun içinde yumoş görmekten daha güzel ne olabilir
Yiaa🥺
Saçmalamış ama sende abartma belli ki rahatsız bu durumdan
Bazı erkekler fazla disiplinli yetiştirildikleri için hoşlanmayabilirler böyle şeylerden.
Senin gibi hatunu bulmuş dediği lafa bak gider 40-50 tane alır sana feda ederim
Erkek arkadaşın senin kıyafetlerini giymek isteseydi sen ne düşünürdün?
Evet aynen ben zaten sevgilim kıyafetini giymek için sevgili yapıyorum
Böyle biri sevilmez ya bu ne. Ya onu terk et ya kendine bol bir şeyler al
İstemiyorsa giyinme sen de. Belli ki hoşlanmıyor bu durumdan, zorlamaya lüzum yok.
"Bana sürekli ben bunları sen giy diye mi aldım" hoş bir söylem diil
ay ne fark eder ya bende ablamın elbiselerini giyorum bazen yani
İstemiyorsa giymem saygı duyarım. Bundan sonra da hiçbir eşyasını kullanmamaya özen gösteririm. Bol durmasını istiyorsanız gidip erkek reyonundan alın.
Aynı evde mi kalıyorsunuz kalmıyorsanız haklı
Bence sorun değil.
Ben onunkileri giymem ama :)
haklı ama ben ablamın eşyalarını kullanıyorum
Benim sevinecek olduğum duruma laf ediyorlar çok garip
Sevgililer bu günler için değil ve ben de kıyafetlerimin giyilmesini hiiiç sevmem.
Ben hiç öyle şeyleri dert etmem istediğini giysin 😍
Kimi insan kiyafetlerini paylaşmaktan ve kullanılmasından hoşlanmaya bilir ne olursa olsun bence izin almalısın kullanirken
E haklı.. Itici bulurum hep erkek ürünleri giyen kadınları
bu hayattaki her şey laçkalaştı, anlamını yitirdi
Kıyafet giymekmi? sevgilim bana şu alınca utaniyorum
onun bi gun giydigini ertesi gun bende giymek isterdim aliskanliga donusmesin cocuk hakli
Hakli. Bir olur iki olur sürekli yapilmasi hic hos degil
Bende gördüklerimi söyledim coğul konuştum sizin Gbi kendini titiz sanıp diyerek başladım sen diyerek konuşmadım okuyupta anlayamıyorsanız benim sorunum degil
Ne var giymissen aman yemedik de yüzüne çarp parası neyse ya
Valla🤣🤣
Sevmediğim davranışlardan. Kendi kiyafetlerin ne güne duruyor?
Boş yapıyor nolur sanki giysen benim sevgilim olsaydı benim olan her şey onunda olurdu bizde felsefe böyle :)
Erkekler genelde sevdiği kadının kıyafetlerini giymesinden hoşlanır
Sevgilimiz olsunda istedigi kadar giysin elbisemizi ses etmeyizz :(
bende kız arkadaşım olunca onunkileri giymeyi seviyorum
Onunkiler sana oluyor mu
çok dar geliyor genelde ama zevki orada
Sevgilimin sadece tangasının üstüne benim tişörtlerimi giymesi kadar sevdiğim bir şey yok
Genelde gömlek verirler erkek arkadasin olduguna eminmiyiz
Bende giyiyorum. Hatta parfümünü sürekli kullanıyorum
Hakli kesinlikle. Bende kıyafetlerinin giyilmesinden nefret ederim
Giy ama geri ver sonra
Nerede beleş oraya yerleş zihniyeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?