Kızlar için en önemli olan tip mi karakter mi neden olduğu gibi kabul etmezler bu kadar egosu yüksek olmak zorunda mı Aşk olduğu gibi her haliyle kabul etmek sevmek değil mi tip niye önemli?
Cevabın nedir?
Bende bir kızım açık olarak konuşacağım.
Tipini beğenmediğin birini tanımak istemezsin. Dunyanin en iyi insan olabilir sen bilmezsin falat tipini begenmedigin icin de tanismak konusmak istemezsin. Bu böyle. Aslinda buna ön yargi diyebilirz eger tipine bakmadan seven bir kiz varsa gercekten seviyodur bence :)31 Yorumla
Soran+1 yılEvet Gerçek aşk bu olduğu gibi sevecek tipine göre değil
En İyi Cevaplar
tipe bakıp aşık olunca vazgeçmek kolay oluyo her taraf çeşit çeşit yakışıklı dolu sonuçta ama karaktere aşık olunca zaten adam da otomatikman yakışıklı gözüküyor gözümüze, kapısında it köpek oluyoruz. Bu nedenle kim ne derse desin önce karakter
05 Yorumla
Soran+1 yılTipini beğenmediği gibi tipten aşağılayan egoist kızlar ne olacak peki
Soran+1 yılOnlar yüzünden sizde doğru insanı bulup mutlu olamiyorsunuz
Soran+1 yılBütün kızlar öyle diye iyi erkekler de çekiniyor
Soran+1 yılBenim gibi merhaba bile demek çok zor oluyor heyecan da olursa bayilacam sanki karşısında
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılIlk once tip dostum :) Ama tipte kurtarmiyor :) Utangacsan eger Hic sansin yok benim gibi :)
07 Yorumla
Soran+1 yılUmursamaz olan kazanıyor çekingen utangaç olursan bitti zaten
- +1 yıl
Aynen oyle
Soran+1 yılSerseri olanlar kendinde başka kimseyi sevmez düşünmez umursamaz olsalar da kızlar onlara ayılıp bayılıyor
- +1 yıl
Aldatilinca da gelip burada agliyorlar iste
Soran+1 yılAynen kanki acı çekiyor bunu bilerek onları seviyorlar efendi adam sevilmiyordu kanka
- +1 yıl
Aynen oyle. Biz sevdigimiz surece gercek aski bulamayacagiz. Malum seveni skerler skeni severler bosuna dememisler...
Soran+1 yılUmursamaz egoist oldu mu kazanır sin kardeşim
Onlar için ne tip ne karakter. Giderler nerde serseri var onlarla olurlar.
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu hiç anlamıyorum kardeşim o adam onu takmiyor o peşinden koşuyor efendi biri geliyor seviyorum diyor onu red ediyor
Soran+1 yılAynen umursamaz bir erkek değilim duygularimla hareket ederim bunun için kaybeden benim
Soran+1 yılBöyle olanlar hep kaybediyor
Soran+1 yılBen sen kimsin tipin şöyle böyle diyenlere uyuz olduyorum sustukca üzerine gelip eziyorlar sonra suçu günahı kendinde ariyon
Soran+1 yılDuygusal biriyim ben kimseye kıyamıyon
Soran+1 yılKızlara karşı oluyor aşırı merhamet geliyor içimden
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
6Cevap
+1 yılÖnce tip
Yani böyle bir boyu boyuma gözü kaşı filan
Sonra illaki fikirleri Sözcük secimleri
Eee bir de hareketleri
En son nokta hareketlerdir önemsiz gözükse de01 Yorumla
Soran+1 yılKarakter önemli tip geçici
illa etkilenmek isterim bir gördüm mü bir daha bakmak isterim benim begendigim etkilendigim kisiyi herkes begenmek zorunda degil güzellik görecelidir sonrada huyu da süperse tamamdir
05 Yorumla
Soran+1 yılSende tipe göre seven insan kayiranlardansın anladım
Soran+1 yılÖyle olsa da çirkin veya tipsiz diye kimse kimseyi yargilayamaz
Soran+1 yılYok senin için demiyorum genel olarak böyle oldu hep
+1 yılŞimdi önce tipini görür beğenirsin yalan yok tipe bakar herkes sonra bakarsın karakterine tamam dersen ne ala demezsen beş para etmezdir. Tabi kişiye göre
08 Yorumla
Soran+1 yılTamam bu normal tipinden aşağılayıp red etmek te var o ne olacak
Soran+1 yılKarşında ki de insan empati kurmasi gerek kalbi kırılmasın diye
- +1 yıl
O da kişinin adamlığına bağlı insan olan tipten insan aşağılamaz. Tarzın değilse susarsın. Ya da hal diliyle reddedersin
Soran+1 yılBunu yapan kızlar çok geride çökmüş birini kalbi kırık birini bırakıyor
- +1 yıl
Tarzı değilse sevmek zorunda mı
Soran+1 yılBu kızlar yüzünden bütün kızlar böyle sanılıyor insan çekiniyor başına geleceği bildiği için
Soran+1 yılPeki ezmek kalbini kırıp küçük düşürmek zorunda mı
Soran+1 yılBen işte buna karşıyım
Tipe bakip birlikte olurlar suttan agzim yandi gibisinden karektere yonelirler ama ne kadar kasli erkek isteselerde evlendikleri kisiler genelde gobekli kel falan olur yni takma kafaya
014 Yorumla
Soran+1 yılTipten küçük görmek ne oluyo yüzüne karşı
Soran+1 yılBunu yapan kızlar çok ya
Soran+1 yılBen böyle yapan kızlara karşıyım
Soran+1 yılSonucu çok kötü oluyor erkek için kalbi kırık çekingen utangaç biri olup çıkıyor
Soran+1 yılBütün kızlar böyle sanıp utanıyor çekiniyor merhaba bile diyemiyor yine aynisi olur diye çekip gidiyor her zaman
Soran+1 yılEvet derdim çok bu konuda
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama çok zor mutlu olamiyorum
Soran+1 yılBu durumu düşünmekten
+1 yılBittabi karakter. Öyle Susanna Tamaro yöntemiyle yüreğinin götürdüğü yakışıklıya gidersen dönüşün hiç muhteşem olmaz.
014 Yorumla
Soran+1 yılTipi yargılamak kimsenin haddine değil
- +1 yıl
Tipi yargılamak derken? Karakteri olmayan tipi seçersen ellerin bom boş yüreğinde bir sızı kalırsın bir süre sonra dedim. İkisi birlikte olabiliyorsa ne ala yok olmuyorsa mualla.
Soran+1 yılKızlar tip para diyor okadar tipten aşağılayanlar da var sen kimsin tipin şöyle böyle diye
- +1 yıl
Öylesinden fayda gelmez zarar gelir. Menfaat bekleyen insan yaradılışı gereği bencil olur.
Soran+1 yılBu benciller yüzünden olan bize oluyor ön yargili kendini sevmeyen çekingen olanlar çok
- +1 yıl
Sen kendini sevmezsen başkası nasıl sevsin seni. İlk önce kendine olan bu önyargılarını yık bence. Senin kendi hakkında böyle düşüncelerin olmasın. Sana senden çok değer veren birini bulursun hayatta her şey çiftiyle yaratılmış şu an yarımsın ama ilerde sen de tamamlanacaksın.
Soran+1 yılİster istemez oluyo yargilaninca insanda özgüveni gidiyor
- +1 yıl
Sen kendi değerinin farkında olursan başkası da bunu görecektir.
Soran+1 yılBeni okulda bile seven kız olmadı ben gittim ezen dalga geçen oldu hep böyle olunca da sucu kendimde buldum
Soran+1 yılHep neyim eksik benim başkasından diye düşündüm bulamadım ama
- +1 yıl
Senin için uygun insan değilmiş onlar demekki. Kalp kırmak şu hayatta en kötü şeylerden biri sen sen ol kimsenin seni incitmesine fırsat tanıma.
Soran+1 yılO üzülmesin diye kendi üzüldüğüm çok oldu
Soran+1 yılNedense bu olay sadece kızlarda oluyor
Soran+1 yılBende bunu hiç anlamıyorum onlar bana çok farklı geliyor prenses melek gibi geliyor tabiri caiz ise
Önce tip sonra karekter tipini sevmesem banane karakterinden
11 Yorumla
Soran+1 yılEgoist bir düşünce bu çekingenlik utangaçlık hat safhada oluyor bu devir de
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılsevgilimin dış görünüşü çok kötü değil ama çoğu kişi beğenmiyo ben onlari takmiyorum karakterini huyunu bana karşı davranışlarını seviyorum ve seveceğim...
045 Yorumla
Soran+1 yılİşte gerçek aşk gerçek sevgi
- +1 yıl
teşekkür ederim valla ben onu seviyorum annemede dedim annem sevgilim tipi ile ilgili benle konuşurken arada
kepçe napiyo vb şeyler kullaniyo ama umrumda değil
Soran+1 yılSenin gibi bir sevgilimiz olmadı böyle sevip böyle düşünen
Soran+1 yılOnlar yüzünden çekinir olduk çekingen utangaç erkekler olarak
- +1 yıl
valla arkadaşlarım bu yaptıklarıma kiziyolar çünkü çoğu şeyi alttan aldım ama yine olsa yine alırım çünkü ne olursa olsun kızsa da bagirsada günün sonunda yine ona yazıyorum onun için çocukluk arkadaşlarımla kavga falanda ettim ama umursamiyorum çünkü onunla mutlu olmak tek amacım 7 ay oldu inşallah daha da devam eder😇
- +1 yıl
tek sorun var sevgilim sinirlenince çok kırıcı oluyo ve bende kolay sinirleniyorum ve inatlasiyorum oda canımı yakıyor o zamanlar (fiziksel olarak değil psikolojik olarak)
Soran+1 yılOnun hatası senin gibi seven koruyan bir sevgiliyi insan başına taç gönlüne sultan eder
Soran+1 yılSenin gibi kızlar çok az kaldı onları üzmek değil mutlu etmek gerekir
- +1 yıl
teşekkür ederim
Soran+1 yılBenim de şansima nerede egoist tip meraklısı var o denk geliyor
- +1 yıl
hahaha herkes bir gün hak ettiği değeri görür merak etme sende bulursun gönlüne göre olani
Soran+1 yılÇekinir olduk artık böyle konuşmadan evlenmek te zor
- +1 yıl
yani evlenmek için konuşmak onu iyice tanımak lazim
Soran+1 yılEvet öyle tabi çekingen utangaç olunca merhaba bile demekten çekinen utanan bir erkek yapamaz
Soran+1 yılHep eksikleri kendinde arar benim neyim eksik diye
- +1 yıl
evet cesaret gerek risk var başlangıçta, bizim iliskimizde 3. şahıslar çok kavgalara sebep oluyordu ama sonra bunuda aştık 3. sahisida aldırmamak gerekiyo
- +1 yıl
evet bende oyleyim ve bir kere aldatıldim ondan sonra kendime olan güvenim ve sevgim 0 oldu şimdi toparladim
Soran+1 yılBu tipten aşağılayan egoist kızlar yüzünden kızlar aynı sanan uzak durup ilk adımı atamayan erkekler çok oldu empati kuran yok kalbi kırılır mı diyen yok
- +1 yıl
kalbi kırılmasın diye çok insanı alttan aldım skskak
Soran+1 yılBende kırmam kimseyi
- +1 yıl
ama bazı insanlar cidden hak etmiyo ya
Soran+1 yılBenim başıma çok geldi efendiliğimden hep sustum ezilen de ben oldum
- +1 yıl
banada oldu öyle bahtiniz açık olsun Allah hayırlısını nasip etsin
Soran+1 yılİşte böyle olunca olmuyor umursamaz ola bilsem süper olurdu
- +1 yıl
herkes öyle istiyo ama karakterin öyle değiştirmek zor olur huylu huyundan vazgeçemiyor
Soran+1 yılBalık burcu olmak çok zor
- +1 yıl
Hmm balık burcu duygusaldir
Soran+1 yılEvet duygularimla yaşarım davranır im
- +1 yıl
Hmm zor iş ya
Soran+1 yılSenin gibi düşünen sevgilim olsa o zaman zor olmaz böyle olunca yanlız kalıyor insan
- +1 yıl
elbet benimde hatalarım var Allah herkese gönlünce versin
Soran+1 yılBenim için karakter daha önemli her şey den kalbi temiz biriyle mutlu olunur
- +1 yıl
aynen öyle bizim ilişkimiz mesafe ilişkisi 7 aydır görüşmedik ama güvenebiliyorum en önemlisi bu
Soran+1 yılBenim de mesafe internet oluyo sadece yakın olanlar oyun yapıyor sevgiyle
Soran+1 yılBir de çekingenlik yüzünden yakın bir sevgili bulamıyorum
Soran+1 yılKız arkadaş çevrem de yok bu yüzden
- +1 yıl
hmm
Soran+1 yılAynen hiç yaklaşamı yorum böyle olunca çok zoruma gidiyor
Soran+1 yılAmeliyat da oldum bir sevenim olur belki diye ama ayni yüz yüze
- +1 yıl
Hmm olur ya dert etme
Soran+1 yılBataklık gibi adeta tip mevzusu kendinden nefret eden sevmeyen çekingen utangaç biri oluyor insan
- +1 yıl
öyle olma kendine güven
Soran+1 yılOkulda bile kızlar böyleydi bana karşı
- +1 yıl
genelde öyle oluyo
Soran+1 yılOnun için de uzak duran içine kapanık biri oldum çekingen utangaç
+1 yılKızlar tiplerini beğenmediklerinin karakterlerini merak etmezler.
01 Yorumla
Soran+1 yılTipi beğenmeden kızlar niye insan gibi davranmiyor tipi yoksa insan değil mi
Öncelikle tipe bakıp tanırım. Şimdiye kadar tanıyıpta hoşlandığım biri olmadı. Hep tip ilk unsurdu.
03 Yorumla
Soran+1 yılTipe bakan yanılır
Soran+1 yılKarakteri yoksa tipi beş para etmez benim için
her ikiside ama karaktersiz olupta tip i olsada bakılmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBence tipe değil sohbet edip tanimali insan beğenmez ise kalbini kırmadan red etmeli
Soran+1 yılTipinden yargılayan kızlar çok
Soran+1 yılTamam iyi hoş da tipten aşağılayan egoist kızlara ne demeli
en basta ilgiye gore. biraz daha zekiyse karaktere gore..
08 Yorumla
Soran+1 yılKızlar serseri insanları sevip değer verir para için gelen parayı yer gider
Soran+1 yılParayı yemek için yanında olur tipin yoksa olay bu
Soran+1 yılKaraktersiz egoist kızlar yapar bunu
Soran+1 yılEgoist olmayan kızlar çok az asıl egoist kızlar daha fazla
tipini beğenmediğim insanın içini de merak etmem 🙄
023 Yorumla
Soran+1 yılBence yanlış bu yüzden mutsuz olan karşın daki insanı da mutsuz eden kızlar yüzünden psikolojik sorunlar çoğaldı
Soran+1 yılTamam ama tipi yoksa red edip tipsiz diye aşağılamak ne peki bunu açıkla
Soran+1 yılSenin gibi kızlar kaldı mı yaa hayret ettim tipi yoksa ezen dalga geçen kızlar çok bu devirde
Soran+1 yılBende egoist diyorum kendini beğenmiş onlar empati yapmadan yargılayan
Soran+1 yılBunlar yüzünden çekingen psikolojik sorunları olan bir nesil oldu hatta çoğaldı
Soran+1 yılEvet onlardan biriyim maalesef internette iyi yüz yüze çekingen utangaç
Soran+1 yılSorun olan bu yüzüme karşı tipten vururan çok kız oldu zamanında
Soran+1 yılAynen öyle oldu balık burcuyum birde ben
Soran+1 yılOlmadı yüz yüze gelmeden bitti hep
Soran+1 yılOnun için mutsuz yanlız çekingen hayat geçmez geçmiyor
Soran+1 yılİnşallah bu çekingenlik duygusunu giderecek olduğum gibi sevecek birine çok ihtiyacım var
Soran+1 yılEvet çırpındıkça batmak yok olmakta var
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla tip önemli değil diyen mok yesin. elbetteki yakışacak yanıma eee kalbi güzelmişşş yüzüne bakınca ısınamadıktan sonra napacam içini?
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuştukca anlar seversin güzellik geçici
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevince gözüne mükemmel geliyo zaten ben karaktere göre seçim yaptım 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli bu işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar ilk önce paraya, sonra tipe ondan sonra sahtekar ve serseri olmasını ister erkeğin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim çok doğru ilk tip ama
Ilkönce tipe bakarlar ama ondan sonra tipine bakmasına kızarlar yani kıskanırlar sonra da keşke karakter derler
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalan hepsi tipe bakiyr istersen en iyi adam ol tipsizsen bos ama pic ol yakisikli ol kopek olurlar sana
00 Yorumla
+1 yılTipe gore sevgili olur kaeaktere gore surdurur
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış bana göre tanıdıkça sever karakterini anlarsın
Ben kesinlikle karaktere göre.
06 Yorumla
Soran+1 yılTipe bakanlar yüzünden ne siz nede biz mutlu ola biliyoruz
Soran+1 yılBütün kızlar öyle sanıp ta
Soran+1 yılBu işi nasıl çöze biliriz
Soran+1 yılBen böyle kızları orta okuldan beri hep çekmek zorunda kaldım
Soran+1 yılTipimle alay edip yargılasalarda
+1 yılTip ve dil bilgisi hassasiyeti...
00 Yorumla
+1 yılbence karakter daha önemli sonucta güzellik gecici
022 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu ya geçici tip güzellik karakter önemli olan
Soran+1 yılTipten yargılayan kızları hiç anlamıyorum Allah yaratmış o beğenmiyor aşağılayıp kalbini kırıyor
- +1 yıl
tipi guzel diye hayat yasanmaz onunla onemli ilan karakter bana gore
Soran+1 yılTipe göre seven kız çok tip yoksa ezen dalga geçen kızlar çok bu devirde
- +1 yıl
aynen oyleliride zaten 2-3 gunluk iliski pesindeler
Soran+1 yılOnların yüzünden ne gençler harap oluyo hiç bir şey için insanın aşağlanmasini kalbinin kırılmasını hak etmez bu tipi de olsa
- +1 yıl
aynen tak
- +1 yıl
aynen takma kafaya
Soran+1 yılÇok takiyorum çekingen utangaç biri oldum ya onlar yüzünden
- +1 yıl
insanlarin dusuncelerini bu kadar umursama uzulen sen olursun
Soran+1 yılBu yaşa kadar hep umursayan biri oldum hala da çözüm arıyorum okulda bile böyleydi kızlar bana karşı
Soran+1 yılUmursamaz olmayı başara miyorum işte
- +1 yıl
insanlar umursanacak canlılar degil sende zamanla alisirsin
- +1 yıl
dusuncelere kulaklarini tika gormezden gel
Soran+1 yılBenim sorunum bu kendimden çok onu düşünüyorum umursuyorum ben
- +1 yıl
umursamamayi ogrenmelisin
Soran+1 yılBen kavga ederken bile ona bir şey olur cani yanardiye vuramiyorum
Soran+1 yılKızlara karşı daha bir merhamet geliyor içimden
- +1 yıl
deger vermen guzel ama o sana ayni degeri veriyormu
Soran+1 yılVermiyor işte canımı yakıyor kim olursa
- +1 yıl
karsina mutlaka sanada deger vericek biri cikicaktir bunu bu kadar dert etme hayatin ne getirecigini bilemezsin sonucta
Soran+1 yılÇekilirken fırsat gidiyor doğru insanda gidecek diye korkuyon
+1 yılKarakter
015 Yorumla
Soran+1 yılTip gelip geçer karakter bakidir
- +1 yıl
Kesinlikle öyle zaten birlikte olduğun insana alışınca tipin çok bir önemi kalmıyor karakter ortaya çıkıyor
Soran+1 yılTipten aşağılayan egoist kızlar da var
- +1 yıl
Neyseki onlardan değilim 😊
Soran+1 yılKeşke bütün kızlar böyle olsa
Soran+1 yılSenin düşündüğünü gibi
- +1 yıl
Bak bu da karakter meselesi 😊 herkes aynı düşüncede değil maalesef
Soran+1 yılKarakter siz kızlar yüzünden iyi kalpli kızlarda erkekler de mutlu olamıyor
- +1 yıl
Öyle tabi
Soran+1 yılKızlar aynı diye içine kapanık çekingen oluyor merhaba bile diyemiyor çekip gidiyor sonra pişman oluyor ama istese de konuşamıyor ki
Soran+1 yılİnsana karşı bu kadar acımasız olunmaz ki
- +1 yıl
Sen çok mu takiyorsun acaba? Kendine güven sadece
Soran+1 yılEvet çok takiyorum hiç aklımdan çıkmıyor çözüm arıyorum
Soran+1 yılBu çekingenlik yüzünden bu olaylar yüzünden mutlu olamiyorum
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu iyice ben niye boyleyim diye düşünmekten
Gizli Üye(25-29)+1 yılönce tip zamanla karakter
01 Yorumla
Soran+1 yılBencil egoist olmazsa ozaman amenna kızlar içinde ne kızlar var tipsiz oldumu ezen dalga geçen
+1 yılC ; paraya gore
03 Yorumla
Soran+1 yılYanlış kardeş önce tip onlar için sonra para ortam karizma en son karakter he bu tip para varsa karakter umrumda olmaz yine çıkar
- +1 yıl
Doğrudur.
Soran+1 yılEgoist bencil kızlar böyle ve çok havalı
+1 yılHepsine göre
07 Yorumla
Soran+1 yılSizin için tip olsa yetiyor
- +1 yıl
Ne kadar tip gördüm içinde insan yok ne kadar insan gördüm tipi yok ama kendisi mükemmel tanımadan bilemezsin soran kişi ön yargılı davranamazsın
Soran+1 yılÖn yargılı olan kızlar oluyor sonra da biz yine tipten aşağılar diye geri adım atıp pişman oluyoruz
Soran+1 yılTipe göre insan yargılanmaz
- +1 yıl
Bence bu genel yargını bana püskürme
Soran+1 yılSana karşı bir şey demiyorum çözüm arıyorum sadece
Soran+1 yılDüşüncemi duygularımı dile getirerek
+1 yılKarakter ve özgüven
00 Yorumla
+1 yılİkiside
03 Yorumla
Soran+1 yılTipe göre sevilmez karaktere göre tanıkça aşık olunuz
- +1 yıl
Fikrini sorduğumu hatırlamıyorum