Sizce ilk resimdeki gibi at gibi kızlar mı? Yoksa ikinci resimdeki gibi minyon kızlar mı? Ve topuklu giyen kızlar nasıl görünür? Ne kadar çekicidir? (resimlerin bir önemi yok. fikirleriniz önemli ) sadece erkekler değil. Bizler de bayan olarak nasıl bir kız görsek dönüp bakarız? haydi cevaplara 👏
hatun dedigin cilveli olur disariya aslan erkegine kedi olur ev hayatini kadin disardaki hayati erkek yonetir kadin once anlayisli cok gulen guzel bakan saygili agir olacak konusmasiyla erkegin dusunenediklerini disunecek erkegi sasirtacak benim goz zevkime gore numarammm iki
kişiden kişiye değişiyor, benim boyum bir 184 olduğu için çok kısa olmaması daha iyi. ama minyon tiplerinde uzun boylularında kendilerine has bir güzelliği var tabi :)
Boyuna tipine gore degil Anlatmaya calistigim su Benim icin minyon tipli kadinlar her daim sevilir Ama at gibi olanlara cok fazla ilgi gostermem Ana fikir bu Takilma muhabbeti degil Takilma muhabbeti anlik gelisen bisey minyon at farketmez
İnsanın kendine saygısı varsa bakımlı olmalı. Bu dışarıya yönelik değil, sırf kendine saygısından olmalı 😀 Bu devirde çoğu bayan bakımlı ve güzel. Şahsen benim için bakımlı ve zeki olması yeterli 😊
En İyi Cevaplar