Cevaplara baktım da hepsi ego diye bağırıyor sevmek hoşlanmak zor değil en zoru inanıp güvenme bir insanın sana direk inanıp guvenmesiniz beklemek egoistin önde gideniyim diye bağırıyor resmen. Sebebini sorarım nwçeden inanmıyor ve eğer cidden seviyorsan çabalarım inamması için zaten inanmamasının altındaki en büyük etken güven sorunu zaten
nasıl bir sevgi ki bu sevginden verdiğin birine inanmaz insan evvela geçmişte neler yaptın ki inancını kırdın onun bu kadar kezâa inanmıyosa kesinlikle sevmiyodur alışkanlıktır sana karşı tüm hisleri
Neye inanmıyorsun diye sorarlar bir kere adama. Cevabı öğrenir ona göre kendini açıklamaya çalışırsın. Ama sevgi ayrı bir şey, inanmak ve güvenmek ayrı şeylerdir. Gönül her yere konar ama akıl her şeyi kabul etmez.
Kesinlikle uzaklaşma olur. Seni seviyorum ama inanmıyorum bunun altında herşey yatar. Neden böyle düşünüyor ben ne yaptımda böyle birşey dedi diye düşünürüm. Üzülürüm açıkcası paramparçaya bölünür içim.
Uzaklaştırmaz, bana inanmaması için bir sebebi olup olmadığını kurcalarım. İletişimsizlikten kaynaklı olabilir. Kendimi daha fazla ifade etmeye çalışırım :)
En İyi Cevaplar