Konuştuğum çocuk var bir konuda yardım eder misiniz?

lisedeyim. okulda tipini hoş bulduğum üst sınıftan bir çocuk vardı. sonra bu bana durup dururken mesaj attı. ve bana itiraf etmese bile biliyorum benden hoşlandığını. daha çok yeni 3 haftadır falan konuşuyoruz ama muhabbet tam olarak dönmüyo hep naber nasılsın naptın iyi geceler. bu şekilde. çocuğa karşı birşey hissetmiyo değilim ama hissettiğim de söylenemez. tanımıyorum daha tam olarak ve okulda da birkaç kere yanıma geldi ml gibi kaldık yani çünkü ortak bir konumuz yok. ve birazcık hızlı gidiyo gibi geliyo. ben de ağırdan satıyorum tabiki. bana 3 kere buluşalım dışarıda bişeyler yapalım falan dedi. yani buluşmakta sıkıntı yok ama bizi sevgili gibi sanmasın istiyorum. yani bana şey soruyo mesela dün mesaj atamadım falan diyo. geçen de şey dedi bişey sorucam benim sana yazmadığım günler neden bana yazmıyosun demişti ama yüz yüzeyken. ben de sen zaten yazıyosun demiştim 😂. konuşmaları atıyorum aşağı ne demek istediğimi anlarsınız.
konuştuğum çocuk var  bir  konuda yardım eder misiniz?

Konuştuğum çocuk var  bir  konuda yardım eder misiniz?

böyle yani resmen zoraki konu bulma çabası gibi. mesela kendi mesaj atıyo sonra eee diyo ne ee?
😂 ve mesela ben konu bulduğumda muhabbet dönmüyo hep fikrime katılıyo aynenlerle muhabbet olmuyo ya. beraber yeni bir diziye başlamayı teklif edicem sizce yapayım mı ya da başka ne yapmam lazım bana yardımcı olun?

Konuştuğum çocuk var bir konuda yardım eder misiniz?