Çocuğum çok agrasif yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar benim sorum çocuğumla ilgili 2 yaşına girecek ancak yürümeye başladığı andan beri çok agresif bir çocuk vurmaya eğilimi var kendinden küçük çocuk vs görünce vurmak istiyor birde nereye gitsek apar topar eve dönüyoruz dışarıda hiç durmuyor heryere saldırmak istiyor kesinlikle elimi tutmuyor zorlayinca da kendini yerlere atıp bas bas bağırıyor markete gitmeye bile korkuyorum artık her gittiğim de kasanın önünu dağıtıyor kasiyer çocuk en sonunda laf etti bende ben anlatamıyorum siz anlatın o zaman felan dedim ama sinirlerim bozuldu çocuk bana gelmiş tutacaksınız felan diyor inanın ki kızım beni dinlemiyor hiç bir şekilde vurarak terbiye eden bir anne olmak istemiyorum ama bazen bağırıyorum kendimi tutamayıp çünkü herşey de benimle inatlasiyor istediği olmayıncada kendini yerlere atıp bağırıyor sinir krizi geçiriyor büyük insan gibi vuruyor banada. Ben mi otorite kuramıyorum acaba diyorum eşimden biraz korkuyor ama ona da yapıyor aynısını dışarıda. Kendimi eve kapatıyorum bu sebeple genelde dışarıda az durabiliyoruz. Ne yapabilirim çocuğumun sınırını gecirmek onu sakinleştirmek için lütfen yardımcı olun?
Çocuğum çok agrasif yardımcı olur musunuz?