Güncellemeler
+1 yıl
Bana en son yazdığında sandığın gibi biri değilim sana ihtiyacım var vs dedi görüşelim şimdi dedi ki o ara müsait değildim ne oldu merak ettim başka gün ayarlayalım dedim görüldü attı hemen eski sevgilisine de eklemiş o ara. Baktım mı spotify da bir kız adına albüm açmış. Ki kim bilir kaç kız vardır. Madem başkaları var beni niye hala rahatsız ediyorsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Istemiyoeum seni hayatimda de senin gelgitlerinle ugrasamam de sebgili degiliz biseu degiliz benimle konusuoysun de
Senin canin yanacak bu olayda
Yanıyor hep çok üzülüyorum
Hep yaniyor ve ders almiyorsan hak ediyor gibisin
Belki bir kere görüşsek değişir miydi diye düşünüyorum
Hiç görüşemedik ya hata mı ediyorum bilmiyorum
Bilmiyorsan ve ogrenemediysen hata ediuorsun farkina varamadin
Görüşsek bir şeyler hissedemez mi değişemez mi insanların fikirleri
Yo aksine kalip icine tam oturur
Nasıl yani açar mısın
Yani sana bakis acisi sadece yatak ise o sey icin gorusur zaten. Ask sevgi besleseydi simdi ye kadar illa gorusrudu seninle
Anladim belki de konuşmalarım oraya kaymadığı için vazgeçti
Orasini sen dusun tart
Sende garipsin
Neden?
Seni sknee almayan bir erkeğin peşinde kosuyirsun
Haklısın eskiden çok hoşlanıyordum çok istedim onunla konuşmak. Normal tanıştığım bir erkek olsa umrumda olmazdı. Bana diyor ki ben de seni hoş buluyorum güzel buluyorum ama soğuksun falan bunu diyen adam hiç yazmıyor ve bunu bile bana yazarken 1500 kiz ekliyor. Hiç o konuyu açmadım ama kendimi kötü hissettim
Offf
Şimdi sildim belki çok önemsiyor gibi gözüktü ama bana iyi geliyor çünkü silmesem takip edip onu kötü hissediyorum çok ikilemde kaldım napiyim
Seviyor musun
Çok hoşlanıyordum hep onun bana yazmasını bekledim çok gözümde büyüttüm ondan bir türlü kurtulamıyorum çok üzülüyorum. Her seferinde
Siz kizlar zaten hep size değer vermeyenlerin peşinden koşun. Bu yüzden size acimiyorm
Benim başka kimsem yok ki bana kimse değer vermedi hiç sevgilim olmadi benim
Adam dikecek kız ariyor işte anla süni
Yalnış düşünüyorsun
Bana bir de beraber uyuyalım vs yazıyordu sürekli sinir oluyorum daha görüşmemişiz bile
Bak işte kendin de sözlerinle benim dediklerimi kanitliyorsun
Tamam da sen değer vermeyenlerle oluyorsunuz diyorsun bana kimse değer vermedi ki onunla konuşiyim yok işte kimse
Ben varım:)
Mesela böyle bana görüldü atınca bir kaç günde cevap veriyordum ondan şikayet ediyordu ama halbuki kendi bana görüldü atıp bir sürü insanla konuşuyor. Hep kendimi karşılaştırdım o kişilerle. Dalga geçer gibi arada bana nasılsın yazıyor. O soğuksun dediğinde çok alındım. O da bana o soğuksun konuşmasına kadar tek bir iltifat etmedi. Kim bilir kimlere neler yazarken. Benim tek hatam ona onu ne kadar önemsediğimi göstermem oldu. Şimdi yazarsa ne diyebilirim nolur burada yardım et sonra tamamen uzaklaşiyim.
Eklesene bi
?
Buraya yazsan olmaz mo
Yokk