Konuştuğum çocuk hakkında yardım lütfen?

Eski üniden arkadaşım. Sürekli kendini paylaşan ve kız ekleyen bir tip. Benle konuşmaya basladi. Ama hani o kadar yazmıyordu ki diyordu ki ben mesaj atmayı sevmem. Buluşalım demişti uygun değildim. Sonra bir baktim ben uygun olmayınca hemen gene kızlar ekliyor. Her neyse ama hiç yazmıyor insan gün içinde tek bir kez nasılsın yazar. En son ona ondan eskiden hoşlandığımı söyleyip ilişkiyi kesecektim. O kısma cevap vermeyip iletişime devam ettik gene kopuk. Bazen görüldü attı. O görüşelim dedi ben uygun değildim ben görüşelim dedim cevap vermedi. Ama zaten iyice soğudum. En son yok işte sen soğuksun çok soğuksun dedi. anlık foto at vs kapalı kutu gibisin falan sildim her yerden sonra dayanamayıp geri ekledim. Bir kez konuştuk gene görüldü attı en son o yazmış sana ihtiyacım var vs. Baktim birileriyle görüşüyor bu sefer gerçekten her yerden sildim. Gene yazarsa niye sildin falan nasıl tepki vermeliyim? Lütfen yardımcı olun bana.

Güncellemeler
+1 yıl
Bana en son yazdığında sandığın gibi biri değilim sana ihtiyacım var vs dedi görüşelim şimdi dedi ki o ara müsait değildim ne oldu merak ettim başka gün ayarlayalım dedim görüldü attı hemen eski sevgilisine de eklemiş o ara. Baktım mı spotify da bir kız adına albüm açmış. Ki kim bilir kaç kız vardır. Madem başkaları var beni niye hala rahatsız ediyorsun
Konuştuğum çocuk hakkında yardım lütfen?