O çocuk hakkında ne yapmalıyım?

Ya bakın şimdi özel bir durum falan yaşandı tamam mı daha sonra ben bianda birisiyle tanıştım tanışmamız hoş olmadığı için ilk başlarda soğuktım daha sonra işte laylaylom ilişki güzel flört olduğu çok belli ilişkinin ama bana abi kardeş damgası vuruyo aramızda üç yaş olduğu için neyse sonra başkaları ona iftira attı bende şüphelendiğim için onlara inandım daha sonra bir yıl konuşmadık ama ben çocuk için aklımı yitiricem rüyalarıma falan gidiyodu en son artık yazdım sonra tekrar deneyelim seni eskiden seviyodum özledim falan dedi aq ben vallahi mesafeli yazmıştım o getirdi devamını bu arada eskiden bir tartışmamızda (arada tartışıyoduk) imkansızız biz diyodu bana daha sonra işte biz yine konuşmaya başladık özür dilerim eskide kaldı dedi daha sonra eski samimiyete gittik çok konuştuğumuz zamanlar eski samimiyetimize dönüyoduk ama az konuşunca çok soğuktu neyse bu bana yine abi kardeş damgası vurdu bende sinirlendim zaten üstüme bişeyler gelmişti ters cevaplar verdim sonrasında bana iyi davrandığı halde sonraki günde sen bana verdiğin cevaplarla sendeki değerimi gösterdin Allah'a emanet falan diye uzun bi paragraf yaxdı çokta uzun değildi neyse bende en sonunda ne yazayım bilemedim düşüncek zamanımda yoktu ne yazsam falan diye bende sen nasıl istersen özür dilerim haklısın sende Allah'a emanet ol falan dedim kalp koydu takipten falan çıkardı ha bide hayatında artık işim yok sana başarılar hayatında falan da demişti ben özledim bu çocuğu ya napıcam bide brn yılbaşında 12 dilektede bunu doğum günümdede her 00:00 da da onu diliyodum namaz kıldım kaç kere camiye falan gittim yalvardım bir yıl konuştuk ettik bizim iletişimi bir yıldan sonra kestik daha sonra bir yıl geçti ben yazdım bikaç ay geçti böyle sonuç yani NOLUR YARDIM BÜYÜ YAPICAM ARTIK ya

O çocuk hakkında ne yapmalıyım?