Film izlicem diyince bende canlı müziğe gittim vide attım kendimi attım story whatsappa ve instagrama sonra internetimi kapadım böyle yazmış ve yazdığından beri tek tik dün akşamdan beridir balık burcu 🙄
farklı bir şey yapıyorsan haber vermen gerekir. İnternette koymadan önce sevgilinle paylaşman gerekir. Ve böyle sapık gibi arayıp taciz etme adamı. Cevap vermesini bekle.
1
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk o aradı sonra ben aradım Ayrıca çocuk gibi davranmasın
Istersen tasma takıp adamın popon bağlasın ipini... ne saçma düşünceler ya Sizin gibi kadınlar yüzünden bu tür erkeklerin havalanmış... Kendi değerinizi bilin ya herkes yalnız başına istediği programa katılabilir
Internette bi içerik paylaşmadan önce haber ver derken de.. adamın karaktersiz tutumunu desteklemişsin. Kadının belkide kendini ifade etmek ya da adamın neden çocuk gibi trip attığını öğrenmek için aramalarını da sapıklık olarak tabir etmişsin.. ne dar görüşlü bi kadınsın sen ya
@Uğurböceği00000 örnek vereyim de anla. Sevgilinin tatile gittiğini instagramdan öğrensen hoşuna gider mi? Yoksa sana şuraya gideceğiz hafta sonu dese. Seninle bir kaç fotoğraf paylaşsa sonra instagrama eğlendiği video ve fotoğrafları paylaşsa daha hoş olmaz mı?
Benim sevgilim tatile bensiz gitmez gitse bunu başta bilirim. Ki bunun konuya örnek olacak bi yani yok Kadın burada yalnız başına canlı müziğe gitmiş.. bunun la tatil birmi.. bi kaç gün veya ay ile bi kaç saat karşılaştırılamaz
Sende tahrik ediyorsun. İnterneti neden kapatıyorsun ilgisini bekliyorsun ama yalandan bi nerdesin mesajı … bence ilişkiniz ileri gitmeyecektir boşuna zamanınızı çalmayın
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
2 gündür tektik işletme hesabı resmi var yani engellemiş olsa görünmez değil mi?
Çok saçma ya boş ver gitsin ağır saçmalamış yani neden bile yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlk o aramış sonra sen aradı arayınca müsait değilim yazmış ne garip biri bu ya. Bir de üstüne sana trip atmış ayyy uğraşma bırak onu vallahi zamanına yazık.
Yok aynada resim ve canlı müziğe gittim video çektim instaya ve whatsappa attım ayrıca instagramdada engelliyim kaç aydır açmadı bile böyle uyuz biri işte