Sevgilimden ayrıldım her türlü barışma isteğini her yerden engelleyerek reddettim. Benden vazgeçmiş midir?

1.5 senelik sevgilimle ayrıldık. Daha önce de ufak tefek sorunlardan defalarca ayrıldık ama birkaç saat ya da gün sürmüştü. Sevgilim sinirlenince kendini kaybediyor ve bana ağzına ne gelirse söylüyor. En son kasımda kavga ettik ve bana küfürler ve hakaretler etti. Ayrıldım. Günlerce yalvardı ödün vermedim. En sonunda tam düzelecekken yeniden kavga ettik ve ettiği küfürlerin daha beterlerini etti. Her yerden iletişimimizi kestim. Buna rağmen bana ulaşabildi ve yılbaşına kadar durmadan yalvardı. Kendisi çok kıskançtır. İnstagramda eski sınıf arkadaşlarımla takipleştiğimi görmüş. Bir yandan beni bununla suçlarken bir yandan yalvarmaya devam etti. Yılbaşından beri hiçbir şekilde bana ulaşmadı. Sizce vazgeçmiş midir? Başka birisi hayatında yok. Zaten birbirimizi hala çok seviyoruz fakat bana dediklerini unutamıyorum affedemiyorum. Her gün dakika başı arayıp yalvaran çocuk 20 gündür tek bir şey yapmıyor. Boşluğa düştüm. Ona çok kesin konuşmuştum ama yaptıklarından dediklerinden pişman olan adam neden hiçbir şey yapmıyor artık? Her zaman da benden çok seven olmuştur. Niyetimiz en baştan beri evlilikti ailesiyle de tanıştırmıştı. Ne oldu da vazgeçti arkadaşlar? Yılbaşında tam 12 de aradı engellendiği için direkt reddedildi. Onu hala çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum fakat barışmak için onun birşeyler yapmasını bekliyorum.
Sevgilimden ayrıldım her türlü barışma isteğini her yerden engelleyerek reddettim. Benden vazgeçmiş midir?