Ailemden ayrılmak istemiyorum, bu gece annemle kalmak istiyorum diyen eşinize anlayış gösterir misiniz? Yoksa bu ne biçim iş deyip tepki mi verirsiniz?
Eşiniz düğün gecesini annesiyle geçirmek istese tepkiniz ne olur?
Yorumlara göz gezdirdim de komik yani. Şimdi ablacım , şöyle yorumlar var , 1 gece daha beklerim ne olucak ki , yok işte erkek seks düşündüğü için karşı çıkar filan.
Eğer adam cinselliği düşündüğü için 1 gece beklemem dese zaten evlenmeden yapıcağını yapmış olurdu. O yüzden buna karşı çıkan kişi ilk geceden gerdeğe girmek istediğinden karşı çıkmaz. Bir çok farklı sebepten karşı çıkabilir.
Mesela evlendiği kişinin biraz kendini aşması gerektiğini düşünüp, evlilik fikrine alışması için hayır diyebilir.
Mesela eşinin ailesiyle görüşmesinin hakkı olduğunu bilir ama araya artık bir sınır koyulması gerektiğini düşünebilir. Özellikle ilk gün gibi önemli bir günde böyle bir şeyi samimiyetsiz bulabilir.
Hatta daha da ötesi biraz naif bir insansa acaba eşim beni sevmiyordu da başka bir sebeple mi evlendi , yoksa neden benden ilk gün kaçsın gibi düşüncelere bile dalabilir.
Kısaca adam abaza , 1 gece bile dayanamaz , off sanane be salak muhabbetlerinizi alıp , kandırabileeceğiniz erkekler bulunca kullanın.
Bana gelirse karşı çıkarmıydım bilmiyorum. O an ve o kişiye bağlı. Ama garipserdim. İlk günümüzde bir şey yaşamayalım , sarılıp uyuyalım dese kabul ederim ve çok normal karşılarım. Neden mi? İnsanlarda ilk gece korkusu olabilir. İnsanlar bu korku yüzünden kalp krizi geçirip ölüyorlar. ama ben ilk günden annemin evine gidicem derse normal karşılamam. Aşağıda da dendiği gibi 13 yaşında biri değil bu , kaç yaşına gelmiş. Annesiyle görüşmesin demiyorum , görüşsün , ailesiyle sıkı olsun ama gidip ilk günden beni yalnız bırakıp annesinin evine gitmesin.
Tabi ki göstermem. Nefret ediyorum öyle kadınlardan. Annesini tabi ki bilecek ama anne anne deyip duracaksa evlenmeyin kardeşim o zaman annenizle bir ömür geçirin. Evlenmeden önce yeter ki evlenelim diyorlar evlendikten sonra anneleri kıymete biniyor.
Bu problemi halletmek için genellikle kızlar son 3-4 gün ü ailesiyle geçiriyorlar. Erkekler böyle bir şey yapmaz zaten. Kızlar biraz daha duygusal. Ama artık bir aile kuruyorsun ve düğün aksamı bir kez insanın başına gelen özel bir şey. Karşı taraf için uzun yıllar kırıcı olabilir. Yani anlayış gösterse bile üzülür ben olsam ben de üzülürüm o yüzden eşimle geçiririm:)
Bu ne biçim iş oldu olacak aramıza yatsın. bir de abartmayın bu kadar ışıklar söndüğünde zaten uzun süredir tanıdığınız adamla veya kadınla yine o sıradan hayatınıza dönersiniz tek farkla artık aynı evde. Bütün hazırlık cart curt o gün ışıklar sönünce bitmiştir. Weicome back 😒😒
Hüzünlü bir durum, saygı duymak gerek. Acelesi yok. Birbirimizi seviyoruz, isterse 1 hafta da kalabilir. Bu kadar da anlayışsız birisi değilim. Neticede evlendik artık, evde mutluluktan 1 ay bile geçer hızlıca, hiç anlamam geçen zamanı.
Ya olabilir tabii, bir anda evinden gitmesi zor yani. O heyecandan farklı yerlerde uyumak ayrı keyifli olur. Vay be, evlendik falan diye evde düşünürdüm ben de yatağa uzanıp, tavana bakarak. :D
ahaha aynen ya bende garipserim önce. Benim için sorun olmazdı zaten okuldan dolayı on yıldır ailemden uzak yaşıyorum 😊 evlilik te sorun olmazdı benim için
hanfendi o gece itibariyle ailesinin kendisini kabul edecegini ummuyorum söyleki bir anne baba cocugunun mürvedini görmek ister iyi bir anne baba kızına dügün günü gelde demez sanmam asla kusura bakmayın yorumum için
tepki göstermezdim yani kızmak veya kovmak gibi hareketlerde bulunmazdım ama baya bir üzülürdüm. muhtemelen o gece evimde yalnız başıma sabaha kadar içerdim. oturur düşünürdüm belki de ağlardım. kafam zıçayım derdim. sen bu yaşa kadar bekle sevgili bile edinme. evlendiğin kadın senden korksun veya alışamasın veya istemesin.
la bugün olmasa ertesi gün seve değil züke züke ayrılacan en güzeli bugünden ayrılıp artık karım olduğunu senin yuvan ailen benim artık deyip götürürdüm o yaşa kadar yaşamış ailesiyle sanki biz ailemizden ayrılmıyoz hemen kadınlar daha duygusallar hassaslar her konuda eşittik hani ne oldu :) gelmeyecem direnecekse ben seni ailenden ayırmayım o zaman deyip çeketimi alır çeker giderdim izin vermezdim kısacası :)
Ama neden bu kadar masraf ve nikah için imza girişiminde bulundu ki kusura bakmasın ilk gece korkusuna annesi değil karısı iyi gelecektir ki zaten o gece yanında olmak istemiyorsa pasiftir ya da psikolojik sorunları vardır boşanma işlemleri başlasın 😁
İlişkiden korkuyorsa bir ay boyunca bile göğsümde uyutabilirim ama ''ben ailemden ayrılmak istemiyorum'' diyorsa o zaman neden evlenmek istedin diye bir soru yöneltirim.
Ben eşimden böyle bir şey istemem farzet ki istedim sevgilime sorunun ss ini attım bana bu cevabı verdi "benim için sorun olmaz eğer ailen de kabul ederse kalabilirsin fakat birçok erkek seks odaklı düşündüğü için bu durumu kabullenemez. Bana saçma geliyor toplumun dayattığı tabuları yıkmak lazım"..
Bunu ben bir kadın olarak istemem şahsen. Zaten ömrüm boyunca ailemleydim elbet ayrılmasını da bilcem cocuk degilim sonucta Ve eşime ayıp olur yani bunca sene adam o anı beklemiş belki. Eşiyle eve girmeyi hayal etmiş. Çocukluktan baska bişey olmaz o? Yasın kaç senin ya derse şaşırmam.
Bozulurum tabiki öyle şey mi olur, ayrıca hangi erkek o gece annesiyle kalmak ister ki sanmıyorum isteyecegini ama olur da annesi o gece rahatsizlanir kötü bir haldedir o zaman bişey demem aynısı kendi annemde de olsa bende yanında olmak isterdim ama sapasağlam olacak bir de kocam yanında kalmak isteyecek yok öyle bir dünya
Hadi kocası izin verdi diyelim de kızın annesi de demez mi ki kızına ilk gece kocanın yanından ayrılma diye? Burada koca belki karısına bir şey diyemez ama iş kızın annesinde bitiyor. Onun kızına nasihat vermesi gerek... ;)
Anladığım kadarıyla bu kızda beyin yok, nasihatle, talimatla hareket ediyor. Evlensem ve karımdan şöyle bir laf duysam nasıl bir dangalakla evlendim diye kendime kızarım anında.
evlenmesin o zaman annesini yine gorucek ama artık evlendi artık bir eşi var yani tepki gosteririm eğer gitmek istiyorsada engelleyemem. ama. gidersede gelmesin bida
3 kere üst üste annenle mi kalmak istiyorsun diye sorarım 3. de de evet derse hoop ordan çıkarım sonraki gün boşanma davası açılır bu nasıl bir ana kuzusudur sevmem öyle tipleri 🙄🙄
sessizleş gözlerini bir noktaya dik veeeee sen beni sevmiyorsun diye hiçkira hickira ağlamaya başla. Eğer aglayamam dersen 2 3 damla limon sık gözlerine ellerinle iyice ovustur etrafı kızarsın senin nasıl üzüldüğünü anlasın. Sonrada hıçkira hiçkıra evden çık. Bir daha seni üzmeye cesaret edemeyecktir. Tabi hala kocan olarak görebiliyorsan.
Erkekler sandığınız kadar salak değil. Yalandan ağlandığında gayet anlayabiliyorlar. Yeterince dirayetliyseler bu tür ucuz numaralara kanmayıp 'He evet sevmiyorum, ondan evlendim' der geçerler kalakalırsın valla.
Kadının kandıramayacağı erkek yoktur diye birşey yok. Bile bile lades diyecek erkek çok.
Ayrıca o kanmalar da bir iki üç kere olur, dördüncüye ters teper.
İnsanları 'Beni seviyorsan rereöerö' diye ültimatomlarla istediği gibi manüple edeceğinizi sanmayınız. Onun için kendinize salak bir erkek bulmanız lazım gelir.
@Ragnar_Lodbrok bak canim senin canin sikilmiş millete sarmişsin fikrini sorana fikir veririm sen begen begenme umrumda değilsin. Beğenmeyen fikrimi okumasin net !
Zaten erkek için geçerli olabilecek bir durum değil. Erkek olsam, anlayış filands göstermezdim. İnsan kendini bilecek. Madem hazır değilsin hiç evlenme, karşındakinin hayatını da zehir etme.
onca zaman anasıyla zaten geçir şeymiş vakit madem öyle niye evlilik kararı alıyor anasına giderse kaybeder
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
tabiki anlayış göstermem. anaokulun ilk gününü yaşarken kabul edilebilir bir davranış bu ancak. normal görenler bence tedavi olsun hemen ben vericem parasını.
En İyi Cevaplar