Kimseye yaranamıyorum ne yapsam kötü geliyor herkese çok bunaldım

kimseye yaranamıyorum ne yapsam kötu gelıyor herkese çok bunaldımm bır yardım edınnn...!

evde iş guç yapmam rağmen aileme hiç yaranamıyorum bu sen yaz temızlığını bıle tek başıma yaptım herkes gezdı bır ben evdeydımm kımse yardımcı olmadı bu yaptıklarıma rağmen eve bır mısafır geldığı zman.. dha bugun oldu bu olay benım için hiç iş yapmıyor boş boş ooturyor vs gıbı laflar soyluyorlar ve benı ınsların yanında kuçuk duşuruyorlar sadece bugun değil sureklı bunu yapıyorlar bende artık eve mısafır gelınce odamdan çıkmıyorum çıkmayıncada adımı delıye çıkarmaya çalışıyorlar mısafırlere öyle dıyorlar hasta odasına kapanıyor fılan evde kımse benı anlamıyor.. sevdığım ınsanda aynı şekılde böyle bana sureklı senle evlenilmez iş guç yapmazsın bıılmem ne kendıne çekı düzen ver ne derse yapıyoruum o mutu olsun dıye ama uzulduğumde o ınsan bıle sığıanmıyorum oda ailem gıbı.. isyan etmek istemiyorum ama çok mu kötü bırıyım anlayamıyoruum neden ne yaparsa yapım yaranamıyorum neden böyle:( ne yapmalıyım sızce bır yol gösterın bana çok mutsuzum uzgunumm hayatta ınsna aileısne ve sevgılsıne sığınamazsa başka kıme sığınır kım anlarr ki:(
Kimseye yaranamıyorum ne yapsam kötü geliyor herkese çok bunaldım