Valla kişinin özeli denen birşey var. Sonuçta biz evliyiz ve bize ait bir evde yaşıyoruz. Evin içinde olan çiftlerin ya da ailenin arasında kalması gerekiyor. Ne kadar anneside olsa anlatma hakkını vermez. O zaman herşeyi ailelerimiz ile paylaşıcak isek neden evlilik yapıyoruz. Kızarım ve tepkide koyarım kesinlikle.
Anneni de çağır aramızda yatsın aşkım derdim bozuk bir surat ifadesiyle. Umarım böyle bir şey yaşanmaz. Beyefendi hallerini bırakmam gerekirse "Kızım sen harbi canımsın lan. Ciddiyim bak." demem de olası görünüyor.
Bu ciddi problemlere sebep olabilecek bir mesele, sakinliği koruyarak oturup konuşulmalı ve halledilmeli. Zira bir evin içinde olup bitenler o evin içinden dışarı çıkmamalı, çözülemeyecek kadar büyük ve önemli bir sorun yoksa sadece eşler arasında kalmalı her şey.
Rahatsiz oldugum konu neyse gecer karsisina soylerim baktim olmuyor o zaman baska seyler dusunmeye calisirim. Aile isin icine girdigi zaman evlilikler daha zor hale gelebilir
Ev içinde olan ev içinde kalır tabi özel değilse sıkıntı olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hic sevmem bu durumu... Ayrica evlilik iki kisiye ozeldir. Ne kadar cok yayilirsa ozeller o kadar fazla huzursuzluk cikiyo. Birileeinin burnunu sokmasndan nefret ederim. Sen evlimisin
evlilik iki kişi arasında yaşanır diğerlerini ilgilendirmemeli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anlatiyor ki zaten. daha nice hünerleri var bu iyi yine. Çocugun hatrina devam eden bir evlilik bizimkisi öyle diyeyim sevgi saygi yok ayri yasiyorum ondan.
En İyi Cevaplar