Hiç görmediğin, sadece yazdıklarından tanıdığın birini, her gün gördüklerinden daha çok sevmen mümkün mü?

Karakteri konuşmaları belki sesi belki bir olaya verdiği tepki öylesine etkiler ki seni hergün gördüklerinden çok daha farklı olduğunu anlayıp görüntüsünden çok düşüncelerini sevebilirsin ama görerek ileriye götürmek de gerekiyor bence çünkü sadece mesajla bir yere kadar gidiyor 1 yıl belki 2 yıl ama sonrasında daha fazlasını istiyor insan hayalini kurduğu o insanın gözlerinin içine bakmak her mimiğini öğrenmek kokusunu duymak tenini hissetmek birlikte vakit geçirmek...
Mümkün. Hergün gördüğün insanlar sana; yazıştığın insanlar gibi içten, samimi gelmiyorsa böyle bir durumun yaşanılabilirliği gayet yüksek bir ihtimal...
Ne demişler insanları tanıdıkça onlardan soğursun. Böyle kendinizi daha rahat ifade edebilme, utanma, sıkılma olmadığından her zaman daha yakın gelir insana
kulağa hoş geliyor ancak ya yazdıkları doğru deilse ya da doğru bile olsa da kişi o yazdıklarından farklı biriyse
Cevap
22Cevap
Mumkun. cunku karsina cikmamistir. bilmedigin taraflari vardir gizemlidir. ya da hakkinda herseyi blmiyorsundur. eksik parcalari istedigin gibi doldurur seversin. seversin cunku birtek cumlelerle vardir o
Somut bir varolustan uzaktadir senin icin. ruhuna dokunmasi hosuna gider.
Bende birini ara sıra görüyorum hatta bazen hiç görmüyorum sadece mesaj yolu ile konuşuyoruz sevdiğimi biliyor ama arkadaş kalalim dedi. O yazmıyor ben yazıyorum. yazınca sanki sevgim artıyor. Ama onun umrunda değil sence ne yapmalıyım
Mümkündür. Çünkü sosyal medyada insanlar, kendilerini daha iyi ifade edebilirler. (kimliklerini gizleyerek) bu onları rahat hissettirir, karşı tarafta bundan etkilenir
mümkün bir nevi sanal aşk ancak ne yazdığı önemli kendisi hakkındaysa sıkıntılı bir durum ne kadar doğru olduğunu bilemeyiz.
Mümkün asla olmaz ne saçma diyördüm ama öyle şu anda o hiç görmediğim kişiye gözümü kırpmadan canımı veririm o başkalarına hayat olurken..
Mumkun cunku tanimiyosun gizem ve merak var bir insani ne kadar tanirsan o kadar uzaklasirsin
Eğer kadınsan mümkün 😂😂😂 ruh hastaları
Mutlu edip iyi geliyor sa olabilir ozlersin bile
doğru bir bakıs acısı
Belki de düşüncelerine aşık olmuşsundur...
Severim tabiki de 😃😎
mümkün değil. ya çok yalnızsındır ya çok yalnız..
sevmek demeyelim de..
hayranlık olabilir..
evet mümkün galiba o boslugu hissettiginde oluyor
Benim için mümkün değil.
bayanlar duyduklarını sever o yuzden normal :)
Yazıyamı aşık olucan saçma
Reele dönüşmediği sürece pek mühim değil
Doğru evet
mümkün..
mümkün hemde çok mümkün
Benim mümkün değil
Evet mümkün
Evet mümkün
mümkün
mümkün hemde bal gibi mümkün..
hep istedim böyle bir sevgili bulmayı
Mümkün