ben oldum ama sonu iyi bitmedi
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben oldum ama sonu iyi bitmedi
Olunur olunmasına ama, güven en önemli şey olduğu için bu zamanda çok nadir kalmıştır aşkı arayan. Çünkü sen ne kadar dürüst olursan ol, ne sorarsan sor karşındakinin sana vereceği cevap için her zaman düşünme payı , zamanı olacak ve yüzde 90 hep senin istediğin, beklediğin cevabı verecek. Amacına ulaşana kadar maskesini takacak.
Bilemezsin ki, evli mi, bekar mı, nüfus kağıdını göster diyemezsin.. Sevdikten sonra tamam geçmiş önemli değil ama ya her şeyi yalansa, ya ondan gidenlerin hepsi bu sebepten gitmişse?
ne kötü insanlar
Bir insan başka bir insanın düşünce, görüş, bakış açısı, zekası v. b. durumlara hayranlık duyabilir kendisine olan ilgi ve yaklaşımına karşı tepki verip aşık olabilir bu gayet normal bir durum. Görmeden ne aşkı v. s. yazan tipler sadece şekilcilikten ibarettir. Geçmişte mektup aşkları v. b. şeyler de çok fazla yaşanmıştır.
Fotoğrafına aşık olunabiliyor buluşmak için hayaller kuruluyor işin içine hisler duygular giriyor ama sonuç istendiğini gibi olmuyor maalesef 😔 aşık olan olduğuyla kalıyor kendine gelmesi uzun sürüyor
Cevap
12Cevap
Olunamaz
evet olur neden olmasın
devamını oku bence
insan arar,
Bazen bulur, bazen buldum zanneder,
Bazen buldum zannetmişken,
bir imtihanla kaybediverir...
Aradığını bazen
bir çift gözün derûnunda bulur..
Bazen kaybeder kendisini insan
Bir çift gözbebeğinin ta içinde
Genç adam da ararmış, Aşkı ararmış.
O kitaplarda okuduğu,
filmler de seyrettiği,
Hayalini kurduğu
rüyalarda gördüğü
aşkı aramış yıllar boyu...
Kendi kendini kandirmadır bu. Başka bisey değildir.
Asik olunamaz olduk diyende saçmalar sadece aşktan ziyade konuşmaları fikirleri düşünceleri ilgisi hoşuna gitmis olur
Görmeden tanımadan ne aşkı?
Belki herif burnunu karıştırıp üstüne sürüyor? Belki günlerce yıkanmıyor? nerden bileceksin
olunur bence o anlık boşluğuma gelir baglanırsam ölımkfdvn
Ama görükten sonra bu aşk değişir tabii
ben onun düşüncelerini fikirlerini sevdim
görüşmeden bile engelledi
Görmeden olmaz
Ne savma muhabbetler var allahımm
Bi kahve
olunabili. r
Olunabilir
Sanmıyorum
Hiç olmadım.
Sonu ayrılık oluyor