Kocamin ailesi bizi ayirmak istediler ve hep ariyolar

Kocamin ailesi bizi ayirmak istedi kac kere. Benim sucumda yok yani herkesin hatasi olur hatasiz kul olmaz ustelik onlarin hatalari o kadar fazlaki. Az kalsin onlsrdan dolaxi bosaniyorduk. Kocam onlari 5-6ay hic aramadi ama banada hic demedi sundan bundan aramiy bende sormadim zaten. Itiraf etmek istemicekti zaten. Zaten kocam onlari aramayinca kaynana hic kotu olmadigimi konusmus. Yani resmen yalan yere doldurdugunu oglunu ortaya koyuyor bu. Biz ayrilmadan ayrildilar diye yaymis evimi barkimi kaldirdi ortadan evsiz kaldim. Cicugumuzda var sirf kendi tatmini icin. Istediki ona kul kole olalim. Kendi kizina hic is yaptirmaz. Hic hatalarini gormez bende hep hata arar. Laf carptirir. Bunlara ragmen hic kotu konusmadim. Ama ben ne kadar onlarin lafini acmasamda bur yerden onlarin lafi cikip onlari koruyidu ya da benide onlarla ayni kefeye koyuyodu.

Neyse simdi kocam bana hic haklisin.demiyor acik.acik hakli olsam dahi yok simarirmisim bir kez dene simsrcakmixim diyirum yok onlara kiyamiyo bence. Ama ben onu ailesiyke ayni kefeye koydummu hic hosuna gitmiyo kiriliyodu. Neyse sobra tekrar telefonlasmaya basladilar. Biz baska sehirde oturuyoruz. Ve kocam hic aramasada onlar ariyor. Ustelik ayrilmamiz icin mailler gonderen ablasi ozellikle. Bende kocama guvenmiy bosanmaktanda konustugu icin etkikenecek diye. Ailesi mesafe koymadigi icin kocam nekadar aramasada kocam ailesini takdir ediyor. Sizce neden ariyorlar hep? yani bur kac haftada bir pahali diye
Kocamin ailesi bizi ayirmak istediler ve hep ariyolar