Uzun ilişki sonrası karşı taraf hatalıysa ve siz umursamaz davranıyorsanız anlar mı hatasını? Yazmazsak aramazsak pişman olup veya özleyip döner mi? Yoksa dönen yalnızlıktan mı döner nasıl ayırt edebiliriz bunu?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu ayrılık olayını çok yanlış kavrıyorsunuz sizler veya tüm gençlik.. Ayrılık sizce neden olur? Bir sorun var ki ilişkide ayrılır insan.. durup dururken neden ayrılık olsun.. Kalpler kırılmış ayrılık olmuş.. Geri gelse kız tarafı ya da erkek tarafı eskisi gibi olmaz ki artık.. ilişki zedelenmiş ; vazo kırılmış artık , istediğin kadar yapıştır artık onun kırık olduğunu biliyorsundur.. Kimse yalnız kalmaz hayatta ne kız nede erkek.. Yeni yarınlara bakılması gerek.. Bu işler çocuk oyuncağı değil ki bir ayrıl bir barış.. İnsanı zedeler böyle şeyler.. Ve ilerisini göremezsin ilişkinin daha sonra..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılSevmeyen donmez mesela sevmiyorsam dunyanin ucuna kacsin arayip sormam. ben sevdigimi bile aramiyorum. unutmayi secerim. benim gibiyse taktik yaramaz. erkekler benden daha fecidir yani asla umursamazlar.
32 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle biri degil yani umursar ama belli etmez daha önce de olmuştu boyle 1 ay sonra döndü ve umursuyodum özlüyodum düşünüyodum ama dönmedim falan demisti. Biraz da gec dank ediyor derler erkeklere heralde oyle olacak gibi bu da
- +1 yıl
Sen bilirsin biraz uzak dur bakalim
+1 yılTartışmaya açık bir konu. Kişiden kişiye değişir diyeyim.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
10Cevap
+1 yılBen edemedim ne yalan solim en sonunda bizden bisey olmaz dedi yine mesajlara dewam etti bndeanlamiorm
12 Yorumla
Soran+1 yılTuhaflar ya çözemiyorum gercekten. Güya erkekler bizi çözemezmiş ama ask konusunda kadinlar daha net hic kusura bakmasinlar. Ne istedigimizi biliyoruz en azindan kem küm etmiyoruz
- +1 yıl
Dengesizleri cok bir gun sana asigim ertesi gun herkes kendi yoluna ya da bn sni sewiorm sewdgm icin senn benim olmani istiorm bunlardan ne beklersn kafana takma bnde onn gbi oldm artk umursamiorm
+1 yılmerak etme at gibi giden it gibi döner sen umursama yoluna bak o essek gibi pişman olacaktir
22 Yorumla
Soran+1 yılAyy insallahh
- +1 yıl
Neden böylesiniz ki))
+1 yılumursamaz davranmak en güzeli tabi hatasını anlayıp dönerse daha güzel ama bu zaten takmıyor diyip vazgeçmeside sıkıntı
12 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa takmiyor gibi yapıyorum ama onceden hep ben adim atardim. Vazgececekse de gecsin sevmediğini anlar ben de yoluma bakarım ne yapalim hayırlısı :)
- +1 yıl
aynen öyle herkes yoluna bakar en iyisi
+1 yılEn iyisi umursamamak zaten. Seviyorsa yanlisini anlarsa doner gelir yoksa da kararinin ne kadar dogru oldugunu anlamis olursun
11 Yorumla- +1 yıl
Hepiniz aynısınız ))
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye göre değişiyor çok gurur yaptıkları için pişman olsa bile dönmeyebilir
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep gurur zaten. Profiline benim cektigim resmi koymalar falan sanki baska fotoğrafı yokmus gibi.. ama yazmiyor iste demekki gurur
Cevap sahibi+1 yılNe kadar oldu ayrılalı
Soran+1 yıl10 gün
Cevap sahibi+1 yılHiç yazma ben ayrılalı 1 ay oldu pişman mı değilmi anlayamıyorum kız filan buldu hemen sonra en sevdiğim şarkıyı bilerek attı dündende heryerden takibi çıkardı wpden çıkarmadı böyle dengesiz davranıyor napıcağını şaşırdı ki seninkide öyle olur gibime geliyor
Soran+1 yılAynen yazmiyorum hic zaten yazmam da. Gelmek isteyen gelir oyle yok takipten çıkar yok sevdigi şarkıyı paylas yok cektigi fotoyu profil yap falan basit oyunlara kalkışmaz seven adam gelir. Pisman olurlar inşallah
Cevap sahibi+1 yılAynen çok güzel söyledin seven gururunu bırakır gelir o kadar basitki çok zor sanki pişmanım demek yiycez özür dilerse çabalasa eminim ben pişman olacaklar gönlünü ferah tut ama dönerlermi bilmem. Profilin açık olsaydı takipleşirdik konuşurduk dinlerim seni
Soran+1 yılSiteye fazla giremiyorum ama olsun canim burdan da yazabilirsin konuşuruz gördükçe cevap yazarım ben sen de bir gelişme olursa paylas benle burdan. Ben de paylaşırım. Insallah pisman olurlar gururlarini yıkıp dönerler ama dönerse zorlamak lazım biraz bakalım şanslarini mi deniyorlar yoksa gercekten bizi istiyorlar mi? Biz zorlayinca naz yapinca pes etmezlerse inanirim ancak sevdiklerine
Cevap sahibi+1 yılBiz yinede dönmelerini beklemeyelim yani hayatımıza bakalım eminimki beklersek Dönmezler. Eğer dönerlerse en güzel cezayı veririz zaten bunları düşünmek için çok erken. Sen Nasıl hissediyosun kendini üzgün bitik filan mı yoksa iyi misin
Soran+1 yılYalnız kaldigimda üzgün oluyorum aglamak falan gelmiyor icimden ama sadece düşünüyorum üzülüyorum. Kalabalik bir ortamda veya ailemle berabersem pek aklima gelmiyo sadece arada bir girip whatsappa bakıyorum o kadar. Ama gayet neseli oluyorum yani gülebiliyorum eğlenebiliyorum ailemle arkadaslarimla
Soran+1 yılSenin durumun nasil?
Cevap sahibi+1 yılResmen beni anlattın 1 ay oldu ayrılalı en son o gece ağladım daha iyiyim ama yalnız kalınca bir üzgün oluyorum ağlamasamda içim bir tuhaf oluyor aynıymışız ☺️
Soran+1 yılKiyamam :) ayniyiz işte. Olsun gulsek de uzulsek de cok şükür gururumuz var. Onlar anlasin biraz da degerimizi. Biz güçlü olalim..
Cevap sahibi+1 yılHaklısın Canım güçlü olucaz daha çok gülücez ego yığınlarına kendimizi ezdirmiycez 💪🏻
Umursama ama kotu davranma. Kotu davranirsan yan etkisi olabilir. Yuz ver ama ustune dusme istemiyomus gibi davran ama yuz ver yoksa olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna gerek yok.
İlişki bittiyse, herkes hayatına devam etsin. Özleyen varsa, şansını deneyebilir.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl yapıyorsunuz ki umursamaz olmayı ben beceremiyorum nefes alamıyorum sanki onsuz. canımı yakıyor onun söledikelri cümleler..
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha onceki ayriliklarda ben de umursamaz olamazdım senin dedign gibi nefes bile alamazdim ve dayanamaz yazardım arardim. Ama kirildikca umursamaz olmayı en azindan ona karsi umursamaz görünmeyi öğrendim
Cevap sahibi+1 yılnasıl görünüyorsun canım işte ben delircem dünden beri sinirden kusuyorum 1 senedir ayrıyız görüşüyorduk tepeme kadar çıkarttım..
Soran+1 yılEn son tartismada yuz yüzeydik, bana sert çıktı ben de ayni sekilde onu tepeme çıkarmıştım çünkü kaybetme korkusu yoktu. Beni eve bırakmak istedi, binmedim arabasina. Kendim giderim dedim sakin bir sekilde. Iyi git dedi umrunda bile degildi çünkü sinirlendi bir de. Ben de arkama bile bakmadan yürüdüm gittim. Eve geldim whatsappa bile girmedim 1 gün boyunca tuttum kendimi, o mesaj atacağımdan özür dileyecegimden aramiz bozulmasin diyecegimden emindi ama ne yazdim ne aradim. Hep baska seylerle oyalandim, sonra son gorulme kapattım benim ne zaman girdigimi ne zaman çıktığımı gormesin diye. Ve 10 gun oldu konusmadim hala susuyorum. Dirayetli olmak onemli olan, ve şöyle düşün; yazsan arasan ne olacakki? Kalbini daha cok kıracak, belki duymak istemedigin şeyler söyleyecek. Bunlari da düşünüp yazmadim aramadım canim. 3-4 gün sabredersen devami gelir zaten alışırsın
Cevap sahibi+1 yılözelden yazayım sana istersen şu an aynı beni anlatıyorsun konuşmaya ihtiyacım vr cidden
Soran+1 yılSiteye fazla giremiyorum bugun soru sormak için girdim ama burdan da yazabilirsin canım. Yardimci olurum. Zaten tek yapman gereken kendini tutmak bir de bakma ona sosyal medyadan. Takip ettikce daha cok bakasin gelir aliskanlik olur ve gormek istemedigin birsey görürsen senin icin büyük bir yıkım olur. Gormedigin bilmedigin seyler seni uzmez en azindan
Cevap sahibi+1 yılya numaranı ver bari valla rahatsız etmem seni konuşunca delircem kimsenin telefonlarını açmıyorum arkadaşıma yazmışlar en son akşam. neler yaptığını yazamıyorum ki burdan
Soran+1 yılSen gizliden çık takip ederim ben seni. Ordan mesaj atarsın
Cevap sahibi+1 yılşmdi çıkıp yorm yaocam
Ayrıldıysa sevmiyodur, sevmesse etkilenmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılO degil aslında ben ayrıldım, o da bisey demedi kavga etmistik zaten. Ben de bir daha yazmadım çünkü hakliydim
Soran+1 yılInsallah canim benim teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıldavranma bence zaten umursamaman gerekiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
+1 yılaynı durumdayiz bir nevi
118 Yorumla
Soran+1 yılBakalım ne zaman dank edecek kafalarına
- +1 yıl
donermi bilemiyorum ama :(6 yillik iliskiyi bitirdi Nisan asamasinda ya 2 yil omcede boyle terketti 1.5 yil sonra dondu simdide terketti sogudum anlasamiyoruz birdaha asla olmuycak diyip heryerden engelledi bende hic aramadim yoruldum artik pesindr kosmaktan oda aramadi hic?
Soran+1 yılEvlilige ya da Nisan söz gibi ciddi olaylara mı hazir degildi acaba?
- +1 yıl
cok istiyordu sonra degisti noldu bilemiyorum
Soran+1 yılBoyle yakıp yıkıp gidenler her zaman döner. Kafasi karismis biseye ama neye ve neden? Bunu çözmelisin ve rahat birak en onemlisi bu. Gidersen git havasinda ol cok zor biliyorum ama en doğrusu bu. Çünkü uğraştıkça ve uzerine gittikçe daha cok ceker kendini sen zararli cikarsin
- +1 yıl
yok artık aramiyorum ben hiçbir sekilde o beni heryerden engellmis ne mantiksa
- +1 yıl
donmem olamiycaz artık dedi ama canim?
Soran+1 yılBenimki de ayni seyi yaptı. Yapma etme dedim imkansiz artık unut dedi. 1 ay sonra kendi döndü ne alakaysa işte ben o gün kapıyı gostermeliydim ona. Istedigi zaman gidip istedigi zaman donemiycegni bilmeliydi. Simdi boyle yapmadigima cok pismanim.. donecek seninki de merak etme ne zaman bilemem ama dönecek
- +1 yıl
cok sagol bunlar serefsiz resmn ellerinin altindayiz hesabi tabi benim ozguvenim falan sifir hicbirseyden zevk alamiyorum
Soran+1 yılKesinlikle bunu belli etme. Bazen benim de oyle oluyor çünkü ozguvenim yerle bir oluyor benden daha güzelini daha iyisini bulursa veya buldu belki de falan diye düşünüyorum, beni sevmedi mi hic ben soyle miyim boyle miyim falan ama asla oyle degil. Biz kafamizi bir kaldirip baksak etrafimiza halbuki ne kadar cok alternatif var etrafımızda. Sana kendini iyi hissettiren, iltifat eden vs biri varsa bu bir arkadasin da olabilir (olayi cok ilerletmeden, umut vermeden) konusabilirsin. Özgüven depolarsin hem biraz hem de kendi degerinin farkina varmis olursun. Biz kendimizi herkese kapattigimizdan degerimizi unutuyoruz. Bizi tek seven onlar olsun istiyoruz, onlardan baska deger veren seven ilgi duyan insanlari aninda yok ediyoruz hayatimizdan, sonra bu pislikler de bizi birakip gidince kocaman bir boşlukta kaliyoruz işte.
- +1 yıl
belli edicegin hicbir yer yok zaten ozguvenini toparliyaboldinmi
Soran+1 yılÖzgüven kaybedersen ve bunu ona belli edersen o zaman bitersin işte seni engellese de bakar arada baska hesaplardan, baktiginda yepyeni birini görsün karsisinda. Yıkılmış harap olmus birini degil, küllerinden yeniden dogmus birini gorsun. Hala iÇTEN gülebilen, hayatina devam edebilen, GÜÇLÜ birini görsün..
- +1 yıl
gercekten oyle biri nasil olabilirim peki
Soran+1 yılYuz yuze goruyosan onu bazen karsilasacak ortamlara gidiyosan eskisinden daha bakimli olcaksin. Köklü değişiklik yapma ama sac rengini veya modelini cok belirgin sekilde degistirmek gibi falan bu tarz seyler yapma komik olur bunalimda oldugun belli olur. Ama mesela her zaman düz yapiyosan bir sefer de maşa yap açik bir bayansan. Makyaj tarzını degistir mesela yani oje sür mutlaka kapali bir bayan değilsen. Tarzini begenmiyosan biraz tarzini degistirebilirsin. Havali ol yani bakimli ol. Bu sekilde yuz yuze göremediğin bir durumdaysan da en bakimli halinle ve en içten gulumsemenle fotoğraf cek koy sosyal medyaya. Ama bak yapmadık bir gülüş degil, icin kan aglasa da basina gelen komik bir olayi hatirla ve gül oyle fotoğraf çek. Gondermeli durumlar sozler paylasma kesinlikle. Disari cik evde yalniz kalmak ister canin bu aralar belki ama yalniz kalma sakin daha cok düşünürsün onu. Sen yavas yavas yap bunlari cok abartmadan
Soran+1 yılYapmacık gülüş yazcaktim pardon.
- +1 yıl
ayri sehirlerdeyiz sosyal aglarimiz yok sadece wp?
Soran+1 yılTamam o zaman wp profil fotosu yapabilirsin. Hergun degistirme ama haftada bir olabilir. Ozellikle disarda foto cekme imkanin varsa daha güzel olur. Hani ben gezmelerdeyim keyfim de yerinde havasi verirsin
- +1 yıl
tesekkur ederim
+1 yılUmursamaz davranma tepkisiz kalmak daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıldıktan sonra başlanmalı bence madem birleşeceksin neden ayrıldın
01 Yorumla
Soran+1 yılO durum karisik biraz. Bitti demedik biz. Kavga ettik ve sonrasinda hic konusmadik 10 gündür
Hiçte etkili olmuyor anca kendini kandırısın..
12 Yorumla
Soran+1 yılAman vazgectim zaten. Sürekli baskalariyla konuşan mesajlasan bunu da benden saklamaya calisan adamdan hayir gelmez
+1 yılSeviyorsa kesin döner dönmezse sevmiyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben hep öyle yaparım
12 Yorumla
Soran+1 yılSessiz kalmak mi yani?
+1 yılAnlamaz yol ver gitsin ugrasma
04 Yorumla
Soran+1 yılYol verdim zaten ayrıldık ama bekleme mi diyorsun yani?
- +1 yıl
Beklersen ne olucak bir kere bittimi eskisi gibi olmuyor
Soran+1 yılDogru malesef
- +1 yıl
Musayitsen aksam cik kafa dagit
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkizlermi ayrıldığın sevgilin
033 Yorumla
Soran+1 yılNerden bildin :D
Cevap sahibi+1 yılÇünkü benim canım sevgilim de ikizler burcu
Cevap sahibi+1 yılCanım yazmadım oraya ama değiştirmişler yazdığımı geri z yazdım
Cevap sahibi+1 yılBizde bu sabah ayrıldık
Soran+1 yılHep aynılar demekki :) dengesizler
Cevap sahibi+1 yılEvet aynılarmış canım çok yanıyo biliyorum pişman olucak ama bu sefer dönmiycem
Soran+1 yılAyni ben de oyle düşünüyorum. Anlasinlar değerimizi yeter yaptıklarına katlandigimiz ve elimi sallasam ellisi havalarindalar ama bizim gibi onlari çekecek birini bulma ihtimalleri %1 bile degil.
Cevap sahibi+1 yılEvet bizim gibilerini zor bulurlar 3 yılımı verdim ona onun için herkezden koptum onun izni olmadan dışarı adım atmadım. çok emek verdim ona çok Ama mükafat olarak terk edildim. Terk etme nedenide hiç aklından çıkmıyormuşum beni çok özlüyormuş hiç bişeye odaklanamıyormuş Buda onu mutsuz ediyormuş
Cevap sahibi+1 yılSence bu bahanemiydi neydi bu 😢
Soran+1 yılBahane bence de canım böyle ayrılık sebebi mi olur ayrıca dedigi şeyin saçmalığına bak birlikteyken bile bu kadar özlüyorsa ayrilinca insan daha cok özler daha cok düşünür hersey iki katına çıkar yani. Bahane bence de ama hic bisey deme boşver. Essek gibi gelecek benimki de gider gider gelirdi. Gelince sen de ona dersin ben seninle barisamam o zaman seni cok özlerim hic aklimdan cikmazsin hic biseye odaklanamam kusura bakma ayrı kalmak daha iyi dersin. Anlar kendi soyledigi şeyin ne kadar sacma oldugunu
Cevap sahibi+1 yılAynen hak ettiği bu zaten
- +1 yıl
Valla bende ikizlerim dengesiz oldugum dogrudur ama gercekten sevmiştim onu bana yanlis yapti ayrildim bir daha da donmedim seviyorum ama umursamiyorum onu belki senin erkek ark da boyle dusunuyor
Soran+1 yıl@Unutdıbınekadar bizde o bana yanlış yaptı. Bir kere aldatti affettim. Aradan 1 sene gecti yine konusuyo baskalariyla. Zaten güven problemi oldu bir kere ve cok zor oldu affedip unutmam ama yine yapıyo yine yapiyo
Cevap sahibi+1 yıl@Unutdıbınekadar Ama o sana yanlış yaptığı için ayrılmışsın ben ona yanlış yapmadımki
- +1 yıl
@Unutdıbınekadar ikizler erkeği çok gururlu ya geri döndümü sana önceden hiç döndüyse ne kadar sürede mesela
Soran+1 yıl@Tuğçearmagan benimki döndü her seferinde. En fazla 3 ay en az da 1 haftada döndü. Genelde 1 ay falan sürüyor ama dönüşleri
Cevap sahibi+1 yılBenimki en fazla 15 gün en az bir haftada döndü
- +1 yıl
1 ay oldu hala dönmedi üstelik kız arayışlarına girdi foto bile attı ama annem ve yakın arkadaşlarımla sosyal medyada takipleşiyor fotoğraflarini filan beğeniyor
Soran+1 yıl@Tuğçearmagan sinirlendiyse eger ayrilirken ve senden bir adım göremediyse inadına yapiyor olabilir, hem de dikkat çekmek için
- +1 yıl
Benim adım atacağımı filan sanıyordu yapmadım sonra takipten çıkardı iki gün öncede swarmdan filan çıkardı akşamınada annemin fotoğrafını beğendi gündüzde en sevdiğim şarkıyı bilerek snap atmış anlam veremiyorum
Soran+1 yıl@Tuğçearmagan ayy yemin ederim aynılar.. sen yine tepkisiz kal aynen devam dogru yoldasin çırpınışlar dikkat cekme çabaları başlamış. Sessiz kalirsan ilgilenmez gormezden gelirsen yaptıklarını dönmesi yakındır
- +1 yıl
Ya haklısında her yerden silince beni moralim bozuldu. Wpsinden silmemiş ama ve sürekli çevrimiçi bu Nasıl çırpınış ki bilemedim 😔
Soran+1 yıl@Tuğçearmagan bilerek yapiyo işte seni sinir etmek icin. Kötü de olsa kizdirarak da olsa bir adım bekledigi icin. Ona bekledigini verme. Birak degerini anlasin tek bir kelimene bile muhtaç kalsin
Soran+1 yıl@Tuğçearmagan benimki de ayni seyleri yapıyordu bikac gun oncesine kadar. Benden adim bekliyodu çünkü hep ben adim atardim alistirdim bunu. Bakti yazmiyorum aramiyorum profil resmine ikimiz icin özel olan bir resim koymuş. Hic orali olmadim gormezden geldim. Sonra bikac gün surekli cevrimici oldu delirdim napiyo bu diye ama yine bisey yapmadım. Simdi bakiyorum 3-4 saatte bir giriyor whatsappa. Resim de hala duruyor
- +1 yıl
Görülmesini kaç kez açtı kapattı ben kişilerimden çıkardım onu ama grup var ortak bizim ordan bakıyorum arada hep çevirimiçi ya da yeni çıkmış oluyor kesin o fotoğraf attığı kızla konuşur o kadar umursamazki öldürmek istiyorum bazen
Soran+1 yıl@Tuğçearmagan bırak konuşsun ya benimkide konusuyodur birileriyle kesin zaten bizim ayrilik sebebimiz buydu konusma diyorum hala benden telefon sakliyodu. Bitti işte. Biliyorum cok zor delirmemek gidip öldürmemek icin ben de zor tutuyorum kendimi ama istedigiyle konussun. Kimse kimsenin yerini dolduramaz cok zor yani. Diyelimki yerim doldu, mutlu mesut baskasiyla o zaman da beni gercekten sevmedigini ve benim sevgime de layik olmadığını anlamis olurum.. kaybedecek bisey yok yoluma devam ederim.. nasilsa birgun anlayacak hepsi bir kere bile olsa "keşke" diyecekler.. ayrica 1 ay oldu diyosun ve hala senle ugrasiyor baksana unutamadigi belli, 1 ayda kimse kimseyi unutamaz zaten ve yeni bir ilişkiye de baslarsa cok uzun sürmez. Yarabandi olur ancak
- +1 yıl
Aynen çok haklısın arayış içine girmelerinden belli başkalarıyla Konuşmaları filan karakterini gösterir eğer gerçektense yolumuza bakarız ama benim ahımda peşini bırakmaz istediği kadar Mutlu rolü yapsınlar bir insani ağlatıp üzüp başkasıyla mutlu olunmaz bence
Soran+1 yıl@Tuğçearmagan aynen kimsenin ahı kimsede kalmaz. Mutsuzlugun uzerine mutluluk kurulmaz, bir sure hersey yolunda zanneder sonra en beklemedigi anda gelir basina hersey. O zaman da sen onu unutmuş ve hayatina mutlu sekilde devam ediyor olursun... arasa da bulamaz seni...
- +1 yıl
Bunun farkında olsalar işte başta anlasalar biz vazgeçtikten sonra pişman olup geri dönmek istiyorlar o Zaman ne faydası varki keşke demelerinin bu kadar aptallar
Soran+1 yıl@Tuğçearmagan oyle işte insanoglu hep boyle malesef. Erkekler bir kadina sahip olduklarinda kıymetini bilmiyolar yani cogu boyle. Biz de iyi niyetten sevgimizin çoklugundan tamamen kalbimizi ruhumuzu teslim edip kendimizi onlara adıyoruz. Sonunda da kacan kovalanir taktigi uygulayan gosterip vermeyen, sevmeyen ilgilenmeyen bir sümüklünün peşinde kul köle olmalarini seyrediyoruz. Kazığı yedikten sonra da bizi ariyor gozleri iste geldiklerinde göstereceksin kapıyı o zaman kedi yavrusu gibi kalirlar ortada. Biz kiyamiyoruz bunu da yapamıyoruz o yuzden bu kısır döngü hep devam ediyor burda boyle sorular sorarken buluyoruz kendimi ne yazikki.. Gelince süründür barisma hemen. Anlasin kıymetini
Soran+1 yıl@Tuğçearmagan senin yapman gereken o ne yaparsa yapsın silse de engellese de sonra geri eklese de ailenin hesaplarinda paylaştigi seyleri begense de vs ne yaparsa yapsın bir ölü kadar tepkisiz ol. Paylaşım yap sen de bazen cok abartmadan mutlu oldugun şeyler paylas laf sokmadan falan hani o hic yokmus hic olmamis oyle birini tanimamissin gibi. Sakin sen silme engelleme birak kudursun görmezden gel. Degersizlestir
- +1 yıl
Can'ım özelden mesaj atarmısın ilerde birşey olursa seninle paylaşmak isterim birde bişey daha sorcaktım
- +1 yıl
bana dondu ozur diledi ama iplemedim 1.5 yildir da donmedim ne o ne de ben kimseyle olmadik ama hayatta donmem ona gururumu cignedi o nedenle sevsede dönmez
+1 yılBütün suçu karşı tarafa yükleme...
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben elimden geleni yaptım anlamadi ya da anlamak istemedi
- +1 yıl
Hiç bir şey tek taraflı yaşanmıyor?
Soran+1 yılBende eksik veya yanlis bisey varsa ayrılabilir ve zaten özgür biraktim onu. Kendini tam anlamiyla tamamlayan istedigi gibi birini bulabilir. Hayatinda yokum artık sonuçta
Soran+1 yılAma ben varken arayışa girmesi hataydı. Once benden ayrilip sonra istedigini yapabilirdi
Ne kadar oldu?
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrılalı mı?
Soran+1 yıl10 gün oldu
Soran+1 yılYa benimle gayet iyiydi arası zaten 5 senedir beraberiz, mutluyduk. Ama çapkın biri işte 5 senedir huylu huyundan vazgeçmedi. Ne benden vazgecebiliyo ne de bu huyundan. Kavga ediyoruz ayrılıyoruz bitti kesin diyorum yine barismak istiyo kısır döngü bir ilişki. Yazmiyorum aramıyorum ben de artik bitirdim ama hala biseyler yapmaya çalışıyo benim çektiğim ona özel duzenledigim fotoları kullanıyo profilinde falan
Soran+1 yılTamam cok tesekkur ederim
+1 yıletkili olmuyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAa neden ama yazsam daha kotu değil mi? Cepte olmaz miyim o zaman?
Döndü mü ne durumdasınız
01 Yorumlaçook
10 Yorumla
+1 yılÇok yakar.
01 Yorumla
Soran+1 yılIse yarar mi yani
Giden giderr
00 YorumlaHic bir etki maz
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz