Yüzük takmak istememek bir prensiptir, kabul edilebilir. Dövme bir zevk meselesidir, herkese uymayabilir. Bence sembolik olaylara fazla takılmamak gerekiyor. Dövme seviyor olsam bile, karşıdakinin ismini vucüdumun herhangi biryerine yazdırmazdım, sınav kağıdı mıyım ben? Onun yerine ikimizin anlayacağı minik ama bize anlamlı bir detay dövme yaptırılabilir. Diğer türlü iki kişinin aynı anda yüzük takmaları gerekmiyor, dediğim gibi sembollere pek takılmamak lazım. Yüzük takan çiftler daha mı mutlu oluyor yani? Yüzük veya kocanın isminin dövmesinin sana ne gibi bir yararı olabilir? Ortak bir aksesuar bunulabilir.!
Aslında farklı bir düşünce olmakla birlikte güzel de bir fikir lakin yüzüğün yerini tutacağını sanmıyorum. Söyle de düşünün , sizin birlikte olduğunuzu bilmeyen insanlar yüzüğü göremeyecekler , yüzük bir semboldür. Erkek arkadaşınız diyeyim bunu istemiş olabilir ama sizin düşünceniz nedir? Bana kalırsa her iki kişinin de gönlü kırılmasın diye hem dövme hem de yüzük isterdim. Ne bileyim bir kız/kadın illa ki yüzük ister.
Açıkçası belki doğru değil ama ben dövmeyi dinimize uygun bulmuyorum bu tamamen içgüdüsel yani belki öyle bir şey yok ama ben öyle hissediyorum ondan kabul etmezdim sanırım
Yani günah olmazsa dövme olabilir de ama günah ki. Hem zaten ne garantisi var hayatının sonuna kadar onunla evli kalacağına yarın öbür gün birşey olur o zaman nasıl olacak.
yüzük daha anlamlı en azından belli yani. Nişanlı sözlü olduğunun. Dovme yaptırmış birisinin hiç belli değil hem ayrılmak zorunda kalsak dövmeyi mı çıkaracagm hiç kabul etmem
Gene dövme yapılsın ama herseyin bir yeri var yüzük takmak icin aileler bir araya geliyor o heyecan kaynasma ne kadar ozel dovme olsa hersey siradan sacma olur. Yüzük iyidir
Öyle bir ihtimal tabi ki var ama şöyle düşün. Boşanma ihtimali var çocuk yapmasınlar. Sonra ortada kalır çocuk. Ortak iş yapmasınlar boşanırlarsa sıkıntı olur vs. Tabi ki dövme yapmakla bir değil bunlar ama boşanma ihtimali var diye bazı şeyleri yapmaktan kaçınmak saçma. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
En İyi Cevaplar