Parmaklarımızda yüzüğümüz değil dövmemiz olsun..

Görsellerde örnekleri var.
Sizin tepkiniz ne olur?
Ya da yüzük yerine farklı fikriniz var mı?

Sizin tepkiniz ne olur?
Ya da yüzük yerine farklı fikriniz var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yüzük takmak istememek bir prensiptir, kabul edilebilir. Dövme bir zevk meselesidir, herkese uymayabilir.
Bence sembolik olaylara fazla takılmamak gerekiyor. Dövme seviyor olsam bile, karşıdakinin ismini vucüdumun herhangi biryerine yazdırmazdım, sınav kağıdı mıyım ben? Onun yerine ikimizin anlayacağı minik ama bize anlamlı bir detay dövme yaptırılabilir.
Diğer türlü iki kişinin aynı anda yüzük takmaları gerekmiyor, dediğim gibi sembollere pek takılmamak lazım. Yüzük takan çiftler daha mı mutlu oluyor yani? Yüzük veya kocanın isminin dövmesinin sana ne gibi bir yararı olabilir? Ortak bir aksesuar bunulabilir.!
Aslında farklı bir düşünce olmakla birlikte güzel de bir fikir lakin yüzüğün yerini tutacağını sanmıyorum. Söyle de düşünün , sizin birlikte olduğunuzu bilmeyen insanlar yüzüğü göremeyecekler , yüzük bir semboldür. Erkek arkadaşınız diyeyim bunu istemiş olabilir ama sizin düşünceniz nedir? Bana kalırsa her iki kişinin de gönlü kırılmasın diye hem dövme hem de yüzük isterdim. Ne bileyim bir kız/kadın illa ki yüzük ister.
Olması gerekendir kanımca. Takı takmak gerçekten rahatsız ediyor bu tarz düşünceleri yayalım :D
Masraftan kaçmak ayıptır 😂😂
Taktırmayı bilecek insan bence evet 😂 😂
Kaybettiğin tek şey yüzük olmaz ama 😇
Knk bilemem ama hakikat olan bu 😇
Düğünlerde bayramlarda herkes yüzüğü çıkartıyor o adettir 😂😂 önemli olan ne niyetle çıkarttığı maksadı ney
Güzel fikirmiş ama bizim adetlerimize uygun düşmüyor. Evlendikten sonra yapilabilir ama.
Cevap
60Cevap
nişan atcak belki kız böyle yüzüğü alıp suratına falan çalcak belki. bir ara çok modaydı havalı oluyordu böyle yapınca. ee şimdi neyi atcak kızcağız?
Açıkçası belki doğru değil ama ben dövmeyi dinimize uygun bulmuyorum bu tamamen içgüdüsel yani belki öyle bir şey yok ama ben öyle hissediyorum ondan kabul etmezdim sanırım
Ya ayrılırsak 😂😂 şey olabilir kendime kraliçe tacı ona da kral tacı ayrılırsak o karısına Kraliçe tacı yaptırır bende kocama kral tacı 😁😂😂 zekilik
Yani günah olmazsa dövme olabilir de ama günah ki. Hem zaten ne garantisi var hayatının sonuna kadar onunla evli kalacağına yarın öbür gün birşey olur o zaman nasıl olacak.
yüzük daha anlamlı en azından belli yani. Nişanlı sözlü olduğunun. Dovme yaptırmış birisinin hiç belli değil hem ayrılmak zorunda kalsak dövmeyi mı çıkaracagm hiç kabul etmem
Yuzugun yeri ayrı dövme de güzel fikir ama yüzük yerini tutmaz. O zaman giyinmeyelim dövme yaptıralm 😬
Bence dövme mesela annemler isimlerini yazdırdılar ve altınada sonsuzluk işaretiyle.. Yüzükten daha hoş duruyo ama istediği zamanda yüzüğüde takıyo
olabilir ikiside ya da dovme yaptirdiktan sonra zaman gecer diger elimiz bos kalmasin diye yuzukte taktirriirim ;)
Aslında fena fikir değil. Yüzük her halükarda alınabilecek bir şey. Tabi dövmenin haram olduğunu düşünürsek, caydırıcı. 😏
Güzel görünmez parmakta dövme. Düşün yemek yiyorsun " o ne lan bok mu parmagindaki " başka bir yere olabilir
yüzük çok saçma bir şey ben takamazdm da zaten o yüzden dövme mantıklı zaten bir düğün yapmak çok fazla pahalı bir de yüzük çıkarmayan =D
hayır yaptırmam evlensem bile, ne olacağı belli değil sonuçta ayrılırsam o adamın bir anısını sonsuza kadar vücudumda taşıyamam
Yani ne bileyim olabilirdi ama yüzük adetten ya olmalı bence parası yetmemiş garibimin o atmış bu fikri ortaya ilk
Gene dövme yapılsın ama herseyin bir yeri var yüzük takmak icin aileler bir araya geliyor o heyecan kaynasma ne kadar ozel dovme olsa hersey siradan sacma olur. Yüzük iyidir
Kendisi yüzüğün altına ismimi dövme yaptırabilir ama ben kendimde dövme sevmiyorum ve yüzük kullanmayı çok seviyorum
elimde dövme var zaten. hem karışık görünür hem de kendi felsefeme göre böyle bir şeyin dövmesini yapmaktan hoşlanmıyorum.
İsterdim, erkeklerin geneli yüzuk takmaz ya da kaybeder. Bu açıda fikir süper, boşanma gibi bir durum olursa eğer, dövmeyi sildirmek biraz sıkıntı.
Bunu 52 yasinda bir hocam yaptirmisti ilk onda gordum oradan kalan bir anı oldugu icin her parmagima baktigimda o kadini hatirlamak istemiyorum :D
aman yok...
oyle radıkal kararlara yokum ben
hadı bosandım...
parmagımda adı sanı hadı sıldırdım bı de ızı...
ben yokum.
Ayy güzel ama onu boş kalan ele yapardım yüzüğun yeri bambaşka
Keşke ama dövme sevmiyor ki 😣ben hatasiyim dövme nin
Yok yani 3 gunluk dunya vucudumuz bize emanet yuzuk daha mantikli :)
Zaten bir dövmem var hayattaki en büyük pişmanlıklarımdan biri bir dahamı asla Allah affetsin
Ee boşandılar diyelim dövmeyi mi atıcaklar napıcaklar?
Zaten evlenirken ya boşanırsak diye düşüneceklerin işi değil bu
Öyle bir ihtimal tabi ki var ama şöyle düşün. Boşanma ihtimali var çocuk yapmasınlar. Sonra ortada kalır çocuk. Ortak iş yapmasınlar boşanırlarsa sıkıntı olur vs. Tabi ki dövme yapmakla bir değil bunlar ama boşanma ihtimali var diye bazı şeyleri yapmaktan kaçınmak saçma. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Valla yuzuk hic sevmem zaten ama evliligi temsil edende tek o. Ama iyi fikir ben sevdin
Beraber dövme yapma fikri hoş, çok isterimmm ama yüzük parmağına değil :)
Gelenekçiyim yüzük olmazsa olmaz :)
Dövmeyi çok istiyorsa yaparız ama o yüzük takılacak 😀
Daha iyi olur, benim tarzim yuzuk takmaya uygun degil zaten
O yüzük o parmaktan çıkmayacak. Ben istemem dövme falan.
Yüzük yerine dövme yapalım diyen taraf ben olucam 😄
Yalnız yorumlara baktım da bazıları konuyu para olarak görmüş. Yüzük bir kişiye bağlı olduğunun göstergesidir ne kadar zengin olduğunun değil.
cok isterim ve bunu teklif ettim kabul. etmedi sagolsun :(
Kabul eden aptaldır bence.. ayrıldınız o zmn nolcak
Ayrılcaksınız demiyorum! Ne olur ne olmaz diyorum.. diyelim ayrıldınız oda sadece sıkıntı olur o kdr
Ben olsam yüzük yine takarım dövmeyi biraz üstüne yaptırırım
dövme istemiyorum... yapacaksam da isim yapmam.. isim yapmak da saçma... yüzük mantıklı seçim
Yaptirmazdim bu konuda biraz gelenekselciyim galiba alyans şart yani
bir çok kız buna hayır der ancak bence erkeklere çokta cazip gelebilir 😂
Hayır yaptırmam dövme bir erkek için. Sadece çocuğum olursa onun ismini felan yazdırırım.
Yüzük olmazsa olmaz ama diğer elimizdeki parmaklara yaptırabiliriz isterse😄
ikiside olucak yani ikiside olabilir. yüzük mecbur yani
dovme kola falanda olur alyans ozeldir onun yeri ayridir yuzuk sart
Ederdim zaten dövmelerim var ve bence yüzükten daha hoş olurdu
isterdim hatta ileride oyle biri olursa yaptirmayi dusunuyorum model bile hazir :)
Etmem. Evlilik sonsuzluk garantisi olan bir sözleşme değil..
Ya ben zaten istiyorum dövmeyi
Ama yüzük de takmak istiyorum
Ne yapsam bilemedim
Ne münasebet ya yüzük mutlaka olsun diğer parmağa yaptırırız gerekirse
Dövmeyi kabul etmezdim. inancımdan dolayı. yoksa tektaş, Nisan yuzugu felan filan zaten sevmiyorum
Yüzüğü tercih ederdim çünki kalıcıda olsa adettendir takısı olmayan gelin olmaz
Son resimde de kadinin eli kaportaci eli gibi o ne oyle
Güzel olurdu ama cenabet mi dolaşalım gusül geçmiyor
İsterdim ama abdest olayi varya omdan biraz sıkıntışı
yüzük almamak için bahanedir aldırırım yok öyle beleşe
Öyle bir şey demez 😂 Eski aklım olsa evet derdi ama hayır
görsel olarak güzel olabilir ama eşimin evli olduğu anlaşılsın isterim yüzük takmak isterim
Oldu gerdek geceside başkası girsin vay mk ekkeelöeek😂😂😂
Kötü bir fikir değil ama yüzükten vazgeçmem. :)
hayır kabul etmem ben altın yüzük oda gümüş yüzüğünü takacak
Yüzük olmalı bence dövme de yaparız ama yüzük de olsun😊🙈
Bence yüzüüğün yeri farklı çok dövme istiyorsa kalbime yaptırırım sıkıntı yok :D
dövme yaptırırım sıkıntı olmaz ama o yüzük parmakta görünecek nokta
Çook saçma. Hayır derim ki ben zaten yüzük bile takmayı düşünmüyorum.
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar