Ayrıldığınız sevgili hala sizinle olan resimleri silmeyip hem de size geri dönmüyorsa ne düşünürsünüz??

ben ayrılmıştım..fakat sebepsiz yere..yok yere..çok pişman oldum..bi an ağızımdan çıkıverdi işte..ve bu ilk de değil uzun giden dediysem hep onun sabırı sayesindeydi..sürekli çenemle onu bunalttım çocuk çocuk tripler..manasız kıskançlıklar..defalarca bitti demeler..en sonunda oldu bitti yani..ama çok kötüyüm çok üzgünüm geri dönsüün istiyorum ne gerekiyosa yapıyorum..istemiyorum seni diyo...ama tek bir tane bile resmimizi ne twitter ne faceden silmemiş..anlamı ne şimdi bunun?madem bukadar istemiyo neden silmedi?bittiği gün de oh kurtuldum..bekarlık sultanlık..gelsin kızlar ortamlar gibi şeyler yazıp sonra onlarıda silmiş ama hala istemediğini söylüyo..ne yapmalıyım?ne düşünmeliyim?bana arkadaş olarak sana bir şans verebilirim sonrasında olursa olur olmazsa da bunaltma beni demişti..normal bir şekilde mesaj attım cevapta vermedi..ne yapmam gerektiğini şaştım kaldım
Ayrıldığınız sevgili hala sizinle olan resimleri silmeyip hem de size geri dönmüyorsa ne düşünürsünüz??