Her iki tarafta çok önem veriyor. Önünüze iki tabakta yemek geliyor biri çok şık göze acayip hitap ederken diğerinin görüntüsü hiç yeme iştahı vermiyor tadı kötüdür hissi uyandırıyor. Oysaki görüntüsü iyi olmayan yemek çok lezzetli. Sunumu iyi yemek ise yeterince güzel değil sen olsan hangisini seçersin?
Bence ilk gönle hitap etmeli belli bir süre sonra göz onu çok güzel görüyor.
Duruma göre değişir ne amaçla sorduğuna bağlı. Mesela ilişki yaşayacaksa erkekler çok önemsemezler. Sevgili, evlilik durumları olursa seçicidir. Yolda kadının birisi yardım et derse mutlaka yardım eder, erkek derse biraz zor, kadın çirkinse etmeyebilir.
Kadınlar daha çok önem veriyor. Çünkü burda herkes dış görünüş önemli değil, önemli olan karakter diye nutuklar atıyorlar ama dışını beğenmediği insanın içini merak etmezler. Tabi erkekler içinde aynı durum geçerli ama en azından biz bunun lafını etmiyoruz
Kadınlar daha cok kalbiyle hareket ediyor erkekler ise daha cok aklıyla bu sebeble kadınların dış görünüse erkekler kadar bakmadığını düşünüyorum :) Bir kızı karakterinizle etkileyebilmişseniz dış görünüş çokta önemli değildir
Kadınlar seçer erkeği ve ilişki başlar. Çok nadirdir, erkeğin seçtiği. Çünkü kadın seçiyor yani, erkek mal gibi bekler böyle. İlişki konusunda şanslı kadınlar.
Kadınlar bunu daha çok yapar çünkü olduğu gibi kabul edemezler kendi kafalarındaki kişiyi görmek isterler göremeyincede bu olmadı başkasına geçelim derler
Soruyu soran kız Kız dediğin edepli terbiyeli nefsine düşmemiş tertemiz pırlanta kızdır işde bu kız güzeldir... Allah insanları yaratıyor ete kemiğe büründürmüştür Kulu kim oluyor da dış görünüş yani güzel cirkin diye nitelendiriyor.. ..
Dış görünüşe önem veren erkekler. Ama tabiki dha seçici olan kadınlar. Kadınların kriterleri sadece tip olmadgi için erkek baska seylerden yne kurtarabiliyor.
Bence erkekler daha çok bir düşünün. Çoğu sosyal medyadan yazıyor peki bunu nasıl yapıyor profilimize bakarak güzelsek beğendilerse eğer yazıyorlar bu kadar basit ama biz sonradan tanıyıp sevebiliyorız daha önceden sevmediğimiz birini
kişiye göre yaşantısına göre değişir bazı insanlar olduğu gibi kendilerini sevdiklerinden kendilerine bakmayı gerek duymaz bazıları kendisini begenmediğinden bakımlı olmaya çalışır :)
En İyi Cevaplar