Eğer gerçekten çok seviyorsam bana en saçma gelen şey ayrılık olur sanırım... Lakin, sebep olarak en saçma şey "yapamıyoruz" demek. Bunun sebebi ise 2-3 gün konuşup sevgili olunmaktır. Aslında şöyle bir zaman geçirilse aslında ona göre insan olmadığını bilecek ve hiç kimsenin canı yanmadan kapanacak konu. Ama işte... Hızlı yaşamayı seviyoruz biraz :)
İlk gün seni seviyorum ama ayrılmak istiyorum. Ayrılmamak için direnirsiniz ama nafile ayrılırsınız. Bir süre sonra dönmesi için çalışırsınız seni hala çok seviyorum ama sana geri dönmeyeceğim derler. 1 ay sonra seni sevmiyorum rahat bırak hayatımda sana yer yok Allah b*lanı versine döner. Benim sebepte buydu oldukça saçma bana göre seviyorsan sorunları çözersin ölümden başka herşeyin çaresi var sonuçta
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yıllar önce laz bir sevgilim vardı. onun sözünü paylaşıcam. arkadaşlarının gazına gelip söylemişti... sen kürtsün sana vermez bizimkiler dedirtmişlerdi. en yakın arkadaşıda köyde kürttü. çok saçmaydı sonra tekrardan olmuştuk ama bir defa kırılmıştım bitmişti...
Senin yanında kendimi erkek gibi hissedemiyorum. Nasıl yani dediğimde çok güçlüsün yılmak yıkılmak agalmak sızlanmak yok sende dedi. Güldüm sıktır git dedim ne denir ki
2 hafta görüştük hiçbir sorun yok gülüyoruz eğleniyoruz. Sonra kız burcun ne diye soruyor Terazi diyorum aa hiç anlaşamam diyor. Ee anlaşıyoruz diyorum , kızın morali giderek düşüyor finalde sıktır çekiyorum
Genelde ben ayrılıyorum, ama bir keresinde duymustum "geçmişimden kurtulamıyorum" diye saçma bir sebep söyledi... sevmiyorum de gitsin yalana ne gerek var dimi
saçma sapan konusma , biz zaten cıkmıyodukkı , nasıl cıkmıyoduk? baya kanka gibiydik senle kızım. .. kız : sırf senınle bulusmak için. dolmusa para vermemek için yürüdüğüm yollar sana... bip gercek bir hikaye :D
ısınamadım, seviyorum ama aşık olamadım, sıkıldım, artık heyecan alamıyorum, ben mantık evliliginden yanayım, ailem izin vermiyor vs. vs. nedenler olabilir..
Sana duygularım hevesmis seni sevmeye çalıştım ama olmadı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
3 hafta surmeyen hersey yolundayken bir aramayla kufur edip beni tanimamazliktan ve hic gorusmek istemedigini soyleyen manyagin biri? - hahahahahha lann neyin kafasi lan? en sondada pisman olup okuz trene bakar gibi donup kalmasidir. Karma is a bitch 💪✌🏻
Sabah 8 den akşam 10 kadar çalışıyosun böyle evlilik olmaz deyip boşanan bir gelinimiz vardı tabi sonrasında köpekler gibi pişman oldu ama iş işten geçti
En İyi Cevaplar