O kadar çok duydum ki aslında yani hepsi de saçmaydı ama genellikle ilişkiler bir çok nedenden biter Bir kişi, partnerinin yaşadığı yerdeki horoz sesinden rahatsızlık duyduğunu öne sürerek ayrılabilir. Bir kişi, partnerinin isminin baş harfinin, günlerin isimlerinin baş harfiyle uyuşmadığını düşünerek ilişkiyi sonlandırabilir. Bazı insanlar, partnerleriyle aynı renkte giyinme eğiliminde olduklarında bu durumun rahatsızlık verici olduğunu düşünebilirler ve ilişkiyi sona erdirebilirler. Astrolojiye inanan biri, partnerinin burç işaretinin kendisiyle uyumsuz olduğunu düşünerek ilişkiyi sonlandırabilir. Kahve tutkunu bir çift arasında, kahve tercihlerinin uyumsuz olduğu gerekçesiyle ayrılık yaşanabilir. İletişimde kullanılan emojilerin yanlış anlaşıldığını düşünmek, bazen ilişkilerin sona ermesine yol açabilir. Bir kişi, partnerinin sıkça rüyalarına girmesinden veya rüyalarının konusu olmasından rahatsızlık duyduğunu söyleyerek ayrılabilir.
Sınavlarım var bu aralar ondan başka bir şey düşünmek istemiyorum demiştim 2 gün sonra yanımda kızla gördü lafı sokup gtmişti kitap gibi hatunmuş ha diyerek :))
Ondan sonra zaten hiç bahane aramadım bana göre değilmiş öğrenmiş olduk.
Ne dualarim nede beddualarim vallaha Rabbim herkesin yolunu acik etsin Rabbim bir kapi kapatir bin kapi açar hic sorun yok Onemli olan karsimiza guzel insanlarin cikmasi sevdigi kadina emanetine deger verenler önemli😊
Benim arkadaşım vardı, bir aralar. Sevgilisi ona penisini attığı için rahatsızlık duyup ayrıldı. Ama haklıydı. Çünkü adam hep cinsellik konuşuyordu ama arkadaşım rahatsız oluyordu.
bir arkadaşım manuel araba süremiyor diye terkedilmişti :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evliliğe hazır olmaması. Hâlbuki benden daha çok hazırdı. Başta üzülüyor insan. Sanki bir başkasını o kadar sevemeyecek gibi geliyor ama düşününce aslında şer değil de hayır olduğunun farkına varıyor. En azından benim için böyle. İyi ki evlenmemişim. Şimdi ben 22 o 29 yaşında olacaktı. Gül gibi yaşımda 30 a merdiven dayayan biriyle olacaktım 😁😁 ha neredeyse aynı yaş gibi gösteriyorduk orası ayrı fiziki yönden bir problem yoktu. Niye bu kadar uzattım bilmiyorum hayırlısı olsun 🤍
"Hayatimin sana sıkıntı olmasından korktum" bunu diyen kişi hic birşeyden korkmadığını söylerdi bende bunu yedim saçmalık kişiliğini bildiğim için bahane üretigini anliyabiliyorum beş para etmezler gercekten