Öncelikle yalanın mavisi pembesi olmaz yalanın pembesi gizli bir pembe yalandır telefona ne olursa bakıcaksın bakmazsan onla ilgilenmediğini gösterirsin gizli kaçamaklarda evdeyim derse ev kadını anne olma yetini kaybettiğini gösterirsin ve evlenilecek bir kadın olmadığını gösterirsin eski erkek arkadaş aramışsa ve onla konuşmuşsa karaktersizin önde gidenidir çünkü beyninde bitirmediğin bir ilişkiye başkasıyla başlarken ikisinin hakkına girmişstir ve ikisini birbirine düşürmüştür onların birbirinden haber bile olmasa bundan zevk alıyorsa bir pisliktir kızlı erkekli bir ortamda geceleri bulunuyorsav ve sen hastalık gibi bir bahaneyi kullanıyorsa zaten karaktersiz olduğunu söylemiştim aynı zamanda haysiyetsiz aldatıcı güvenilmez karaktersiz pislik hadi işine namussuzsun tekisin ama bunları pembe yalanla savuşturmaya kalkan ezik bir psikoloji içindesin gerçekler acı söyler KIZ ERKEK FARKETMEZ her ilişki birbirini tanımak ve evlilik yoluna girmek içindir her ilişki bir rütbedir kız arkadaş sevgili nişanlı evli gibi tabiki bu yalanları söyleyerek aynı zamanda gelecekteki insanıda hayatına kandırmış ve gelecekteki hayatını mahvetmiş oluyorsunuz
İlişkim olduğu zamanlarda ilişkim boyunca hiç yalan söyledim ve bunada çok özen gösteririm karşıdaki insanıda buna göre ölçer tartarım yalanında küçüğü büyüğü olmaz!!
Kuyruklu bir yalan söyledim ilişki milişki kalmadı bir daha ölsem söylemem hem yalanın pembesi beyazı olmaz avutmayın kendinizi hepiniz bende dahil birer pinokyo adayıyız :D
Yorumları okudum da ""Meçhul kişi seni aradığında: Sen tanımazsın aşkım, eski bir arkadaşım."" Bunu tercih eden insanlar siz nasıl bir mahlukatsınız sorabilir miyim yeni bir insan ile yeni yola giriyorsunuz eski sevgili aradıgında açmayı bırak engeli bas numarayı sil daha utanmadan erkek arkadaşına sen tanımazsın diye sırıtıcak mısın şaka gibi ya ben anlamıyorum bazı şeylerin kendinize yapılmasını istemediginiz şeyleri kendiniz neden yapıyosunuz?
Simdiye kadar neyse onu soyledim hic oyle yalanla ugrasmadim Telefonuma bilerek bakmadigim olmadi Gizli kacamak olsun ya da gecelere akma gibi bir hayatim yok Mechul kisi hic bir zaman arayamaz zaten bunun icin yalan uydurmam arasada direk derim gitsin dovsun gelsin hergeleyi 😂 Ne yaptigimida hep soylerim oturuyorsam oturuyorum birsey yiyorsam yiyorum yaziyorum yani :D surekli seni dusunuyorum askaaamm seni seviyorum askaaamm demekden ben skılırım onu biraktim 😂
İnsan bazen telefonunu açamayabilir. Sevgili de inatla neredeydin niye açmadın diye sormamalı. O yüzden şahsen ben duymamışım diyorum. Yalan mı evet yalan. Ama ihanet mi? Asla. (Annemin yanında konuşamam rahatsız olurum, duştayken duştayım diyemem ve s şeyler yüzünden)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hiç birisini yapmadım bunların... Bu defa da, hep müsait, hep uygun, heran konuşabilen, saat sıkıntısı olmayan, onu kandırmayan, aldatmayan, geceleri başkalarıyla (kız arkadaşta dahil) çıkmayan, telefonunu aradığında müsait değilse meşkule atmayan, duymamazlığa gelip açmayan birisi, olmadığım için kaybettim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet dışındakiler pembe yalan değil ki. Neyse yazasım gelmiyor bazen sıkılıyorum ya 7/24 görüşülmez ki cvp vermiyorum vs nedenini sorunca da sessizdeydi duymamışım görmemişim filan diyorum, özlemek istiyorum ya mesafe koyuyorum bir sürü bahane bularak
En pembesi sehir disindan donus tarihimi haber vermeden yanina gitmek apartmanin onunda askim cok sicak burasi derken İstanbul'da totomun donar halde olmasi 😂 He bide fifa oynerken calisiyorum demek 😂😂
Hiç öyle bir yalan atma gereği duymadım doğruyu söylerim duymadıysam duymadım derim işim varsa işim var bilerek açmamazlık yapmam yapıyorsam o kişiyi sevmiyorumdur ben onun sesini duymak için deli oluyorum..
İlişkide yalan olmamalı. Bu yalan ortaya çıktığında güvensizlik oluşur. Sonra beni neden terketti, seviyo ama istemiyo dersiniz. Yalan bisi duymak istemiyosaniz yalan söylemeyin durust olun
Yalanin rengi falan olmaz yalan yalandir. Ben sevgilime yalanda soylemiyorum aramizin bozulmasini bile goze alabilirim ama yalan soylemem bu onu kandirmak olur.
e şıkkı acık ara döver :) o sırada kim bilir ne düşünüyorsundur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O zamanlar nışanlıydım bir arkadaşın zoruyla pavyona gitmiştim Hüseyin kağıt çalıp söylüyordu, o sırada nışanlım aradı eee tabi bir pembe yalan söylemek zorunda kaldım ve düğündeyim demiştim 😊
En İyi Cevaplar