+1 yılDış görünüş önemli değil yiiaaaa. Karakteri düzgün olsun.
(Dış görünüş bal gibi de önemli, göbekli obez bakımsız sivilceli dişleri yamuk ağzı kokan biriyle kimse olmaz kızlar dürüst olun bence)01 Yorumla
Soran+1 yılAynen onemli
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar hoşlanmadıkları erkeklere hep engel koyarlar. Hoşlandıkları erkeklere de kuralları yıkar.
Geç cevap veriyorsa, seninle ilk bulusmalarda cinsellik yasamiyorsa, seninleyken çenesi düşmüyorsa (hoşlanan kadın genelde susmaz) senden hiç hoslanmamistir
04 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik ne alaka knk bazıları evlendikten sonra yapmak ister
- +1 yıl
Cinsellik? Saçmalık.
Cevap sahibi+1 yıl@muhteşembiri_199 kadınlar güçten çok haz duyarlar dediğin şey çok çok nadir bir durum.
Bir de senden önce enkaz olmuş ve sana kendini namuslu gibi gösterecek çok kadın var.- +1 yıl
@muhteşembiri_199 doğru diyor bence ben sevdiğim adamı arzularım karşı kıyamam yatak teklifine
Ne yapayım sen yazmayınca ben de işimi gücümü halledeyim dedim (hiçbir şey yapmadı..)
40 Yorumla
+1 yılne bu sizden cektigimiz yav
023 Yorumla
Soran+1 yılCekiciyiz ama ne yapalım 😎
- +1 yıl
MWKXMFMMFMRMDM
- +1 yıl
@sokbor git basimdan kardesim
- +1 yıl
@sokbor bos yapma
- +1 yıl
@sokbor bı daha yazarsan engellerim
- +1 yıl
@sokbor kimseyi suclamiyorum ya rahat birak beni artik aa yeter
- +1 yıl
@sokbor yazmasana
- +1 yıl
@sokbor canım?
- +1 yıl
@sokbor aynen yeter yazma sal beni ya
- +1 yıl
@sokbor engellendin kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni seviyorum yalanı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgimi cinsel amaçlı kullanmaya çalışan uzak mesafe ilişkimdeki erkek arkadaşımı o kadar çok cinsel olarak reddedip hatta kavga çıkarsam da yanıma gelsin diye istediğine izin vereceğimi demiştim. Oysaki bok izin verecektim. canım, yemiş de bunu. Bunu ilk kez bir erkeğe de demiyorum sevgili olduğum. İkinci kişi oldu ve ikisi de yedi. Erkekler, uçkuru konu olunca çok güzel akıl tutulması yaşıyor ve bunu bazen kullanıyorum. Yani aklı olan bir erkek "Gerçekten izin verecek mi beni bu kadar çok reddedip duran ve hatta benimle bu yüzden devamlı tartışıp duran bir kız?" diye düşünür ama bunu düşünebilen erkek yok fark ettiğim kadarıyla. Boşuna "Kalkmışın dini, imanı olmaz." dememişler.
20 Yorumla
+1 yılHem dalga geçiyorsunuz hem öyle kadınları gidip kadınınız yapıyorsunuz evlenen bile var ya 😂 Zevkini alıyorken iyi arkadaşım sonra totonuza tekmeyi yiyince bilmem ne bilmem ne Abdestliyim bacım deyip indir o kafanı o zaman o kadar adamsanız. Hem ayranım dökmesin hem bi'tarafıma zeval gelmesin sizin yaptığınız şeyin ismi 😂
23 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım tatlim
- +1 yıl
Tatlıyı al
Soran+1 yılAnlamadım.
+1 yılYalan soylemeyi sevmiyorum pek. Ama genel olarak gorusme oncesi bahane degil de ufak ertelemeler yapabiliyorum. Ne bilim modum olmuyo hic hazirlanasim evden cikasim gelmiyo falan. Bu tarz minik tatli seyler 🥲😃
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılBu, oldukça genel bir genelleme olabilir ve herkes için geçerli olmayabilir. Ancak bazı insanlar, "En büyük pembe yalan"ı kızların belirli bir yalanı olarak görebilirler. Ancak unutmayın ki cinsiyetin bir kişinin davranışlarını belirlemediği ve her bireyin farklı olduğu önemlidir. İnsanlar arasında yalan söyleme eğilimi, bireysel kişilik özelliklerine ve deneyimlere bağlı olarak değişebilir.
16 Yorumla- +1 yıl
En harika ve en nötr yorum 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 dünyada kaç milyar insan var hiçbiri birbirini asla tutmuyor her konuda bu böyle. Kötü yönleri olan ve Çok İyi yönleri de olan bir insan olarak ben bu yaptığınız yoruma hiç kırılmadım gücenmedi ve karşı da çıkmıyorum çok haklısınız. Ama maalesef bazı yorumlar çok kırıcı çok yerici psikolojiye etki edecek kadar sinir bozucu. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
@Esmerkızzzz94 çok teşekkür ederim güzel yorumun için ❤️
- +1 yıl
Rica ederim 🤍💐
- +1 yıl
@Esmerkızzzz94 sana nasıl ulaşabilirim
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@Esmerkızzzz94 sebebi var
+1 yılRenksiz bir yalan söylüyorum. Ben yalan söylemiyorum. 🤣
21 Yorumla
Soran+1 yılSeni yerim
Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. Şarjım bitti :) en son şarjı bittiginde sınav görevindeydi ve erken çıkıp erkek gözetmen hocayla kahve icerek beni aldatması numarasını verip 11 gün boyunca konuşması bana şarjım az diyip uyuyacağım diyip onla konuşması :) teşekkür ederim kendisine gerçek yüzünü gösterdiği için bana
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl anladin bunu
Sadece bizim değil erkeklerin de var yani yalanları artık pembe mi başka renk mii bilmem ama şimdi herşeyi de ortaya dökmemek lazım dimi yani🙈
30 Yorumla5 dakikaya hazırım
Benim için dünyadaki tek erkek sensin
Sen haklısın
Yok canım ne kıskanması22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim reglim hafif geçer dedikten sonra reglken beti benzi atmış kıvranan çok kadın gördüm. Ne diye bunu iddia ediyorlar, hafif geçiyor olsa ne olacak hala anlamış değilim.
13 Yorumla
Soran+1 yılMaydanoz suyu tavsiye ediyorum. Karnınızı sıcak tutun ayakta çorap olsun.
- +1 yıl
Nasıl hafif geçmesini sağlayacağımı biliyorum, yine de teşekkürler tavsiye için.
Soran+1 yılRica ederim. Allah şifalar versin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizden azda olsa hoşlanan kadın hiç susmaz, hep konuşur. Hani diyorsunuz ya kadınlar dırdır yapıyor çenesinden kurtuldum diyorsunuz işte oylelerinin kıymetini bilmeyip sizi aldatan yüz vermeyen konuşmayan kadınlardan boynuz yiyorsunuz
21 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevgilim olmadi
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl
Erkek: Sana verdiğim değeri şu zamana kadar hiç bir kıza vermedim
Kızlar: İşim var20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Başımıza Merve kadar taş düşsün 😅😂
Ben genelde mutluyum, iyiyim, hayat bana güzel kafasında yaşıyor gibi yansıtırım.. İnsanlara laf vermemek lazım.20 Yorumlakızların yalanı bu olsa keşke, insan için aslında (erkek için) en ağır şey "aşk acısıdır" ve kızlar bunu bilerek ve isteyerek (tabi rol yaparak) kendine erkeği aşık eder ve bu acıyı yaşatır. seks ne ki?
02 YorumlaAşkım vallahi o çocuk arkadaşım sadece bir kaç kez seviştik
10 Yorumla
+1 yılkızlar osurmaz 😂 yanımda cart curt salan arkadaşlarıma selam ederim ama dışarı görseniz kokoreçe ıyk yok ona ıyk buna bilmem ne bir gün birisini ifşalıcam 😂
00 Yorumla
+1 yılşu an dışarı çıkıyorum ( henüz makyaji yeni bitmiştir ve ustunu yeni giyecektir)
12 Yorumla
Soran+1 yıl👍🔥💐
- +1 yıl
Bunu nereden duydun? 😂
Kadınlar yalan söylğyorsa, genelde kendilerini toplumun olumsuz yargılarından korunmak içindir. Bütğn mesele bu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Senin dostluğunu seviyorum , başka gözle bakmıyorum ( yeterince beğenmedim)
117 Yorumla- +1 yıl
Beğenmediği herkese bunu der erkekler. Skecegi kadina söylemez asla
- +1 yıl
@herdaimmudavim Menfaati olan erkek aşik. adami bile oynar..
- +1 yıl
O tam yvsak erkek isi, erken tespit etmek gerekiyor
- +1 yıl
@herdaimmudavim Erkeklerin fırsat buldukça s... eyeceği kadın mı var. Şişman çirkin bir kadının seks teklifine bile hayır diyecek çok az sayıda erkek var. Onlar da opsiyonları olanlar.
- +1 yıl
Kendini düşürmeyecek erkek adam. Seçeneği kendi belirleyecek. Diğerleri aciz maalesef
- +1 yıl
@herdaimmudavim Seçeneği kendi belirleyecek... Çok ütopik.
Doğada seçen taraf kadındır. Kadın seçer, erkekler kendini seçen kadın veya kadınlar arasında tercih yapar ancak. Partner havuzunda çok kadın varsa en güzelini ya da en iyi huylu olanı tercih edersin. Havuzda tek kadın varsa iki tercih hakkın var. Ya onunla birlikte olursun ya da yalnız kalırsın.
Sonuç olarak erkek seçmez, kadın seçer. Erkek seçildiği ölçüde tercih hürriyetine sahiptir.
Soran+1 yıl👍👍👍
- +1 yıl
Siz hiç seçen tarafta olmamissiniz belli. Tavsiye ederim. Güzel oluyor :)
- +1 yıl
@herdaimmudavim Hiçbir erkek, seçen taraf değildir , seçilen taraftır. Dünyanın en şaaşalı erkeği de olsan senden hoşlanmayacak, seni reddedecek kadınlar olacaktır. Çünkü erkekler seçen taraf değildir. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Meseleyi şahsileştirme.
Hiçbir kız için 40 takla atmadım. Onunla bir kahve içebilmek için türlü türlü soytarılık yapmadım. Beni beğenen birkaç tane kız oldu. Bir süre sevgili olduk. Maymun iştahlı ve ne istediklerini bilmedikleri için de bir süre sonra kendi başlattıkları ilişkiyi kendileri bitirdiler.
Bana arzu duymayan hiçbir kadın için mesai harcamam bazı yüzsüz adamlar gibi. - +1 yıl
Dostum onu diyorum, red seçeneği erkekte de var. Olmalı da. Erkek de seçebilmeli yoksa boşa yaşıyor benim gözümde.
- +1 yıl
@herdaimmudavim Tabi ki erkeğin de reddetme seçeneği var. Ama alternatifleri olan bir erkeğin reddetmesi mantıklıdır. Partner havuzu bomboş bir erkek, bir kızı reddederse yalnız kalır. O kız her türlü kendine bir partner bulur. Çirkin olsa da şişman olsa da bulur. Ama partner havuzu boş bir erkek kendisinden hoşlanan kızı reddederse yalnız kalır. Kızların bakir diye hakaret ettiği bir erkeğe dönüşür.
Ama kadının reddetmek için her zaman makul sebepleri var. Çünkü ülkede en düşük profilli kadınların bile etrafında onlarca beta, simp, meriç diye tabir ettiğimiz bir erkek güruhu var. Onlar bile yalnız kalmıyor yani.
Sperm ucuz, yumurta pahalı. Doğurganlık özelliğine sahip olduğu için kadın cinselliğin arz cephesi, erkek talep cephesidir.
O yüzden diyoruz seçen kadındır, tercih yapan erkektir diye. - +1 yıl
Evet istisna, ama her erkek kendini öyle yetiştirmeli. Erkeklerin çoğu ezik, cahil ve kültürsüz ülkemizde.
- +1 yıl
@Rose83 Evet doğru haklısınız Rose Hanım. Ama eksik bir önerme. Sadece güzel kadınlar değil bütün kadınlar seçen taraftır. Hipergami gereği her kadın çoğunlukla yaş boy ve statü olarak ya dengini ya da çoğunlukla kendinden bir ya da iki tık üstteki erkeği seçer. Üç tık üstteki erkeğe ulaşamaz. Çünkü o seviyedeki erkeklerin bir ya da iki tık altta çok sayıda alternatifi vardır.
Erkekler için bir kadının yaşı boyu kilosu güzelliği etkileyici bir parametre ama belirleyici bir kriterler değildir. Erkek için aslolan kriter bir kadının duygusal/cinsel anlamda ulaşılabilir olmasıdır. - +1 yıl
Cirkin ve kilolu kişilere sadece abazalar bakar arkadaşlar. Kendinizi kandirmayin. Güzel fizikli ve güzel yüzlü kadinlar seçer. Diğerleri ise tuttuğuna muhtaçtır
- +1 yıl
@Rose83 Kesinlikle doğru.
Bir erkeğin ne kadar değerli olup olmadığı etrafında ona arzuyla bakan kadınların sayısından anlaşılır.
Bir kadının ne kadar değerli olup olmadığı ise çevresinde ona ilgi gösteren erkeklerin niyetinden ve niteliğinden anlaşılır.
Çekici olmayan, kilolu ya da kötü huylu bir kadının çevresinde belki az belki çok sayıda niyeti bozuk ya da vasıfsız erkekler olacaktır.
Çok az yiyorum ama kilo alıyorum. Gerçeği makarnalar kekler börekler
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍🤣💃
+1 yılAşkım ev kalabalık şu an misafir var konuşamıyorum yalanı
Gerçek ise cafede kızlarla buluşma da
Kızlarla buluşmaya gelince
Vakitleri var00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyy hayatım ne kadar güzel olmuşsun (yakın arkadaşa söylenen en pembe yalan) 😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiye kendimizi ele verelim şimdi😂
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal eig
+1 yılPembe yalanım yoktur neyse onu derim
21 Yorumla
Soran+1 yıl👍
+1 yılİlkim sensin olabilir. Ya da ilk sevdiğim. İlk aşkım
00 YorumlaKuzum demesi yeter bana yalancı olması için
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mervelere gitmek hiçte pembe bir yalan değil bence 😃
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılGörsel zaten her şeyi anlatıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılOf of eig
+1 yılKızlar yalan söylemez
13 Yorumla
Soran+1 yıl😎👍🤣💃
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılGülme kelebekler kıskanacak bak 😜
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yıl%70indirimli aldım 🙄
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal 🤣💃
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanımcı kazanır Biz ilgi iltifat istiyoruz bize değer veren erkeği severiz tarzı şeyler hepsi palavra Pislik gibi davran tamamdır 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden bunu size söyleyelim 😂😂 ben hemcinslerimi korurum onları ortaya sermem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKopyala yapistir erkolar. Bi 30 gün daha sorarsiniz ayni soruyu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kiskanc değilim (Sevmediği erkeğe söylerler bu yalanı ve bı şura sonra bırakırlar )
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn büyük pembe yalanları genital bölgelerinin pembe olduklarını söylemeleri
07 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin en sevdigi rengin pembe oldugunun ispati🎀 kirgin cicekler sizi. kimsenin size pembe * borcu yok.
Cevap sahibi+1 yılGörsel olarak seviyoruz yoksa karadan farkı yok 😂 sizde 20 cm den aşağı istemiyorsunuz sanki hepsini alabilecekmiş gibi jsjcjd
- +1 yıl
- +1 yıl
aynen abisi git simdi 3 cm sikin sula belki boy atar
Cevap sahibi+1 yılBen sulak yerde büyüttüm merak etme 17 cm kdkck
- +1 yıl
keske biraz beynin de nasiplenseymis o sudan
Cevap sahibi+1 yılNe alaka mesela şimdi 😂 dicek bişey bulamayınca garip garip laf sokmaya çalışmalar felan kfkvkskb köşkö böröz böynöndö nösöplönsöymöşşşş ööööğğğğ
+1 yılSadece seninle konuşuyorum 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni bir ilişkiden çıktım ilişki düşünmüyorum (seni beğenmedim)👎
00 Yorumla5 dkya hazırım dşiaqlşsqkpswl
42 Yorumla
Soran+1 yılSen 5 dakikaya hazır olamazsın doğru söylüyorsun 🤣 portakallarda sarkma olmuş spor yapmani tavsoye ederim 😘
Gelmek istemiyorum kötü hissediyorum?
20 Yorumla
+1 yılEn çok seni sevdim hjk
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılHazırım çıkıyorum şimdi
10 Yorumla Sorunun içinde cevabı var kanka, Pembe 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılReddetmek için bahane edip kavga çıkarmak
40 Yorumla
+1 yılOcakta yemeğim var
25 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha ee ne pisriyorsun ocakta at bı yalan daha?
- +1 yıl
@külbastı_ o da doğru aşkkk
- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beş dakaya hazırım
21 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum, nereye gidiyoruz 😎
+1 yılİki dk ya çıkarım 🤪
13 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi çirkin bı kız 2 dakikada boyanamaz doğru bak
- +1 yıl
🙄🙄
Soran+1 yılYok ya güzelsin 💐
+1 yılO caps ne ahahahah
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi demi
Ben artık kimseyi istemiyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ay aman kızların herseyi yalan 😏
00 Yorumla
+1 yılBenim için çok değerlisin ama...
00 Yorumla
+1 yıl"Biz sadece arkadaşız " geyiği
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİlkim sensin , 5 dk ordayım vs gibiler
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum dan büyüğü yok
00 Yorumla
+1 yılYa neden anlamıyorsun enes benim abim gibi
31 Yorumla- +1 yıl
Tokmakçı Enes kardeşimiz.
+1 yıl5 dkya hazırım
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu görsel pembe yalan mı
01 Yorumla
Soran+1 yılKimbilir belkide
+1 yılMüsait değilim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSert seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasım ağrıyor jemskwmsk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO fotoğraf ne öyle ya 😄
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem