Kişilik & Karakter En çok hangi konuda küçük, pembe yalanlar söylersin? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Var mı? Masum yalanlarınız... Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! En çok hangi konuda küçük, pembe yalanlar söylersin? En çok hangi konuda küçük, pembe yalanlar söylersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Venüsünkaptanı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Yalanın rengi yok ya bi soylersen hep devami gelir pek söylemiyorum ama tabi arada oluyor aileye karşı 😅 1 0 Yorumla
ByThree Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yalanın rengi mi olur yaa. Yalan yalandır. Pembesi 3 günde kokar siyahı bilmem kaç günde. En nihayet kokar.. 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Genel olarak yalan kullanmam fark etmiş olabilirsin ama birazdan geliyorumun geciktim özür dilerim anlamı taşıdığıda ortadadır 😁 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Seyahat konusunda. Ankara 'da iken İstanbul'da, İstanbul'da iken İzmir'deyim. diyebilirdim eskiden ama şimdi ihtiyaç duymuyorum artık 😂 1 0 Yorumla
AahdeVefaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yalanın pembesi masumu yok yahu. Sonra birbirine karışıyor maviler pembeler, iş çıkmaza giriyor. 2 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Arkadaş bir yere çağırırsa bende gitmek istemezsem yalan söylerim. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yalan söylemeyi sevmiyorum Aslında ama küçük yalanlar söylemişimdir 1 0 Yorumla
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Dışarı çıkmak istemediğimde, hastayım yalanını çok söylerim. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Eğer bir hastanız varsa bazen pembe yalanlara ihtiyaç duyuyorsunuz 1 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Hastayı üzmeyecek şekild e ufak yalanlar soyluyorummm mecburen 1 0 Yorumla
DaglarinkiziEylul Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Kolay kolay söylemem cok önemli ve ciddi bişi olmadığı sürece 1 0 Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Seni seviyorum :) Pembe küçüçük bir yalan mesela :) 1 0 Yorumla
Garip555 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Yalan denirmı bilmem ama herkeste bir zenginim havası var bizde uyuyoruz onlara arada zengin rolü yapıyoruz ama normal maaşı olan biriyim. 1 0 Yorumla
GrandePadre Takip Et Xper 3 Yaş: 126 +1 yıl Sevdiğim bir insanı kirmamak için. Mesela bir kadını begenmistir kadın bunu istememiştir onu kırmamak adına ufak şeyler söyleniyor mecbur 1 0 Yorumla
mertavsar Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl En çok dışarıda yemek yeme konusunda ders anlamında 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. çok da söylemem aslında 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. 101 de söylerim ama pembe değil siyah 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yalanın küçüğü, pembesi olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yalanın rengi yok ya bi soylersen hep devami gelir pek söylemiyorum ama tabi arada oluyor aileye karşı 😅
Yalanın rengi mi olur yaa. Yalan yalandır. Pembesi 3 günde kokar siyahı bilmem kaç günde. En nihayet kokar..
Genel olarak yalan kullanmam fark etmiş olabilirsin ama birazdan geliyorumun geciktim özür dilerim anlamı taşıdığıda ortadadır 😁
Seyahat konusunda. Ankara 'da iken İstanbul'da, İstanbul'da iken İzmir'deyim. diyebilirdim eskiden ama şimdi ihtiyaç duymuyorum artık 😂
Yalanın pembesi masumu yok yahu. Sonra birbirine karışıyor maviler pembeler, iş çıkmaza giriyor.
Arkadaş bir yere çağırırsa bende gitmek istemezsem yalan söylerim.
Yalan söylemeyi sevmiyorum Aslında ama küçük yalanlar söylemişimdir
Dışarı çıkmak istemediğimde, hastayım yalanını çok söylerim.
Eğer bir hastanız varsa bazen pembe yalanlara ihtiyaç duyuyorsunuz
Hastayı üzmeyecek şekild e ufak yalanlar soyluyorummm mecburen
Kolay kolay söylemem cok önemli ve ciddi bişi olmadığı sürece
Seni seviyorum :) Pembe küçüçük bir yalan mesela :)
Yalan denirmı bilmem ama herkeste bir zenginim havası var bizde uyuyoruz onlara arada zengin rolü yapıyoruz ama normal maaşı olan biriyim.
Sevdiğim bir insanı kirmamak için. Mesela bir kadını begenmistir kadın bunu istememiştir onu kırmamak adına ufak şeyler söyleniyor mecbur
En çok dışarıda yemek yeme konusunda ders anlamında
çok da söylemem aslında
Ben yalan söylerken bile masum olamam :d
Tercih etmiyorum pembe yalanları
Iyiyim falan derim
2 yıldır hiç söylemedim ya
Prensip gereği yalan söylemem
101 de söylerim ama pembe değil siyah
Yalanın küçüğü, pembesi olmaz
Hiç sevmem yalanı
Yalan konuşmak kişiliğimi bozar
Çok fazla 😀