"BenYalan söylemiyorum" ya da "hiç Yalan söylemedim" demesin lütfen! Görüş yapmayın bunu yazacaksanız..😊🙏

Bu soru lisede din kültürü öğretmenimin beni örnek öğrenci olarak gösterip sonra da 'söyle bakalım sen hiç kopya çektin mi?" diye sormasını getirdi aklıma :) hayır desem yalan söylediğimi herkes bilecek evet desem hocamın söylediklerini alaşağı edeceğim olmayacak.. kopya çekmeyen öğrenci var mıdır hocam deyip tüm sınıfın gülüşmelerine ve hocamın tebessüm etmesini sağlamıştım.. :)
oğlunun iyi olmayacağını bildiğim halde iyi olacak diye bir anneyi teselli etmiştim.. belki de en acımasız yalandı bilmiyorum..
Hoş Geldin :)
bu sıralar çok çokça diyorum şöyleki, babam tereyağını yemez ama kokusunu da anlamz. soruyor, bumda tereyağı var mı yok babacıgım rahat ol diyorum aslı öyle degil ama 🙈🙈🙈🙈
Yalanın küçüğü büyüğü olmaz derler de, vardır aslında.
Örneğin evin telefonu çalar ve akraba arıyordur. Annem gelmelerini istemez, oğlum söyle annem evde değil de, der...
E ben de söylersem yalan olur, aslında evde.
Ama hayati konular vardır, yalan söyleyince için içini yer, acaba doğru mu yaptım diye düşünürsün...
Yalanın pembesi siyahı olmaz.
Yalan söylemeyen insan da elbette vardır.
Pembe ya da beyaz yalan dediğimiz aslında yalan olmayan ufak sözler vardır. Örneğin, anneniz "dikkatli ol" dediğinde hiç dikkat etmesenizde onun için rahat etsin diye "dikkat ediyorum, merak etme" demek. Ama bu da yalan sayılmaz.
Cevap
24Cevap
bir kızla beraber olacaktım daha once bisey yaşamamış sonra ben de üzülmesin diye benimde ilk olacak dedim sonra tabi sazı elimze aldık kiz küsmüştü bana işimiz bittikten sonra😂
pembe yalan diye bir şey yok. ya, doğru söylersin ya yanlış. En son söylediğim yalan sevdiğim kıza "Hayır tabiki sürekli senin profilini incelemiyorum öyle gözüme çarptı."
Annemlerle tanıştırdığım kızlara annem sana bayılmış ne güzel kız dedi diye söyler, anneme de kızarkadaşım sana bayılmış, ne güzel annen var dedi diye söylerim. Bu sayede arada ki gereksiz muhabbetler bitiyor
Kadınların söyledikleri yalanlara PEMPE yalan denir 😂😂
Rengini bilmem ama ben çok yalan söylerdim.
Bu aralar iyiyim ama.
Bugun soyledim. İşi yetistiremedm pc ye su döküldü demek zorunda kaldm 😕
Uyuşturucu almak için para isteyen kişiye olduğu halde param yok. Dersen bu pembe yalan olur.
Dinde pembe yalan, beyaz yalan yoktur Allah sadece 3 tane şeye yalan söylememize izin veriyor. Bunlar:
Savaşta düşmana,
Arası bozulmuş evli çifte,
Hastaya.
En son ablam zayıflamış mıyım sence diyince evet biraz incelmişsin dedim ama bir fark görememiştim
Gözleri görmeyen bir çocuğa dünyayı çok güzel bir şekilde anlatmıştım pişman değilim
Pno izlemiyorm :-) mesela pemebe yaln sayılır bence ya
Yok aşkım ne aldatması ilk okul arkadaşım çok özlemiş bize geldi öyle oturmaya
Yalana renk uydurana minareyi çalmış kılıf uydurmuş derler herhalde.
Yalanın rengi olmaz.
Yalan yalandır.
Gerçeklerle yüzleşmek, en iyisidir.
Pembe yalan olduğunu nasıl anlıyoruz 😂 beyaz vardı pembe çıkmış 😂
Yalanların rengi olmaz o senin pembeliğin.
-Norm Ender
Seni seviyorum (En büyük yalan)
Cehennemde yanıcaz...
Love Actually - Aşk Her Yerde izleyebilirsin
ok istersen takipleşelim böyle bulmak seni kolay olmuyor
pembe de olsa yarin bir gun onunda rengini karartirlar , hic gerek yok , kullanmiyorum
"Bu gün, ne kadar güzelsiniz" ☺️
Mutlu etmek için bazen söylerim.
pembe mi simsiyah her taraf karanlık :)
Söylemişimdir muhakkak :)
Benim yalanlarım pembiş değil :) maviş :)
Telefon işini bıraktım
temefonun hoparlör bozuk aramışsın duymadım ;)
Pembiş pespembe yalanlar 😂
Çok pembeydi hatırlamıyorum.
Sen haklısın tamam kes sesini
Yalanın rengi yoktur o senin penbeliğin
Siğarayı bırakırım bir güne
Çok trafik var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar