bugüne kadar her insan illa ki yalanlar söylemiştir veya söylemek zorunda kalmıştır.
Peki bunlardan en büyüğü neydi ? Kime söylediniz ve İnandırabildiniz mi?
Peki bunlardan en büyüğü neydi ? Kime söylediniz ve İnandırabildiniz mi?
bundan 3 yıl önce abimin nişanında çok sarhoş olmuştum ertesi günde cografyadan sınav vardı hocada müdür yardımcısı senede 2defa sınıfa gelirdi birisi 1. yazılı için, 2. si 2. yazılı için neyse tüm kitaptan sorumlu tuttu bizi nişan gece yarısı bitti okula geldim hızlı hızlı kopya hazırlamaya başladım o kafa ile kafam kazan gibi zaten :D
nerdeyse A4 kagıdı ile 3 sayfa çıktı kopyalar sonra yakalanmıştım müdür yardımcısı sonuçta hayatımda ilk ve son defa kopyadan yakalandım başladım yalvarmaya hocam nolur bir daha kopya çekmiycm yemin ederim falan diye hoca kagıdımı verdi sırada kopyalar vardı ordan kopya çektim 60 larda bişey almıştım o kadar yeminin üzerine kopya çekmiştim vicdan azabı.. :D
Okuldayken notlarim cok dusuk oldugu icin mudurle konusmustum sinif gecirsin diye, ailem bana siddet uyguluyo evde butun isleri ben yapyorum okula gitmemi istemyolar okula zaman ayiramyorum demistim. Inanmisti, sinifimi oyle gectim
Merhaba gülüm;
En büyük yalanım;
Dedeme oldu..
12 yaşında teyze oğullarını yanıma alıp, dedemin 5. kattaki evinin balkonundan, yoldan gelen geçenin üstüne kavun, karpuz ve kelek fırlatmamız sonucu; oturan bir adamın omzunda karpuzun parçalanıp, adamın dedemi bulması ve sonra bizi öttürmesi.
Niye karpuz attığımızı hatırlamıyorum, millet gebersin diye atmadık zahar.
Dedem diyor hanginiz yaptınız ulan bunu diyor
Semih, Ömer, İsa
Adam Kur'an getirip el bastırdı ya la.
Kur'an elimin altında, aynen şunu diyorum
"Vallahi karpuzları ben sevmem"
Her neyse dede, öfkeli haliyle ne dediğimi çakmadı da kurtulduk.
Şimdi düşündümde hiç gelmedi aklıma.
ama Kaseyi çizdirmiştim diktirmek için hastaneye gittim. bayandı bu benim değil demiştim utanmaktan heralde inanmamıştır yani
Cevap
2Cevap
Sevgilim onu aldattığımı öğrendiği halde inkar tekniğine başvurdum yalanlamaya çalıştım
Pardon onu yazmamışım. İnandı. Belki de bana inanmak istediği için inandı. Ama yine de ayrıldım ben sanki haklıymışım gibi trip atarak. Hala inanıyor mudur bilemem.
kesinlikle haklısın. Bir de seni sevmiyorum derdim hayır sen beni seviyorsun sadece kızdın bana falan derdi. Neyse işte yine de aldattığımı öğrendiğinde yalan söyledim. Pişmanım kimseye söylenmemeli sonra dert oluyor. Kolay gelsin, hayatta başarılar ;)
ben hayatta yalan söylemem:) inandılarmı bılmıyorum
cok inandrıcı olfdu :))
en büyük yalan sevgılımı sevmedıgım halde uzulmesın dıe cıkmamdı sanırm
O kadar büyük yalanlar söylemiyorum sanırım, hatırlamıyorum.
onu sevmediğimi söylememdi ama çok sevyodum :(
geçti artık.
evet inandırdım ... cook büyük asla kimseye söyleyemem ... benim iicn büyük bir sıır
sevdiğim çocuk benden büyüktü bende yaşımı büyültmüştüm :D ahh küçüklük ah :D
Seni sevmiiyorum dedim ona köpek gibi aşık oldugum halde :(
neden
beni istemiyordu :(
" Ben iyiyim, bir şeyim yok."
Okulum uzamadı 4 yılda bitiririm
anne ben bu sene fizikten geçtiiim :D
seni sevmiyorum
inandıramadım . . .
Ben hiç yalan konuşmam.(evet Su an yalan konuştum)
Seni Seviyorum
:D
Bir zamanlar benim için çok büyük bir yalandı
nasılsın
iyiyim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar