3 yıllık ilişkim bitti (aldatıldım)?

Arkadaşlar merhaba ben yeniyim. Benim 3 yıllık bir ilişkim vardı. Birbirimizi çok seviyorduk hani çok derken öyle böyle değil. Ben 2.5 senemiz oldu ve evlenme teklifi ettim herşey çok güzel gitti kabul etti. Hani biz kız arkadaşımla çok şeyler yaşadık bunun içerisin de birlikte olmakta var. Herşeyi yaşamıştık evlerimiz yakın dı. Ailesine aram çok iyiydi benim ailemle de onun arası çok iyiydi ablamla annemle giderlerdi gezerlerdi neyse. Biz tartışırdık ve 3 gün konuşmazdık hiç. Neyse bundan tam 3 ay önce yine kavga ettik ve 1 hafta konuşmadık 1 hafta sonunda ise ben kız arkadaşımı birtane cafeden 1 erkekle çıkarken gördüm. Ve orada yanına gittim 1 saat felan tartıştık o bekim sevgilim felan değil dedi. Ve bana biz ayrıldık sevgilim değilsin dedi bizim her zaman ki tartışmalarımız dı. Ve ayrıldık dedi. Sonra ben bunu evine götürüyorum ve araba da son kez sarıldım ve dedim ki benim içimdeki sevgiyi sen nefrete dönüştürdün dedim ve orada ağlamaya başladı ve bitirdik. Neyse ben hala onu çık seviyorum. Çoğu zaman onunla karşılaşıyoruz ve her seferin de iki yabancı gibi geçip gidiyoruz ve şu anda galiba erkek arkadaşı var sizce ne yapmalıyım nasıl unuta bilirim yardımcı olursanız sevinirim. ya da ne yapmam gerekiyor. Çünkü için içimi yiyor 3 yıllık ilişkinin hergünğ görüşürdük bir tek pazar günleri görüşmüyorduk o derece.
3 yıllık ilişkim bitti (aldatıldım)?