Sahi ya aşk ne demek? Sevgi ne demek? Tene dokunmak mi? Yoksa kalbe dokunmak mi? Detaya gelin lütfen?

Günümüz de hemen hemen herkes ayakkabı değiştirir gibi sevgili değiştiriyor.. marketlerde bile seni seviyorum kelimesi 3 kilo bir liraya satılır olmuş.. sevişmeler... aynı yatakta uyumalar.. birbirine dokunmalar... sonra ayrılış.. ve aradan zaman geçmeden nefes nefese başka birisine seni seviyorum demek.. kusura bakmayın sizin gibi olamadım yapamadım. sevdim... sevilmedim.. zor geliyor ama olsun... kendini sevmeyen ve beğenmeyen bir kızla adam çıkıyor amaç eğlenmek... Kusura bakma be aşk ben bunlar gibi olamadım... samimiyetsiz. duygusuz. düşüncesiz olamadım. belki de hak etmedim... beni sevecek birisi varsa böyle sevsin... kirlenmiş ruhumla değil.. kirlenmiş elbisemle sevsin... beraber kar topu oynarız be aşk :) bazen kendime aciyorum sonra diyorum.. sahte ve samimiyetsizler gibi olmadığım için kendimi seviyorum.. belki sevgimiz olmadı ama sahte de olmadık.. nasılsa ilerde evlenecegin insan karşına çıkar... ya ayakkabı değiştirenler evlenince ne yapacak.. aynı olacaklar mi? Sizce? Sorunun cevabı
Sahi ya aşk ne demek? Sevgi ne demek? Tene dokunmak mi? Yoksa kalbe dokunmak mi? Detaya gelin lütfen?