Herkese merhaba🌹 Size göre aşkın tanımı nedir? Aşk ne demek? Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...Ben bilmiyorum artık ne demek olduğunu😅
Aşk sevmediğin insana karşı da olabilir. Yani sevdiğin bir insana değil de sevmediğin bir insana da aşık olabilirsin Aşk bittiğinde ilişkiler de biter diye bir şey yoktur Eğer zamanla sevgi büyütmüşseniz o zaman aşkınız çok iyi bir şekilde devam eder. Aşk ve sevgi birbirinden farklıdır İnsan bir anda aşık olur ancak sevgiyi zamanla besler. Birini sevmeniz için illa ki aşık olmanıza gerek yoktur. Aşık olmadan da sevebilirsiniz.
Evet genelde erkekler kadınların davranış veya tavırlarından çok dış görünüşe önem veriyorlar ki böyle ilişkilerin de aslında sonu iyi olmuyor. Kadınlardan da aslında erkeklerin dış görünüşüne önem veren var, ama erkeklerin kadınların dış görünüşüne önem verdiği kadar değil. Şahsen ben hem dış görünüşe hem de tavır ve davranışa önem veriyorum.
Bana göre aşk İki kalbi, tek bir kalpte birleştirmektir. Bir nevi aşkın gelişi, aklın gidişidir. Çünkü aşkın olduğu yerde mantık hep bir adım geride kalır diye düşünüyorum ben.
çok yakın bir tarihte öğrendim aşk diye bir şey yok. kısaca tanımı “aptallık” o yüzden seni gerçekten sevene, sana gerçekten değer verene gideceksin, ben aşkı bekliyorum demeyecekmişsin, kalbini dinlemeyecekmişsin.
Özgürce gezmektir. Gökyüzüne bakanilmektir. Gece yıldızları izleyebilmektir. Çocukları mutlu edebilmek ve bir insanın gülümsemesine vesile olabilmektir.