Aşk mı inanılmaz : açıklayın
Aşk mı benden uzak olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk, insanlar arasındaki duygusal bir bağdır. Aşk, sevgi, saygı, sadakat ve tutku gibi duyguları içerir. Aşk, iki insan arasındaki bağı güçlendirebilir ve hayatlarını daha anlamlı hale getirebilir.
Ancak, aşkın tanımı kişisel tercihlere ve deneyimlere bağlı olarak değişebilir. Her insan, aşkı farklı şekillerde deneyimleyebilir ve tanımlayabilir.
Sonuç olarak, aşk, insanlar arasındaki duygusal bir bağdır. Aşkın tanımı kişisel tercihlere ve deneyimlere bağlı olarak değişebilir. 🤍💕
Ancak bana göre doğru bir insanda yaşandığı zaman en güzel duygudur yani Bir nevi hayatta olduğu gibi aşkı da şansı önemlidir.
aşk güzel bir şey bence daha benim kapımı çalmadı ne yazık ki
Cevap
22Cevap
Aşk çamura batmaktır. Yavaş yavaş dibe çökersin. O yüzden benden uzak dursun..
Aşk motorda yaşanır çamura batarsan üstünde kalırsın motorun batar seni kurtarır 🌚🌝
Aşk inanmam
Eğer karşılıklı ve gerçekse inanılmazdır. Karşındakine sevginin ötesinde besledigin derin ve yoğun bi duygudur. O olmadan yapabilecegini düşünemedigin, ona bir şey oldugu dusuncesine bile dayanamadigin, sebepsiz bi şekilde sürekli aklina gelen ve dusunurken istemsizce gulumsedigin, sürekli onun için birşeyler yapmak istediğin şeydir. Karşılıklı bu duygulari besliyorsaniz aşk inanilmazdir.
Aşk O yanında yokken bile onu özlemek gece onun hayaliyle uyumak ve kendinden çok onun mutlulugunu düşünmek ve aşk iki bedende tek vücut olmak demektir
Onu gördüğün zaman kalbının sıkışması ya da daha hızlı atması, anlamsızca gelen mutluluk dalgası.
Motorum 💓
Aşkım tarifi yok yaşaman lazım aşkı sevmek hep düşünmek ama karşılığı varsa sen kıza aşıksın oda başkasına aşık ne biçim iş aşk
Aşk:acı, hüzün, stres vb. bilimum boktan duygunun yogrulmasıyla oluşan her insanın hayatında en az bir defa başına gelen lanetli bir durumdur
Aşkın bi tanımı yok. İki kişinin birbiriyle tek bir yürekte birleşmesi olabilir mesela..
Dünyada ki cenneti onun kalbinde hissetmektir
Bulduğun kişiye bağlı ama genel olarak başa beladır
Aşk yaşayanlara güzeldir yaşayamayanlara hiç bir şeydir
Bence aşk değer verdiğinle hiç bıkmadan konusabilmektir @By-TheDiffrence
aşk beyoğlundaki dayremde savuıgnon şarabımı yudumlarken bir elimde oğuz atayın tutunmayanlar adlı başyapıdı diğer elimde şarap kadehim işte... işte bu yazarken zevke geldim
Sevginin deprem halidir…. yediğimi çatlar o sevgi her yere siçrar …. Kontrol edemezsin … deprem sonuçta …. Sevginin deprem hali
Aşk mı benden uzak olsun
aşk karşılık beklemeden sevmektir her seye ragmen yanında olmaktır
Eğer ki onu gerçekten seviyor isen içindeki o hissi asla açıklayamazsın.
Aşk anlatılmaz yaşanır dünyanın en güzel duygusu dur
Önce hoş sonra boş gelir
Vay süper yorum sen aşkı bulmuşsun ne yapın aşkı nereye sakladın 😂
Arama girmeye çalışıyorlardı ama ben yine buldum
Sakın aşkı bırakma iyidir aşk yaşam kaynağıdır
Aşk Anlatılmaz yaşanılır 😊
Aşk bir b*ktur, sifonu çek kurtul.
Karşılıklı olan bi sevgi
Dünyadaki cennettir kesinlikle 🍀🗝️
Aşk deliliktir
Aşk bile bi lüx artık
Yeni bi hayata başlangıç demek
Aman benden uzak dursun çok dilim yandı
prenses ben batuyazıyorsun bana ama cevap veremiyorum. hesabımı askıya aldılar whatsaptan yazarsın. sana ulaşmak için burayı açtım kapayacağım
Aşk ölmektir uğruna ölmeyeceğin şey aşk degildir
Kalbe iyigelen demek.
Saçmalik, yalan dolan.
Hayvanların kur yapma davranışının insani formu
Bir tarifini bulduğun zaman adiksindir demek
Aşk geçicidir arzulamadır risklidir
yokluğu eksiklik, varlığı dert
Aşkın tanımı yok
Uzak olsun
Can çekişme dönemi
Ozlemektir
Aşkın aq...