ESKİ SEVGİLİ PİŞMAN ETME at gibi giden it gibi döner?

Benim okulumdan nerdeyse ilk aşk diyebilceğimiz bir erkek arkadaşım vardı 2 sene gayet iyi hoş geçirdik çok seviyodu bırakmıcaktı ayrılmıcaktı yanı bildimiz standart şeyler. Göz boyama. Her neyse 3. yılda belirsiz nedenle ayrıldık çok üzülmüştüm ilk ayrılışımızdı. Depresyon günlerinin ayrıntılarına girmeden devam edelim. Neyse sonra ortak kız arkadaşlarımıza unutamadığını ama benim artık istemicemi ama sevdiğini söylemiş. Bende barıştım salağım ya neyse devam etti bir böyle rüya gibiydi şaka gibiydi imkansızdı umudumu kesmişken böyle bişey. Devam ettik baya sürdü oda 6 ay falan. Sonra baya sonra büyük bir iftirayla uzun yazı yazıp eyvallah çekip ayrıldı sonra benim yakın arkaaşlarım durumu açıklasada anlamadı. Sonra ben eskisi kadar üzülmedim hep üzüyodu zaten hayatımdan sildim okulumu değiştirdim. Hayatıma reset attım. Sonra aylar sonra wwpdan engeli kaldırıp instagramdan takip yolladı ilk bişey yapmadım sonra anlamlar yüklemesin diye kabul ettim tüm fotoraflarımı beğendi. Hala normal buraya kadar. Günler önce ortak olan kız yakın arkadaşlarımdan biri o kadar zaman yazmayıp snapte adımızın alt alta olduğu ss attı. Sonra sohbet ettik biraz. Onun adını yazıp dediki onla dalga geçiyoruz unutamadın dimi diye gülüyor mal hala unutamadı seni dedi ve devam etti ne kadar kırgın kızgın olsanda unutamıyosun bazen sahi omu ayrılmıştı filan dedi. Bende bişeyler hissettim sanki özlemiştim ama ben onun sayesinde her duyguyu yaşamıştım biliyodum. Şimdi ise napacağımı bilmiyorum gerçekten sadece konuşsak biraz yazsa falan eskisi gibi olamaz zaten ama gurururunu nasi kırabilirim pişmanlığını nasıl kanıtlayabilirim. Nasi pişman edebilirim.
ESKİ SEVGİLİ PİŞMAN ETME at gibi giden it gibi döner?