Diğer It gibi giden at gibi döner? selinekici Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu lafa inanan kac kisiyiz ya da daha önce yasadimizmi yasamadinizmi... Güncellemeler+1 yıl Pardon at gibi giden it gibi döner olcakti ajajahahshshhsks It gibi giden at gibi döner? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Pappattyaa01 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl At gibi giden , it gibi döner senden tiksiniyorum , tükürdüğünü yaliyorsun yine bak diye bir minik şarkı gibi bir sey var o geldi aklima 😂 1 0 Yorumla
PluviofilHanımefendi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl it gibi gidenler at olup değil eşşek olup dönüyorlar sjdhhjd 0 0 Yorumla
SosyaldexteR Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Bence büyücü atasozu bu manasi derin it at dedigine gore buyu malzemelerini bu hayvanalardan tamamliyor gibi geldi bana bilemem ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl o sözün doğrusu at gibi giden it gibi döner olacak 😂 bebe önce sözün doğrusunu öğren.. bye 0 1 Yorumla selinekici +1 yıl DÜZELTIM sen bir önce okuuu sonra yaz bebis:)
Darknessx12 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Zamanında olmuştu bir defa 😂 0 4 Yorumla selinekici +1 yıl Peki sen naptin ahahhahajajsjd Yorumla Darknessx12 +1 yıl Ben yapmıştım öyle at gibi gittim geri döndüm sonra geldiğim gibi gittim 😂😂neden hatırlattın şimdi bunuu Yorumla selinekici +1 yıl HAHHAHAHSHHSHSHHSHS :( ben sandimki sana geri döndü... Yorumla Darknessx12 +1 yıl Yok ya dönen ben oldum dönmedi o delikanlı kızmış dediğini yaptı geri dönmem dedi dönmedi 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
At gibi giden , it gibi döner senden tiksiniyorum , tükürdüğünü yaliyorsun yine bak diye bir minik şarkı gibi bir sey var o geldi aklima 😂
it gibi gidenler at olup değil eşşek olup dönüyorlar sjdhhjd
Bence büyücü atasozu bu manasi derin it at dedigine gore buyu malzemelerini bu hayvanalardan tamamliyor gibi geldi bana bilemem ama
o sözün doğrusu at gibi giden it gibi döner olacak 😂 bebe önce sözün doğrusunu öğren.. bye
DÜZELTIM sen bir önce okuuu sonra yaz bebis:)
Zamanında olmuştu bir defa 😂
Peki sen naptin ahahhahajajsjd
Ben yapmıştım öyle at gibi gittim geri döndüm sonra geldiğim gibi gittim 😂😂neden hatırlattın şimdi bunuu
HAHHAHAHSHHSHSHHSHS :( ben sandimki sana geri döndü...
Yok ya dönen ben oldum dönmedi o delikanlı kızmış dediğini yaptı geri dönmem dedi dönmedi 😂😂
Yıkık tesellisi bu, dönmez
Ben dönmem
giden dönmez