At gibi giden it gibi doner mi harbiden
At gibi giden it gibi döner mi harbiden?

Kesinlikle.. oldu biliyorum cunku.. 1,5 yillik iliskimde hicbir ama hicbir sebep yokken birakip gitti. O kadar seviyodum ki oturup ağladim ama kandil günu kandil bahanesiyle geri geldi sonra da be s. ktr ettim. Bu sozu ilk defa duydum ve kesinlikle dogru (.)
Kanka sebepsiz gidiyolar benimki de sebepsiz gitti
Atasözlerini severim. Al benden de bir tane: hizli giden atin b*ku seyrek düser.
Aynen öyle it gibi döner ve red cevabıyla daha bir arsızlasır. Gelsin intikam... :)
gecirmeliisn kabul edersen pişman olursun emin ol
Köpek gibi pişman olur, yılan gibi sürünür. Hayvanat bahçesi sanki
Cevap
186Cevap
Bir şey dicem, eski sevgili derdim falan yok çok şükür ama okuyunca içimin yağlarının erimesi normal mi askjfhafkh
Kadın dayanışması çok normal kuzu 🤣🤣
Bunu defalarca yaşadım. Ortada bir sebep yokken terkedildim. En ufak bir tartışma sonra terkedildim. Ama sonra her defasında geri geldi bende kabul ettim. Günlerden bir gün yine sebepsiz yere ara vermek istedi bu sefer geç de olsa anladım ki insan değişmiyor neyse o bu bir kere başınıza geldi mi affetseniz bile sürekli başınıza gelip duracak. Ve tabiki bir süre geçtikten sonra yine barışmak istesede o tren artık kaçtı. Sevgime yenik düşmeyeceğim artık. Size tavsiyem sizi istemeyen birini siz hiç istemeyin
Umutlanmayın kızlar
Ya intikam için ya da intikAM için döner
Et parçaası olarak gördüğü için döner
Gideni affetmeyin
Dönenleri affedenler kullanılmaya mahkumdur
Erkeğe de dönen kadın varsa aradığını bulamamıştır vs
Sevmiştir beni diye umutlanmasın kimse bence havalara girmeyin boşuna değer vermediği için dönüyor size köpek aşağılık gördüğü için dönüyor
Saygı duyup sevseydi terk etmezdi hep elinizden tutardı
15 yaşındaysa partnerin, döner.
Yetişkin bir insansa, dönmez.
Şu salak ergen inanışlarından vazgeçin, giden ne sebeple geri dönsün ulan, enine boyuna düşünmeden karar alacak sığırların dönmesine de sevinen ayrıca sığırın önde gidenidir..
Asıl sorunun cevabı ipini kopararak giden bir atı tekrar bağlarmısın? O at döner merak etme, yolunu kaybeder döner, yorulur döner ama sen bir daha kabul edermisin?
Bu duruma bağlı, eğer senden kalan boşluğu başkasıyla doldurabilirse, seni unutabilir, ama eğer başka birisiyle tanışmazsa, ozaman seni özleyip seninle tekrar iletişime geçebilir diye düşünüyorum.
Dönüyorlar. Tabi sen yüz vermezsen hâlâ peşinden koşup yalvarırım sana ihtiyacım var demezsen. Biraz sabret yazma uzun bir süre zaten o yokluğunu hissedecek merak etme
İnsanlar başka birisine ilgi duyar ve gitmek ister. Gittiği insan onu sevmez ya da ilgi göstermez bu sebepten ötürü geri gelmek ister. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı 🙂
Eh başkasından yüz bulamayınca bana gelenden hayır gelmez
İt gibi dönecek tarzı kelimeler kurulması hoş değil. Ki dönen hep döndürür elbet o cümleyi kullanmasa da. Tabii ne ekersen onu biçersin misali. İş işten çoktaaaan geçer orası ayrı mevzu. :))
Bu biraz seni ne kadar sevdigi ve karakter ile ilgili gurur vs yapmazsa it gibi döner ama seni suclamaya devam ederse de donmeye bilir
Balon avutma cümlesi.
Şunun gibi;
Erkek ilgileniyor; kuyruk salladım ya nasıl da peşimden düşmüyor,
Erkek ilgilenmiyor; kemik atmadık ya o yüzden atsam ilgilenirdi.
Kısacası boş.
Neden ayrıldınız mesela? Bence dönmüyorlar benim 6 aylık sevgilimde beni sevememiş (bunu 6 ay sonra anlamış gerizekalı) ayrıldı gitti bugün 31 gün oldu hala ses yok :'(
Döndü mü
Evet dönüyor. pişman şu an. ama şevkimi yok ettikten sonra bir işe yaramıyorki. affetmek de içimden gelmiyor. etsemde yine sinmiyor içime.
Aynen öyle oluyor sonra hadi diyosun 2. şans gene it gibi gidiyo o yüzden at gibi gideni geri it gbi geldiğinde göt gibi koycaksın
:D hahha
birilerini pişmaniye etmişiz edycm? 😃 bunun üstüne tuzlu erik iyi gider
Ahaha değme keyfime valla gelsin erikler gitsin fişneler
At gibi giden it gibi gidene kurban olsun sürüne sürüne döner de bir kıymeti olmaz.
Öyle oluyor ama bir önemi kalmıyor ki için acıdıktan sonra sana yaptıklarından sonra miden bulanıyor
Dönmesine olanak vermeyecek kadar yükselmek kendini geliştirmek şarttır. Öyle uzağına al ki onu yüzsüzse bile yanaşamasın sana.
olayı bilmiyorum ama bir olayın üstüne bu kadar şiddetli travmalar yaşayan insanlar genelde kafası boş insanlar olur
Boş olmasa beni kaybetmezdi
doğru
Karakter demek aldığı karardan pişman olmayan kişi demektir. Neden dönsün madem dönecekti neden gitti sorusunu sormaya neden olur. Hayır asla dönmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar