"At gibi giden it gibi döner" demek çok hızlı ve emin olunan bir işin başarısızlıkla veya zorluklarla karşılaşabileceğini ifade ediyor. 🏇➡️🐕 Bir işe kalkışırken kendine aşırı güvenmenin sonucunda beklenmedik engellerle karşılaşıp durumun kötüye gitmesi durumu yani :) Genellikle ilişkilerde ayrılıklardan sonra kullanılıyor. Ayrılıp giden kişinin pişman olup geri dönmesini ifade ediyor diyebiliriz bu yüzden. Bence evet bazı kişiler at gibi gitse de it gibi dönebiliyor :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAynen öyle it gibi döner ve red cevabıyla daha bir arsızlasır. Gelsin intikam... :)
83 Yorumla- +1 yıl
gecirmeliisn kabul edersen pişman olursun emin ol
Köpek gibi pişman olur, yılan gibi sürünür. Hayvanat bahçesi sanki
100 Yorumla
+1 yılKesinlikle.. oldu biliyorum cunku.. 1,5 yillik iliskimde hicbir ama hicbir sebep yokken birakip gitti. O kadar seviyodum ki oturup ağladim ama kandil günu kandil bahanesiyle geri geldi sonra da be s. ktr ettim. Bu sozu ilk defa duydum ve kesinlikle dogru (.)
42 Yorumla- +1 yıl
Kanka sebepsiz gidiyolar benimki de sebepsiz gitti
+1 yılAtasözlerini severim. Al benden de bir tane: hizli giden atin b*ku seyrek düser.
51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
+1 yılBir şey dicem, eski sevgili derdim falan yok çok şükür ama okuyunca içimin yağlarının erimesi normal mi askjfhafkh
91 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKadın dayanışması çok normal kuzu 🤣🤣
Bunu defalarca yaşadım. Ortada bir sebep yokken terkedildim. En ufak bir tartışma sonra terkedildim. Ama sonra her defasında geri geldi bende kabul ettim. Günlerden bir gün yine sebepsiz yere ara vermek istedi bu sefer geç de olsa anladım ki insan değişmiyor neyse o bu bir kere başınıza geldi mi affetseniz bile sürekli başınıza gelip duracak. Ve tabiki bir süre geçtikten sonra yine barışmak istesede o tren artık kaçtı. Sevgime yenik düşmeyeceğim artık. Size tavsiyem sizi istemeyen birini siz hiç istemeyin
171 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmutlanmayın kızlar
Ya intikam için ya da intikAM için döner
Et parçaası olarak gördüğü için döner
Gideni affetmeyin
Dönenleri affedenler kullanılmaya mahkumdur
Erkeğe de dönen kadın varsa aradığını bulamamıştır vs
Sevmiştir beni diye umutlanmasın kimse bence havalara girmeyin boşuna değer vermediği için dönüyor size köpek aşağılık gördüğü için dönüyor
Saygı duyup sevseydi terk etmezdi hep elinizden tutardı110 Yorumla15 yaşındaysa partnerin, döner.
Yetişkin bir insansa, dönmez.
Şu salak ergen inanışlarından vazgeçin, giden ne sebeple geri dönsün ulan, enine boyuna düşünmeden karar alacak sığırların dönmesine de sevinen ayrıca sığırın önde gidenidir..30 Yorumla
+1 yılAsıl sorunun cevabı ipini kopararak giden bir atı tekrar bağlarmısın? O at döner merak etme, yolunu kaybeder döner, yorulur döner ama sen bir daha kabul edermisin?
31 YorumlaBu duruma bağlı, eğer senden kalan boşluğu başkasıyla doldurabilirse, seni unutabilir, ama eğer başka birisiyle tanışmazsa, ozaman seni özleyip seninle tekrar iletişime geçebilir diye düşünüyorum.
50 Yorumla
+1 yılDönüyorlar. Tabi sen yüz vermezsen hâlâ peşinden koşup yalvarırım sana ihtiyacım var demezsen. Biraz sabret yazma uzun bir süre zaten o yokluğunu hissedecek merak etme
60 Yorumla
+1 yılİnsanlar başka birisine ilgi duyar ve gitmek ister. Gittiği insan onu sevmez ya da ilgi göstermez bu sebepten ötürü geri gelmek ister. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı 🙂
61 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEh başkasından yüz bulamayınca bana gelenden hayır gelmez
+1 yılİt gibi dönecek tarzı kelimeler kurulması hoş değil. Ki dönen hep döndürür elbet o cümleyi kullanmasa da. Tabii ne ekersen onu biçersin misali. İş işten çoktaaaan geçer orası ayrı mevzu. :))
30 YorumlaBu biraz seni ne kadar sevdigi ve karakter ile ilgili gurur vs yapmazsa it gibi döner ama seni suclamaya devam ederse de donmeye bilir
30 Yorumla
+1 yılBalon avutma cümlesi.
Şunun gibi;
Erkek ilgileniyor; kuyruk salladım ya nasıl da peşimden düşmüyor,
Erkek ilgilenmiyor; kemik atmadık ya o yüzden atsam ilgilenirdi.
Kısacası boş.10 YorumlaNeden ayrıldınız mesela? Bence dönmüyorlar benim 6 aylık sevgilimde beni sevememiş (bunu 6 ay sonra anlamış gerizekalı) ayrıldı gitti bugün 31 gün oldu hala ses yok :'(
11 Yorumla- +1 yıl
Döndü mü
Evet dönüyor. pişman şu an. ama şevkimi yok ettikten sonra bir işe yaramıyorki. affetmek de içimden gelmiyor. etsemde yine sinmiyor içime.
30 Yorumla
+1 yılAynen öyle oluyor sonra hadi diyosun 2. şans gene it gibi gidiyo o yüzden at gibi gideni geri it gbi geldiğinde göt gibi koycaksın
21 Yorumla- +1 yıl
:D hahha
birilerini pişmaniye etmişiz edycm? 😃 bunun üstüne tuzlu erik iyi gider
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAhaha değme keyfime valla gelsin erikler gitsin fişneler
+1 yılAt gibi giden it gibi gidene kurban olsun sürüne sürüne döner de bir kıymeti olmaz.
50 Yorumla
+1 yılÖyle oluyor ama bir önemi kalmıyor ki için acıdıktan sonra sana yaptıklarından sonra miden bulanıyor
50 Yorumla
+1 yılDönmesine olanak vermeyecek kadar yükselmek kendini geliştirmek şarttır. Öyle uzağına al ki onu yüzsüzse bile yanaşamasın sana.
20 Yorumla
+1 yılolayı bilmiyorum ama bir olayın üstüne bu kadar şiddetli travmalar yaşayan insanlar genelde kafası boş insanlar olur
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBoş olmasa beni kaybetmezdi
- +1 yıl
doğru
+1 yılKarakter demek aldığı karardan pişman olmayan kişi demektir. Neden dönsün madem dönecekti neden gitti sorusunu sormaya neden olur. Hayır asla dönmez.
10 Yorumla
+1 yılEvet öyle bir insana kendini ne kadar degerli hissettirirsen o kadar uzaklasıyor o yokmus gibi davranınca tıpış tıpış geri donuyor
42 Yorumla- +1 yıl
🖒🖒
Tükürdüğünü yalayan herkes saksocudur benim gözümde. Önce aklını akm onun sonra da iradesini.
20 Yorumla
+1 yılÇok yaşa köpek yaz. Zamanında değerini bilseydi eli hos kalinca mi aklı başına gelmiş ohhhh
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBana yazmamış arkadaşıma yazmış beni aramıştı ben dönmedim geri engellemiştim
Eeheh bu saatten sonra ancak nikah masasına gelirse görür beni kjd- +1 yıl
Ne cevap ama favori kizimsin artık parti kur oy vereyim
Gizli Soran+1 yılOfff kadının düşmanı kadındır sözüne inat bütün kadınlar birbirine böyle destek olmalı iyi ki varsınız çiçek hatunlar 😍😍
- +1 yıl
Ben daima kadınların yanındayım bizi biz anlarız
Gizli Soran+1 yılSen mükemmelsin iyi ki varsın canooo ❤️❤️😍
- +1 yıl
Sendeee ❤️💋
+1 yılEn sevdiğim olay. At gibi giderler bir özgüven, bir kendini beğenmişlik ama it gibi döndüler mi ne özgüven kalıyor ne kendini beğenmişlik.
42 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDöndüklerinde herkes aynı olur sanıyorlar orası komik
- +1 yıl
Ahh ahhh o köprünün altından akan suları bir bilseler😂. İt givi gelip g*t olup gidiyolar😎🤘🏻
+1 yılBeter olsun senden iyisinimi bulacagini sanmis😅😅😅
31 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBulamaz anam bulamaz
+1 yılZkmde bile olmaz gidersem dönmem. Giderse döndürmek..
10 Yorumla
+1 yılbirde şu var " hızlı giden atın boku seyrek düşer"
10 YorumlaEğer gittiği arkasında bıraktığı kişi iyiyse döner ama döndüğünde de bulamazlar ;)
10 YorumlaGittiği yerde amacına ulaşamadıysa it gibide döner enük gibide döner 😂
20 Yorumlagenelde dönerler ama bulmak istedikleri gibi bırakmadıkları için gidenin yerini yenisi mutlaka alır
20 Yorumla
+1 yılat gibi gidiyosa it gibi döner evet adam gibi giden dönmez ama
10 YorumlaAt gibi gitti ise ilerki yarışlara katılsın başarılar dilerim.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl😂😂😂👆
Onane diyecen biliyonmu. '' g. tüyle inatlaşan donuna s. çarmış''
41 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl😂😂😂👆
+1 yılNe kadar basit insan tipleri varya bence daha seçici davran arkadaşım.
10 Yorumla
+1 yılDönmesin dönmezde zaten dönsede beni bulamaz artık.
20 Yorumla
+1 yılBen hayatımda pişman olacağım hiç bir şey yapmadım, eğer bıraktıysam da daha geri dönmem.
00 YorumlaBu sana özel bi durum değil ki... Genelde çoğu erkek böyledir zaten. Sadece bunu itiraf etmezler.
00 Yorumla
+1 yılYav bu erkekler hep mi aynı olur kanka yakışıklı ise bir düşün tekrar sjsj
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYakışıklı değildi çok 😄
+1 yılAt gibi giderim yiğit gibi dönmem. İt gibi dönenler düşünsün.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGitme şekline bağlı sanki o da
Anlamadim konu ne tam dönmekmi istiyor vicdanmi yapiyor🙄
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDönmek istiyormuş ama umudu yokmuş
+1 yılbir erkek bana s*ktir git dese yol veririm gurursuzmusunuz
16 Yorumla- +1 yıl
Arkadasına ben s*kemedım sen s*k dedıkten sonra nasıl sevebılıyosun asırı merak ettım
- +1 yıl
bunlar grupçu bı arkadaşı skiyo bir kankası işde aralarında paslaşıyoalr kızı
- +1 yıl
ka şrın önde gideniyim de şunada konu kapansın bı ona bir buna veren zlli
İt gibi dönenleride kabul eden at kafaları var bir de :D
00 Yorumlaeminim döner :) insanoğlunun içinde var keşkeler pişmanlıklar temelde varken it gibi döner
00 YorumlaÖyle dönen şahıslar var. Ama gidiş vr kişilik önemli ingiliz atı gibi gitti ise dönmez Arap atı gibi ise döne bilir
20 YorumlaYani gidenlerin dönmesini beklemek lazım. Henüz bunu ispat edecek biri olmadı bende 🙈
00 Yorumla
+1 yılgiden geri gelmesin gelirse bu gidişi benim ellerimden olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni başkası için terk etmişti o kişiyle nişanlandı. 1 ay sonra ayrıldılar. Sonradan bana mesaj atmaya çalıştı yani döner. Kıymetini kaybettikten sonra anlar.
01 Yorumla
+1 yılŞaşırtmaçlı soru gibi görünüyor Ama değil , Evet Hakikaten döner
00 Yorumla
+1 yılmahmut abı yıne trol soru yıne trolluk pesındesın bıkmadın mı?
00 Yorumla
+1 yılvalla benim sevgilim dost kalalım mesajı atalı 12 gün oldu tık yok sanırım unuttu beni tamamen :(
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl1 ay da belli olur tam olarak.
- +1 yıl
ciddimisin ya bak umutlandım şimdi bir kız için bölemidir.. biraz açıklarmısın o kadar kötü durumdaydımki
- +1 yıl
ya bir yorum yapsan ölürmüsün neden bir ay ben bir aya kadar hiç bişey yapmayayımmı sence
at gibi gidebiliyosa gideri var demektir arkadaşım. benden giden hiçbir at gibi kız geri dönmedi vallahi :))
00 Yorumlakesinlikle evet çünkü 1 saat önce yaşadım ve şöyle birşey var sen onu ne zaman takmamayı öğrenirsen o o zaman gelir. çünkü hayat hep bize istediğimiz şeyleri onlara karşı olan isteğimizi bıraktıktan sonra verir
30 Yorumla
+1 yılKöle arıyorsan oda buna sıcak bakıyorsa döner bence.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yıldönüşü muhteşem olacak diyolardı rin tin tin gibi geldi p. zevenk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHızlı giden atın bku seyrek düşer bende böyle biliyorum ama öğrenmiş oldum güzelmiş senin bu atasözü :)
10 Yorumla
+1 yılhiç belli olmaz bu işler. gidene de bağlı döneceğin kişiyede
10 Yorumlaİpin ucunu bırakırsan dönmek zorunda kalmaz. Sende rahat edersin.
00 Yorumlatilkinin dönüp dolaşıp gelecği yer kürkçü dükkanıdır
40 Yorumlabelki karga gibi ucarak asilce donebilir... herseyin %1 de olsa ihtimali vardir...
00 YorumlaAt gibi gidipte it gibi doneni gormedim bilmiyorum😷
10 Yorumla- Devamını Gör (236)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler