tabiiki annene gidebilirsin hayatım hatta beraber gidelim hatta o buraya kalsın yerleşsin iyice. yatak odamızda yatsın ısınırız... tabiiki kızımız mervelere gidebilir. ders çalışması geleceği için çok ama çok önemli. ne demek kredi kartı senin zaten lafı mı olur yine de al şu balya balya nakiti yanında bulunsun nolur nolmaz. bu arasa sen saçını mı yaptırdın? bu boya tonu harika olmuş gözlerini ortaya çıkarmış. yuuh sadece 3 bin dolarcık mı verdin ucuzmuş bir dahakine bende oraya gideyim bana da değdirsin berber. kilo vermişsiiinnn gözümden kaçtı sanma...
- Aa hayatım bugün ne kadar da şıksın, saçın çok güzel olmuş. - Hep seni düşünüyorum - İyi ki varsın, iyi ki tanımışım iltifatlar, minnoş sözler, arada aklına geldiğine dair mesajlar...
Bunları duyuyorum tabi ama çok az :D biz kadınlar da çok doyumsuzuz. Genelde eleştiri alırım ben, o üzerindeki hiç uymamış, senin tarzına gitmemiş, saçın bugün cansız, bugün o parfümünü sürmemişsin, sporunu aksatıyorsun yapma, biraz daha zayıflamalısın, onu yeme, bunu içme :D
"Hayatımda ilk kez böyle hissediyorum, benim için hepsinden farklısın" temel cümlesi etrafında ki sözler ağırlıklı duymak istenenlerdir. Çünkü kadınlar farklı ve özel olduklarını bilmek isterler. Aşk romanlarında çapkın playboyların hayatlarının aşklarıyla karşılaştıklarında dünyalarını unutmaları da en fazla satan konulardandır. "Pretty Woman" kompleksi mi desek :) Ay biz kadınlar.
Samimiyetini hissedecegim gercekten ona ait kelimeler bazen sadece davranislariylada hissettirebilir oyle ahim sahim kelimeler degil ya da klasik seni seviyorum felan degil beles zaten onune gelen soyluyor.
En İyi Cevaplar