Partnerlerin birbirlerine söyleceği en güzel söz aslında hiç söylenmemiş olandır.2 bedende tek kalp olabilen kişilerin söze ihtiyacı yoktur. çünkü sahte sevgi sözcükleri aşkım, canım, hayatım vb.. sadece kendimizi kandırmamıza yarar. asıl olan karşındaki kişiyi o olduğu için kabullenebilmek, kendi kalıpların içine sokmadan onun özgür seçimlerine saygı duyabilmek, onun varlığında cenneti, yokluğunda hasreti yaşayabilmek sözlerden öte gönüle hitap edebilmektir aslında sevmek. tabiki sevgini dile getirmek güzel bir duygudur sma o anlık sevgiyi tüm ömrüne yayabilmektir aslında aşk. benim şahsi fikrim aklımızdaki insanın yanımızda olması, kalbimizi paylaştığımız insanın yüreğini tenimizde hissetmemiz yeterde artar bile. çünkü sevgi kelimelerle anlatılacak kadae basit, gördüklerimizle algılayacağımız kadar kolay değil. sevgi demek emek, özlem, özveri, irade ve karakter demektir. tavsiyem sevdiğiniz insandan sevgi sözcükleri beklemek yerine, önce siz onu sevmeyi öğrenin. çünkü sözcükler bir yerden donra biten ama sadakat bir ömre bedeldir. saygılar
İçinden geltek can-ı gönülden söylenen her sözün benim nazarımda ayrı bir anlamı ve önemi vardır yetetki içinden gelsin yapmacık dilinin ucuyla sırf söyledi diye demesin
bence bu soru kişi ile bağlantısına yani yakınlık ilişkisine göre değişir. eğer erkek ilişki yancısı ise ev boş demesi yeterli olacaktır. başka bir yandan eğer erkek bilime veya teknolojiyi ilgi alanında tutuyorsa ona destek olacağı her söz değerli olacaktır. bu ve buna benzer örnekler verilebilir.
Nikah memuru söylüyor en güzelini onları dinleyip onaylayıp imza atıyolar ama sonuç ahidine uymuyor insanlar. Önce sözlerine sadık gerçekten güvenilir gerçekten merhametli birini bulmak mesele.
Balım bence ya ben minnosum balım diye seviyorum kiyamam 😂😍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gözünü kapatıp uçurumdan yürüyecek kadar sana güveniyorum ve bagliyim erkeğimmmmmmm askitoskitoskitoskitoskitommmm gel buraya deyip boynuma Atlasın 😍😍😍😍😅😅😭nerde o günler
En İyi Cevaplar