İlk çocuğuna hamileyken eşinden Land Rover jip hediyesi alan Pelin Karahan şu an ikinci çocuğuna hamile... Peki eşi Bedri Güntay boş durur mu, durmamış :) İkinci çocuğuna hamile olan Pelin Karahan için kesenin ağzını açmış Bedri bey... Öncekinin bir üst modeli olan araç için 700 bin TL ödemiş ve plakayı da eşinin adına özel olarak seçmiş. Size hamileyken gelir mi böyle hediyeler bayanlar? :)
Eşlerine doğum hediyesi olarak jip alan erkekler ideal koca mıdır?
Para ile sevgiyi ölçmeye çalışmak gereksiz bir deneme. Bedri Güntay'ı tanımam, etmem. Kısa bir habere göre de yorum yapmak doğru değil. Pelin Karahan mutluysa, Bedri Güntay halinden memnunsa Allah mutluluklarını bozmasın derim. Bazen bir çiçek bile kadını mutlu eder. Erkekler sevdikleri kadınları mutlu etmek amacıyla parayı kullanıyorlarsa aferin derim. Yok eğer günü kurtarıp göz boyuyorlarsa Allah akıl fikir versin denir. Eğer kadın sevgiyi maddiyatla ölçmeye kalkıyorsa eninde sonunda mutsuz olacaktır. Kadın sevgi odaklıysa erkeğin sevgisi ve yakınlığı onu zaten mutlu edecektir. Yoksa 700.000 TL'lik değil milyonluk arabalar da var.
eğer bayan partner eşinin parasına aşıksa o zaman onun için ideal kocadır eşine aşıksa hiçbirşey almasada bile ideal koca olur dipnot "p. karahan evlenmeden önce hamiile kalmıştı türk örf adetlerine hiç uymayan bir kişi için ideal koca adayı diyenlerin zihniyetinden ve ırkından şüphe ediyorum"
Yo değil. Çok gereksiz. Önceki doğumunda da almış zaten. Şimdi bir üstünü almasa, başka bir hediye alsa olmuyo muydu? Desinler için mi yapıyorlar böyle şeyleri ben anlamıyorum bu insanları. Belki de kadınlar bu tip şeylerden mutlu oluyordur. Hep daha fazlası, olabildiğince pahalısı falan. Ama bana göre şu gereksiz bir durum yani.
şu an ikizlere hamileyim arada çikoata alıyor yiğidim jipte neymiş ideal eş parayla degil verdiği degerle ölcülür beni el üstünde tutuor sahiplenip koruyor en güzeli bu jipe dünyevi şeylere gerek yok o benim ahiretimi kurtarmak için cabalıyor 😇🌸👼🏻👼🏻 tabi herkesin görüsü kendinedir
İdeal kocalıkla bunun bir ilgisi yok, adamın parası var almış yani. Parası olup almayan da var tabii. İlla böyle büyük şeyler almasına gerek yok "ideal koca" olması için. Burada önemli olan o sevgiyi, ilgiyi gösterebilmesi. Pelin Karahan'a ilk çocuğu için jip alması güzel ama ikinci hediye olarak başka bir şey alabilirdi bence. O kadar yeni bir arabayı değiştirmek müsriflik gibi geliyor bana. -Gecen bol olsun.-
Bunlar hava atmak ve gösteriş için yapılan şeyler. Hem zaten böyle insanların çok parası olduğu için nereye harcayacağını bilmezler. Sorsan bir çocuğun başını oksamamıştır. Parasi olmasa degil jip almak özel hastanede bile doğum yapamaz. Sonra da her şey para değil diyorlar. Tatlı bir gülümseme ve gidip doğumdan çıkan karısını öpmek yetmez mi?
çok zenginseler jeep alana kadar daha yetecek bir araba alıp kalanlarla, fakir bir kızı fakir bir oğlanı mutlu etsinler. Ama karışmıyorum banane. Hele o para benim elime bir geçsin ve çok olsun bak nasıl dilden dile dolanıyorum bu Türkiyede. lüks lüks sorsan müslümandırlar. ama hayat çok pis ve acımaz. şimdilik otuzbin takipçim var twitterda, sadece Allah büyük diyip bekliyorum. bakalım.
Aynen böyle erkekler ideal koca adayı, evlenmeden önce adamın mal varlığı ve gelir belgelerini gayrimenkul bilgilerini tespit edin istediğiniz düzeyde beklentilerinizi karşılamıyorsa daha sonradan hayal kırıklığına uğramamak için evlilik kararını bunları göze alarak vermelisiniz!
Benim daha doğrusu bizim için en güzel hediye doğacak olan yavrumuz zaten. Onun dışında hediye istemem / beklemem de.. Hamilelik boyunca, doğum anında ve doğumdan sonra da bir ömür yoluma yoldaş olsun yeter.
İdeal kocayı 700 bin liralık jip mi belirliyor? Para ile aradaki sevgiyi mi ölçüyorsunuz? Adam eşini seviyordur, mutlulardır, adamın imkanı var ve alıyor. eşini sırtında taşıyan adamlar var bu dünyada.
her fırsatta karısının arabasını böyle yenileyen adam yarın öbür gün kendime de bir iyilik yapayım karımın da bir yeni modelini alayım der mi demez mi ;)
Maddi değeri yüksek olmasına da gerek yok. Bu erkek sevgisini böyle ifade ediyor demek ki. Herkesin sevgisini ifade etme biçimi farklıdır. Bu onu ideal erkek haline getirmiyor maalesef benim gözümde.
biz gerçekten varlıklı insanlarla aynı dünyada yaşıyoruz ama bambaşka hayatlarımız var. onun için çok abartmayın onun aldığı cip sıradan insanların aldığı 500tl lik hediye gibidir kermit:)
İyi de adam sadece hamile bırakıyor sonra bitiyor iş. Geri kalan kilolar, mide bulantıları 9 ay boyunca çocuğu karnında taşımak, doğum sancısı, bakımı falan filan her şey kadına kalıyor.
@bloodycloud Sanki zorla hamile kalıyor. İstiyor da kalıyor. Hatta senin o saydıklarını yaşamak için yıllarca doktor doktor gezinip bir ton para döken kadınlar var. Bir yükmüş anlatma allasen... Ayrıca ben güzel genetiğimi aktarmışım kadına, bir jeep çok mu yani? ilahi sen de...
@ThE_GhOSt34 iş para değil canım . Ayrıntılı yazmadım pardon 3. Çocukta anca bı kuru ciciek geldi. . Pahalı hediye değil benim amacım çiçeğe bile gerek yok aslında gelip alnimdan opse gözlerimin içine bile baksa yeterdi...
En İyi Cevaplar