AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
262Cevap
Evet böyle bir şey var. Bir zamanlar bende de vardı. Tecrübeyle geçti :)
Bundan kurtulmak için deneyim lazım.
https://hayalfm.org radyosunda yayındayım. Beklerim
Güzel kadının yanlız olmasınının birinci nedeni bu kız bana bakmaz derler sonra bakarlar ki embrsilin biriyle çıkıyor. 2. Neden de evet söylediklerinde haklı olabilirsin
Bence olan birsey çünkü eğer bu kadını kaybedesem bir daha onun gibi güzel biri denk gelir mi korkusu vardır
Güzel huriler tarafından reddedilip terkedilmeyi olağan karşılıyoruz :) Ancak çirkin, hiçbir vasfı bulunmayan kadınların reddine uğrayıp terkedilmek acayip koyuyor be :D ;P
sana koyuyorsa o zman onun pesinden gitmeyeceksin. insanlari aşağılama.
@denizo
Kurduğum cümlede aşağılamayla ilgili bir tek kelime söylersen aşk teklifini kabul edicem ;P tüm bu hırçınlığının nedeni seni kabul etmediğim için olduğunu ikimizde gayet iyi biliyoruz :D
ahhahaha. senin ego tavanlar dikkat et düsmesin. sonra üzülüruum.
@denizo
Beni kimse üzemez aşkım :)
düşüncesiz insanlar hicbir zaman üzülmez.
@denizo
Ne mutlu bana sonunda çıldırttım seni ;P
burda konusmamiza bakılırsa cildiran sensin. cok belli etme kendini.
@denizo
Yaba daba duuuuu :)
Seninle atışma bana güzel şeyler hissettirsede, soran arkadaşa olan saygımdan ötürü seni tek başına bırakmak zorundayım :) Sevgiyle kal
sende beyninle kalsaydin iyi olurdu. ama yok. 😞😞
@denizo
kabul et benimle akıl zeka ve beyin tokuşturamazsın :) her şekilde üterim seni :)
kaçan sensin ve bu sozleri kullanıyorsun cok celiskilisin
@denizo
Beni kime sorsan bilir :) bir görüşümde görüşüme maydanoz olan veyahut sorduğum sorularda görüş sahiplerinin düşüncelerine mayonez olan herkesi engellerim :) şansını fazla zorlama ay çekirdeği :)
kendini biraz bazi seyler de törpulesen iyi olur. insanlarin sana farkli gözle bakmamasi icin.
@denizo
Başkaları için şekil almayıp hayatı kendim için yaşayanlardanım :) biliyorum sende kıskandın beni
evet ama çok değil sonuçta herkes reddedilir bu mesele dış görünüşten çok kalp meselesi yani gönül kimi severse dünya güzeli o dur
Olmuyor abi kesinlikle böyle birşey var güzel kızlar elimi sallasam ellisi modunda ya da benim gördüklerim öyle.
bu kadın aldatirsa çok büyük acı. Bazıları da bana bakmaz diyor yakışıklı olduğu halde para göz oluyor genellikle
Güzel kadını taşıyabilecek erkek lazım.
ezilir bir çogu 😎🏳️🌈
Çok yakışıklı erkeģi ve çok güzel bir kadını taşıması zordur.
Hangi güzel kız istediği erkeği elde edememiş. bir bakışla bin kişi gelir. Doğru değil. Erkek fıstık gibi kız lan diye düşünür. Ayol bu beni aldatır o bu fıstıkla beraber olmayım diyecek değil ya.
Hayır, fakat bir kadının güzel olması benim için yeterli sebep değil.
Yoh artıkın güzel kadınlar bu sebepten yanlızsa ben bulayim bir güzel de yazilayim bir an önce 😂
ikimizde tipisiziz bence onun için bizim ilişkimiz yürür 😂
Güzel ve aptalsa korkmazlar, ama Güzel ve zekiyse korkarlar.
Simdi şu fotodakiylede sevgili olunmaz yani o kadar guzele gerek yok bence çıldirir insan 😄 kiskanma durumu olur yani surekli haklilardir.
güzel bir kadın istese yoldan geçen biriyle bile aldatabilir. yani erkeklerin bu konuda iradesi yok gibi birşey. huyu güzel olsun güzellik açısından yüzüne bakılır olsun, akıllı olsun.
bence güzel kadın olayı değil sevdikleri herkes için aynı şey geçerli. herkes gibi tabiki de sevdiğin kişi tarafından terk edilmek korkutucu
Belki de o yüzden onlar ilk ayrılan olmak istiyorlardır.
ben katılmıyorum bir kadının bunları yapabilmesi için güzel olmasına gerek yok ki KADIN olması yeterli :)
Güzel kadının talipleri fazla oluyor Mücadele bir yerden sonra yoruyor kadın silahını cekip sıkabiliyor o yüzden hamle yapılmıyor
Scarlett güzel değil ki.
Sadece fazlaca dişi ve şuh...
Miranda Kerr güzel bak.
Benim olsa, kaybedilmek korkusu yaşar mıyım bilmem ama...
Yalan cirkinler de yalnız mesela ben erkek eli bilem tutmadim daha 😛👯👯
İyide sen çirkin değilsin ki sadece bakimsizsin :)
@KopyaKalpler41 sensin bakımsız
Ok , kötü bişey demedim sana sadece az makyaj yaparsan daha iyi olabilirsin demek istedim ama neyse
Bende bir kız eli tutmadım hiç hayatım boyunca
güzellikle olan birsey değil insanın içi kötü olsun herşeyi yapar. cirkinde olsa içinde öyle birsey var her türlü yapar bence
güzel kadınlar daha sadık oluyor genel itibariyle bunu tecrübe ettim
Bende diyordum kendime bu korkum daha keşfedilmemiş herhalde demekki bende venustrafobiymişim
güzellik göreceli birseydir adım atmadan bence bilemeyiz ve korkusuz olmalıyız her koşulda
Güzel kadınların acı çektirme gibi alışkanlıkları var evet. Ancak ben de yok o korkudan.
Haha umurumda olmaz diye girdim soruya. Scarlett'i görünce kahrolurum dedim içimden :)
Efenim muzdarip olduğum hastalık.. Allah şifa versin.
Hiç öyle bir endişem olmadı
#DünyaSizinOlsunHuzurBenim
Korkum olmaz ancak erkeklerde eziklenme korkusu çok oluyor genelde
Nayn :D Güzelleri beğenmezse çirkinleri beğenir nolmuş :D
Onlar paralı erkeklere baktıkları için öyle bir derdimiz yok
Güzel kadınlar kendi güzelliklerine yakıştıramadıkları için yanlız :D
Evet. Kendilerine güvenleri var. Kadın gibi sessizce ceketi aldım çıktım.
yooo. Bende öyle bir şey yok. Çoğu kıza güvenemem zaten. Güzel-çirkin farketmez.
Beni küçümserler diye yaklaşmıyorum hatta korkuyorum. Kendilerini birşey sananlarla işim olmaz.
bir kez aldatıldım daha yooook cidden uzak duruyorum
Güzel kadından niye korkalım ki? Güzel kadın yakalayınca güzelliğini yaşarsın mis gibi
Benim öyle korkum olmadı kendine güvenmeyen erkek korkar
Güzel kızlara hiç fazla yanaşmıyorum arkadaştan da ötesi olamaz benim için
güzel kadının yalnız olma sebebi yakısıklı erkek bulma peşinde kosmasından baska bir ego degildir.
ve bulur da.
ama yakısıklı ve kendine yakıstırdıgının içi boş ise " cok güzelim ama neden yalnızım" diye sadece SACMALAR
hayır..
aldatmak karakter ile ilgili bir durum...
güzel çirkin farketmeksizin aldatma yaşanıyor..
ve korkmam..
Terkedilme korkusu yaşamam, böyle bir fobim yoktur 😉
tüm sorularına hepsine evet diyesim geldi. Evet öyle
Beni kaybetmeyi göze alanı kaybetmekten korkmam
Beni kaybetmekten korkmayani kaybetmekten niye korkayim
Hersey karşılıklı dır
güzel olması beni hiç korkutmuyor eğer onun hakkını verirsen hiçbirşey yapamaz.
Benim hayatim boyunca boyle bir korkum olmadi. Biri begenmez digeri begenir. Onemli olan seni neyi hakettigin.
bende gazozfoboloji hastalıgı var bir kadına gazoz ikram ettiğim zaman acaba içmezse diye korkuyorm :( :/
Şahsen bir tadına baktıktan sonra ilgimi bir daha çekmiyorlar
Eğer kadın erkekten güzelse elbette bu korku normaldir bende çok korkuyorum
Çok şükür Yok öyle bir fobim direk dalarım ben farketmez
ben pek yalnız olduklarını düşünmüyorum onların... sadece gözleri çok yükseklerde biz çirkinlerde bunun farkındayız ondan konuşmuyoruz 😂
sanmiyorum korktuklarini cok tipsiz erkekler cok Güzel kizlara teklif edebiliyorlar
Denk geldinizmi ;)
geldim
Peki sonuç :)
Nasil yani
Neseli ve hossohbet bir erkeksen bu korku yersizdir.
Ben cekinmem guvenim tam
Bende gençken vardı. Kendine güvensizlikten kaynaklanan bir durum.
Hayır korkmuyorum, güzel kadın varda yakışıklı erkek yok mu :)
Benim de sevgilim çok yakışıklı ben de onun tarafından terk edilmekten çok korkuyorum 😂😂😂
saçma bir korku. kadından niye korkayım ki? kadın benden korkar genelde.