AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
262Cevap
beğenmeme durumu olabilir. benle ilişkiye başlarsa da en fazla aldatır korkulcak bişey yok :P
Zengin olsaydım güzel kadınlarla ilgilenirdim fakirim güzel kadınlar umrumda değiller
Hayir korkmuyorum. Genelde zeki olmuyorlar. Olursalarda can alici noktalari var bir anda kedi yavrusu kiligina giren.
yani var biraz ama erkeğin kendine güveni tam olmalı bunları düşünmemeli. karşı taraf korksun ben ondan ayrılacam diye ben niye korkuyorum :D
bence bu bizde de var. Çünkü güzel ve yakışıklılar genelde öyle oluyor herkesi elde edebilirim kafası
yaşanmışlıklar var. o kadar toy değilim.
bana göre alakası da yok. adam teklif ediyor güzel kız kabul etmiyorsa ne yapsın birde.
Yoo korkmuyorum.. genellikle güzel kız gördüğüm zaman yolumu değiştiriyorum.. davul bile dengi dengine demişler..
Öyle bir fobim yok :)
De işimde olmaz hani çok güzel kızla
Sıkıntı onlar :)
yo alakası yok. egoist olma ihtimalleri çok yüksek ondan uzak dururlar : )
Bizi beğenmeyen kadın lezbiyendir deyip kendimizi rahatlatıyoruz, bunlar hep taktik.
guzel degilde cirkim begenmese ya da terk etse daha cok koyar bence
Böyle şeyler düşünüp neden havalara giriyorsunuz güzellik ya da çirkinlik çokta umrumuzda değil
guzel kadin benimdir ve asla aldatirmi diye düşünmem benim olan benimdir 😉😉
Bu daha çok özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Bu kadar güzel bir kadın nasıl beni tercih etti, benden daha iyisine gidebilir gibi düşünceler...
Birde bunun yaşanması durumu var artık fobiden çıkar. Tövbe ettirir, zordur ağırdır, o yüzden davul bile dengine deyip ona göre seçim yapılmalı.
Kadına göre değişir belli eder. Korkan korktuğunu yaşar şahsi fikrim tek güzel o değil
Güzel değilde çok güzel dediğim kızlara yaklaşmam uzak durmayı tercih ediyorum
Beğenilmek bile korkutur çünkü gittiğinde herşey yerle bir olacak
güzelliğini egoya çevirmesi sonucu erkekler yaklaşmaz. suçlu kızdır
çoğuna göre güzel olan sana göre değildir. o kızı beğenmediğini söylersin
karşılık olarak derki kapımda bekçi olamayacak erkekler laf atar olmuş.
bendeki fobiyse aslında bu değil daha çok, hani bu kızın cevresinde cok erkek vardır bu bana bakmaz düşüncesi hakim bbende
genelde erkeklerde bu bana bakmaz düşüncesi dışında çevresindekilerinin onunla olmazz sana bakmaz mutlu olmazsın demesi erkeklerde korku oluşturuyor
Cekinme degilde ben güzel kadınlara karsı olsamda hep hyatımda güzel kadınlar oldu hepde pişman oldum. Güzel kadının aldatması cok kolay. bir kere egosu yüksek ilgilenenler cok e ozamandaaldatacak fırsatı cok..
evet sırf bu yüzden evlenmekten daha doğrusu sevmekten ve reddedilme korkusunu iliklerime kadar hissediyorum
Egosundan geçilmez ki güzel kadının, sinir hastası olmamak için konuşmamalı öyle kızlarla bence.
Fobi degil gercekciliktir. Birde güzellik var guzellik var
Yakışıklı olduğumu söylüyor herkes, yüz hatlarım çok sağlam. Kızlar korksun benden, ben değil:)
ben de yakışıklı erkeklerin oyle olduğunu düşünüyorum
Olabilir disardan bwlki egolu simarik izlenimi verebilir. yakimdan tanimak lazim aslinda.
Çok güzele yanaşmıyorum kendimizi biliyoruz çok şükür :D
her erkek güzel kadınlar tarafından ilgi görmek ister ama kimse vazgecilmez değil
Eğitimli alcak gönüllü olan hic kimseden cekinmeye gerek yok ama cahil, yuksek egolu oldu mu yaklastigina bin pisman olursun.
liseydeyken evet şimdi değil durmadan düşünüp paranoyak olacagıma onu begendıgımı soylerım olur bıter
erkekler çok korkaklar bakımlı veya güzel kadınlarla ilişkiyi göxe alamıyolar
tam beni yazmışsınız güzel bir kız görsem bu bana bakar mı vay diyorum
venüstrafobi neymis ya sjsjsjs ozguvenfobi desene suna :D
Hayır neden korkayım? Güzel olması öyle ahım şahım bir özellik değil. Sadece güzel o kadar.
Güzel kadına bakmak zordur egosu yüksektir zor memnun edersin mutlu etmesi zordur
Katılıyorum kardeşime :)
Walla ben bunu hic yasamadim da ilgini cekti simdi.
öyle bir korkum yok beğenilmek kadar beğenilmemek reddedilmekde kabul edilebilir bir sonuç
He korkudan ölüyorm ölüyorm ln ne korcam bireyden korsam enneme söyledim hemen bn oleyyyyyyy 🙈
Güzel kadın erkeğe yeşil ışık yakmazsa yalnız kalır
Güzel kadın beni beğenmeye bilir ancak bende her baldırı çıplağı güzel bulmam. Klasik ancak: ''Güzel geçicidir, baki olan karakter''
bu tazr kadınların gö tü kalkık olduğu için erkekler bakmıyor senin dediğinle alakalı bir durum yok
Bende size soruyorum erkekler. Sizce boy kizlarda güzellik ölçütü müdür? Yüzü güzel olsa da saçları fiziği falan boyu kısa olsa sadece 1.55 1.63 boyunda olsa bütün güzel özelliklerini yıkar mi bu boy faktörü?
Bunu ben de merak ediyrm
Yıkmaz bence türkiyede zaten cok uzun boylu kız yokki
kişiden kişiye göre değişir;
genel kanı boy uzunluğunun denkliği (mümkünse 2-3 cm kısa olması) önemli, ama tekrar söylüyorum kişiden kişiye göre değişir.
Boy olunca iyi oluyo ama rus gibide degil senden bir iki cm kisa olcak
Yemekte kimyon hatunda minyon bence en fazla 67-68 olmalı
boyu kısa kızlar daha çekici o ne öyle 1.85 1.90 boslarindaki kız hendekden atlatacaz sanki uzun boylu kızları ver p*rno kanalına oynasinlar
163 iyi ama cok kısa da olmasın herkesin hayali var dimi
bak ben rakam belirtmemisim kardeşim kısa boylu harbiden iyi
hiçbir kadın benim için ulaşılmaz çok yuksek biryerde değildir. mikimde olmaz.
Herkes insan olsun önce ya. Güzel olsa da kendine olmasa da kendine.
terk edilmekten değilde aldatılmaktan korkuyom güzelliğinin farkında olan kadın tehlikelidir
Ben elde ettiğime bakarım... En güzel kadınlar hep benim olsun...
sorun erkeklerin fobisi değil, güzel kadınların g. nün kalkık olması...
güzel kadınlar, erkeklerin "bu kadın bana bakmaz ve böyle güzel kadını yalnız bırakmazlar " düşünceleri yüzünden yalnızlar
genellikle çirkin erkekler güzel kızlar elde edince havalara giriyorlar. kısaca gotu kalkıyor 😒
😂😂
Kadınlar yakışıklı erkek tarafından reddedilmekten korkmuyormu sanki
Eger resimdekini ornek veriyorsan. 1000 kisinin altina yatanla idim olmaz.
3 5 kişinin altına yatanla olur yani :D
Bende bütün kızlara karşı fobi var bu yüzden sevgilim olmadı hiç
Daha cok bu bana bakmaz deyip geçiliyor 😃
Kızlarda da var erkeklerde de...
Ne istediğini bilen, istediğini nasıl alacağını da iyi bilir.
Diğerlerini anlamamda bendeki olay o değil güzel kızların o kadar erkek içinden gelip beni seçmesi
Güzel Kadınlar Tarafından Beğenilmek Fobim değil HOBİM dir
Hiç işim olmaz benden de yakışıklısı yok modu ON 😂
Aldatılma düşüncesi korkutuyor biraz.